Minnesota – Carolina 4:5 (po pr.) | Tampa – Columbus 8:2 (kon.) | Florida – Vancouver 2:3 (kon.)
Montreal – Pittsburgh 4:3 (2:0 po s.n.) | Washington – Toronto 2:4 (kon.) | Nashville – NY Islanders 5:2 (kon.)
Dallas – Anaheim 5:3 (kon.) | Chicago – St. Louis 4:3 (po pr.) | Arizona – Buffalo 0:3 (kon.)
Colorado – Calgary 2:3 (po pr.) | New Jersey – San Jose 3:2 (kon.)
po s.n. (2:0)
Montreal Canadiens
4:3 (0:2, 3:1, 0:0 - 0:0)
Pittsburgh Penguins
Neděle 14.10.2018, 01:15 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Paul BYRON - 4:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Montreal Canadiens.
    Zatímco ani Malkin ani Crosby se neprosadili, tak oba hráči Montrealu ano. Je tedy rozhodnuto o tom, že PAUL BYRON po střele na vyrážečku Caseye DeSmitha připisuje bonusový bod na stranu Canadiens.
    31:14 Phil KESSEL - 3:3
     
    31:14
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Stav zápasu je opět nerozhodný, když i Penguins se prosadili v početní výhodě. PHIL KESSEL dlouho klepal hokejkou o led, až mu mezi kruhy přihrál Sidney Crosby. Zkušený střelec se z této pozice moc nemýlí a střelou k tyči to opět potvrdil. Asistence: Sidney Crosby a Jevgenij Malkin.
    28:51 Tomáš TATAR - 3:2
     
    28:51
    Montreal právě vstřelil branku!
    A na otočení stavu zápasu se nečekalo dlouho. Tučňáci jsou zralí na ručník! TOMÁŠ TATAR se nacházel tělem za brankou a hůl měl na čáře. Z nulového úhlu nachytal Caseye DeSmitha na švestkách. Hostující brankář se musí pod maskou hodně červenat. Asistence: Jonathan Drouin a Jeff Petry.
    27:38 Brendan GALLAGHER - 2:2
     
    27:38
    Montreal právě vstřelil branku!
    A začínáme znovu od začátku! Montreal je na koni a dává druhou branku v duelu, čímž vyrovnal. Od modré čáry se napřáhl Jeff Petry, jehož pokus vyrazil mezi kruhy hostující brankář. Následná dorážka z hole BRENDANA GALLAGHERA už ale byla přesná a skončila v pravé části brány. Asistence: Jeff Petry a Tomáš Tatar.
    20:11 Tomáš TATAR - 1:2
     
    20:11
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak to je začátek druhé periody, který si Montreal vysnil! V předbrankovém prostoru se nejlépe zorientoval TOMÁŠ TATAR, který pohotovou střelou zakončil do pravé části branky. Casey DeSmith byl dezorientovaný a i proto nezasáhl. Asistence: Brendan Gallagher a Phillip Danault.
    15:16 Kris LETANG - 0:2
     
    15:16
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Parádní akce Tučňáků končí druhou brankou! Jevgenij Malkin přihrál podél mantinelu na rozjetého Phila Kessela. Ten nezazmatkoval, zvedl hlavu a našel ve druhé vlně najetého KRISE LETANGA. Ofenzivně laděný obránce poslal z voleje kotouč přesně k levé tyči. Antti Niemi se nestihl přesunout, a tak nemohl reagovat. Asistence: Phil Kessel a Jevgenij Malkin.
    03:13 Dominik SIMON - 0:1
     
    03:13
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Český útočník vybojoval puk na vlastní modré čáře a dostal se s ním do útočné třetiny, kde puk předal na Daniela Spronga. Ten s trochou štěstí našel před brankou opět DOMINIKA SIMONA, který po bekhendové kličce dává první branku utkání. Asistence: Daniel Sprong a Kris Letang.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 21. Tatar (Gallagher, Danault), 28. Gallagher (Petry, Tatar), 29. Tatar (Drouin, Petry), rozh. náj. Byron – 4. Simon (Sprong, Letang), 16. Letang (Kessel, Malkin), 32. Kessel (Crosby, Malkin)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Paul Byron (MTL)
    1:0   Jevgenij Malkin (PIT)
    2. série:
    2:0   Jonathan Drouin (MTL)
    2:0   Sidney Crosby (PIT)


    Montreal Canadiens: Niemi (Ch. Lindgren) – Petry, Mete, Juulsen, Reilly, Jo. Benn, Ouellet – Gallagher (A), Danault, Tatar – Lehkonen, Domi, Drouin – Armia, Kotkaniemi, Byron (A) – A. Shaw, Plekanec, Hudon.
    Pittsburgh Penguins: DeSmith (M. Murray) – Letang (A), Dumoulin, J. Schultz, J. Johnson, Riikola, Määttä – Brassard, Crosby (C), Guentzel – Kessel, Malkin (A), Hagelin – Hörnqvist, Sheahan, Rust – Simon, Cullen, Sprong.

    Rozhodčí: Meier, Hanson – Tobias, Cherrey

    Diváci: 21 302
    bahis siteleri