Columbus – Pittsburgh 7:6 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 4:5 (kon.) | Washington – Carolina 4:5 (po pr.)
Toronto – Detroit 6:2 (kon.) | St. Louis – Dallas 3:1 (kon.) | Colorado – Minnesota 4:3 (po pr.)
Vegas – Los Angeles 2:0 (kon.) | Edmonton – Calgary 4:3 (kon.) | Boston – Philadelphia 1:4 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
7:6 (3:3, 2:2, 2:1)
Pittsburgh Penguins
Sobota 29.09.2018, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:51
    Cam Atkinson po zákroku Sergeje Bobrovského minul pravou tyč odkryté brány a pískalo se zakázané uvolnění! Pittsburgh si během přerušení vyžádal oddechový čas. Skóre: 7:6.
     
    58:04
    Penguins sice nemají tlak, nyní se ale u pravé tyče ocitli v obrovské šanci, vyrovnávací gól jim ovšem ukradl výborným zákrokem Sergej Bobrovskij! Bryan Rust nedokázal puk na vzdálenější pravé tyči zasunout přes jeho levý beton do sítě. Hosté hrají bez brankáře!
    56:04 Oliver BJORKSTRAND - 7:6
     
    56:04
    Columbus právě vstřelil branku!
    OLIVER BJORKSTRAND krásnou střelou zápěstím z bodu levého kruhu pro vhazování mezi levým betonem a lapačkou Caseyho DeSmitha zamířil ke vzdálenější pravé tyči a Columbus v závěru zápasu strhává vedení na svou stranu! Bude Bjorkstrandův gól vítězný? Toť otázka. Domácí vedou. Asistence: Zach Werenski a Nick Foligno.
     
    53:50
    Sidney Crosby se po přihrávce zpoza brány ocitl v brankovišti v obrovské šanci, jenže puk nedokázal z blízkosti dorazit do sítě!
    50:25 Dean KUKAN - 6:6
     
    50:25
    Columbus právě vstřelil branku!
    Columbus sice před pár okamžiky nevyužil přesilovou hru, jenže DEAN KUKAN si vzápětí na levém křídle potáhl puk do kruhu pro vhazování a krásnou střelou zápěstím nad lapačkou Caseyho DeSmitha zamířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány – 6:6! Hody pokračují. Asistence: David Savard a Riley Nash.

     
    47:33
    Sidney Crosby dostal dvě minuty za podržení a Columbus si po reklamní přestávce zahraje další přesilovou hru. Zatím se mu podařilo využít 1 ze 7.
     
    47:33
    Blue Jackets střelou z pravého kruhu pro vhazování mířili přesně do bližšího pravého horního rohu brány, Casey DeSmith ale puk lapačkou fantasticky vyrazil! Skvělý zákrok.
     
    46:16
    Dnešní utkání sleduje 13976 diváků.
    42:13 Bryan RUST - 5:6
     
    42:13
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    BRYAN RUST si sjel z levého kruhu pro vhazování před bránu a střelou zápěstím nad lapačkou Sergeje Bobrovského zamířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Pittsburgh podruhé v zápase vede – 6:5. Jak odpoví domácí Asistence: Derick Brassard a Juuso Riikola.
     
    41:00
    Josh Anderson na pravém křídle rychle zavezl puk do útočného pásma a v mezikruží našel Pierrea-Luca Duboise, jehož střela z mezikruží minula těsně levou tyč!
     
    37:48
    Zach Werenski se ocitl u levé tyče ve velké šanci a po zákroku Caseyho DeSmitha mohl puk dorazit do sítě Artěmij Panarin, jenže ani on puk do sítě nedostal!
     
    35:21
    Zach Werenski si najel v levém kruhu na krásnou přihrávku přes šířku útočného pásma a mířil pod horní tyč, Casey DeSmith se ale rychle přesunul ke své pravé tyči, aby puk hrudí úspěšně vyrazil!
     
    34:10
    Sergej Bobrovskij zastavil střelu Penguins z levého kruhu a David Savard byl vyloučen za hákování.
     
    33:54
    Střídání v týmu Pittsburgh Penguins: ze hřiště odchází Tristan Jarry, přichází Casey DeSmith.
     
    31:25
    Columbus se v levém kruhu dostal k velmi nebezpečné střele, Tristan Jarry ale prokázal fantastický reflex a puk zřejmě hrudí vyrazil do rohu ledové plochy!
    30:06 Nick FOLIGNO - 5:5
     
    30:06
    Columbus právě vstřelil branku!
    Cam Atkinson se po kolmé přihrávce Artěmije Panarina u levé tyče neukvapil se zakončením a z nulového úhlu přihrávkou přes šířku brankoviště přenesl hru doprava, kde si potáhl puk NICK FOLIGNO a z blízkosti ho zasunul mezi betony Tristana Jarryho! Blue Jackets využili přesilovou hru 5 na 3 a je vyrovnáno 5:5! Přestřelka. Asistence: Cam Atkinson a Artěmij Panarin.
     
    29:28
    Tristan Jarry fauloval Nicka Foligna a dostal dvě minuty za nedovolené bránění. Trest odpyká Derek Grant a Columbus si zahraje další přesilovou hru 5 na 3.
     
    29:24
    Jamie Oleksiak nepustil u pravé tyče do zakončení Alexandera Wennberga a byl vyloučen na dvě minuty za sekání. Další přesilová hra pro domácí.
    27:13 Cam ATKINSON - 4:5
     
    27:13
    Columbus právě vstřelil branku!
    CAM ATKINSON si v levém kruhu najel na diagonální přihrávku Artěmije Panarina z pravého křídla a z úhlu po ledě zamířil do odkryté brány! Tristan Jarry se nedokázal včas přesunout a zasáhnout kotouč pravým betonem a je to 4:5. Asistence: Artěmij Panarin.
    24:38 Patric HÖRNQVIST - 3:5
     
    24:38
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Sergej Bobrovskij nedokázal udržet ránu Juusa Riikoly od modré čáry v lapačce a PATRIC HÖRNQVIST u levé tyče dorazil puk vpádu do sítě bekhendem! Penguins využili přesilovou hru a vedou nad Columbusem 5:3. Hosté jsou na koni. Asistence: Juuso Riikola a Jevgenij Malkin.
     
    23:27
    David Savard na pravém křídle napřáhl od modré čáry k prudké střele s příklepem, kterou Tristan Jarry lapačkou skvěle vyrazil do rohu ledové plochy!
     
    23:11
    Anthony Duclair byl vyloučen po zákroku Tristana Jarryho proti střele domácích z levého kruhu pro vhazování na dvě minuty za hákování. Přesilová hra pro Penguins.
    22:04 Derick BRASSARD - 3:4
     
    22:04
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    DERICK BRASSARD ujel rychle Pierreovi-Lucovi Duboisovi a samostatný únik zakončil střelou mezi betony Sergeje Bobrovského! Pittsburgh dovršil během oslabení fantastický obrat a na začátku druhé třetiny poprvé v zápase nad Columbusem vede – 4:3. Asistence: Bryan Rust.
     
    20:26
    Carl Hagelin dostal dvě minuty za podržení a následovat bude přesilová hra Columbusu 5 na 3.

     
    20:01
    Columbus na začátku druhé třetiny dohrává přesilovou hru bez Scotta Harringtona, který během úvodní části utrpěl zranění v horní části těla a do zápasu proti Penguins se nevrátí.
     
    19:55
    Nick Foligno se ocitl u levé tyče ve velké šanci, jenže v závěru úvodní části minul bránu!
     
    19:08
    Sergej Bobrovskij podržel střelu Penguins z levého kruhu pro vhazování a v levém rohu útočného pásma hostů se strhla potyčka, kterou odnesl Zach Aston-Reese, který byl v závěru první třetiny vyloučen za hrubost. Druhá přesilová hra pro Columbus.
     
    18:43
    Blue Jackets se málem řítili do samostatného úniku, jenže Tristan Jarry rychle vystartoval ze své brány a na vrcholu mezikruží vkleče zablokoval volný puk!
    17:27 Derick BRASSARD - 3:3
     
    17:27
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    David Savard udělal před vlastní bránou obrovskou chybu a jeho katastrofální rozehrávku v levém kruhu pro vhazování potrestal DERICK BRASSARD, který rychlou střelou zápěstím mezi levým betonem a lapačkou Sergeje Bobrovského zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Znovu je vyrovnáno.
     
    14:50
    Boone Jenner dostal dvě minuty za vysokou hůl a Pittsburgh si po další reklamní přestávce zahraje v dnešním utkání první přesilovou hru. Dokáže skórovat?
    12:11 Boone JENNER - 3:2
     
    12:11
    Columbus právě vstřelil branku!
    BOONE JENNER si najel před bránu na přihrávku Zacha Werenskiho z pravého křídla a z blízkosti v rychlosti zamířil k levé tyči! Columbus skóroval potřetí v zápase. Asistence: Zach Werenski.
     
    10:02
    Sidney Crosby se v rychlém sledu dostal ke dvěma střelám v pravém kruhu pro vhazování, z nichž první minula bránu, zatímco druhá z blízkosti skončila na hrudi Sergeje Bobrovského!
     
    08:19
    Carl Hagelin se řítil v oslabení do dalšího samostatného úniku, který v mezikruží zakončil krásnou střelou zápěstím! Puk mířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány, nakonec se ale od horní tyče odrazil do ochranné sítě!
     
    07:00
    Bryan Rust byl vyloučen na dvě minuty za sekání a Columbus si po reklamní přestávce zahraje přesilovou hru.
    06:40 Carl HAGELIN - 2:2
     
    06:40
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Útočník CARL HAGELIN na obranné modré čáře zablokoval střelu Markuse Nutivaary z pravého křídla a poté se řítil do samostatného úniku, v jehož závěru v mezikruží naznačil střelu s příklepem a puk zasunul mezi betony Sergeje Bobrovského! Pittsburgh rychle vyrovnal na 2:2.
    06:05 Sidney CROSBY - 2:1
     
    06:05
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    SIDNEY CROSBY si v levém kruhu najel na diagonální přihrávku od Zacha Trotmana z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a z blízkosti zamířil střelou zápěstím do prázdné brány! Sergej Bobrovskij na chvíli ztratil puk z dohledu a Pittsburgh se rychle vrátil zpět do zápasu. Je sníženo. Asistence: Zach Trotman.
    05:35 Artěmij PANARIN - 2:0
     
    05:35
    Columbus právě vstřelil branku!
    ARTĚMIJ PANARIN si na vzdálenější levé tyči najel na krásnou přihrávku přes šířku útočného pásma od Cama Atkinsona a další parádní kombinační akci, kterou rozjel na ose ledové plochy Zach Werenski, zakončil z blízkosti střelou do prázdné brány! Columbus vede 2:0. Asistence: Cam Atkinson a Zach Werenski.
     
    05:21
    Anthony Duclair si z levého kruhu nebezpečně sjížděl před bránu a do zakončení ho na poslední chvíli nepustil Kris Letang, který si připsal výborný obranný zákrok! Poté přišla střela z opačné strany, kterou Tristan Jarry podržel.
    00:31 Artěmij PANARIN - 1:0
     
    00:31
    Columbus právě vstřelil branku!
    Zach Werenski po ose ledové plochy zavezl puk do útočného pásma a poté ho poslal doprava najíždějícímu Camovi Atkinsonovi, který nádhernou diagonální přihrávkou přes šířku útočného pásma našel v levém kruhu pro vhazování ARTĚMIJA PANARINA, jenž si puk zpracoval a střelou zápěstím zamířil nad pravým betonem Tristana Jarryho k přední tyči! Columbus skóroval po pouhých 29 sekundách a vede nad Pittsburghem 1:0. Ostrý začátek. Asistence: Cam Atkinson a Zach Werenski.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 1. Panarin (Atkinson, Werenski), 6. Panarin (Atkinson, Werenski), 13. Jenner (Werenski), 28. Atkinson (Panarin), 31. Foligno (Atkinson, Panarin), 51. Kukan (Savard, Nash), 57. Bjorkstrand (Werenski, Foligno) – 7. Crosby (Trotman), 7. Hagelin, 18. Brassard, 23. Brassard (Rust), 25. Hörnqvist (Riikola, Malkin), 43. Rust (Brassard, Riikola)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, Nutivaara, Kukan, Savard, Carlsson, Harrington – Panarin, Dubois, Atkinson – Foligno (C), Wennberg, Bjorkstrand – Jenner (A), Dubinsky, Anderson – Duclair, Nash, Milano. Hlavní trenér: John Tortorella.
    Pittsburgh Penguins: Jarry (34. DeSmith) – Dumoulin, Letang (A), Oleksiak, Ruhwedel, Riikola, Trotman – Guentzel, Crosby (C), Hörnqvist – Hagelin, Malkin (A), Kessel – Simon, Brassard, Rust – Grant, Sheahan, Aston-Reese. Hlavní trenér: Mike Sullivan.

    Rozhodčí: Kyle Rehman, Kendrick Nicholson. Čároví: Tim Nowak, Devin Berg

    Diváci: 13976
    bahis siteleri