Ostrava – Plzeň 0:1 (kon.) | Příbram – Slovácko 0:3 (kon.) | Dukla Praha – Jablonec 2:6 (kon.)
Olomouc – Opava 2:2 (kon.) | Zlín – Karviná 2:1 (kon.)
konec
FK Příbram
0:3 (0:0)
1.FC Slovácko
Sobota 03.11.2018, 17:00 • Na Litavce, Příbram • FORTUNA:LIGA • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Svěřenci Josefa Csaplára prohráli počtvrté v řadě, když v domácím utkání proti Slovácku i přes řadu šancí v prvním poločase nevstřelili gól a krátce po přestávce zlomil zápas Tomáš Zajíc, na jehož trefu ještě v závěru navázali Lukáš Sadílek a Jan Kuchta. Tým z Uherského Hradiště ukončil sérii osmi porážek v řadě a zvedl se ze dna tabulky. Konečný výsledek zápasu Na Litavce zní jasně. 1.FK Příbram 0 1.FC Slovácko 3. (18:58:22)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Jaroslav Tregler závěr utkání neunesl a hlavní rozhodčí mu těsně před koncem udělil žlutou kartu.
    90+2. Jan KUCHTA - 0:3
     
    90+2
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    JAN KUCHTA se na pravé straně šestnáctky dostal k míči a napřáhl ke střele, která se k němu odrazila, a tak z úhlu napřáhl k prudké přízemní střele znovu a mezi nohama brankáře Ondřeje Kočího poslal míč ke vzdálenější tyči!
     
    90+1
    Jan Rezek rozehrál na levé straně hřiště standardní situaci a Matouše Trmal míč vytáhl nad bránu! Mladíček chytá opět fantasticky.
     
    90
    Nad rámec dnešního utkání byly nastaveny 3 minuty.
     
    89
    Jan Rezek na levé straně hřiště rozehrál rohový kop a jeho centr se snesl do rukavic Matouše Trmala.
    87. Slušnou ránu Jana Kalabišky vyrazil skvěle Ondřej Kočí
     
    87
    Jan Kalabiška mohl rychle přidat třetí gól, když na levé straně šestnáctky napřáhl k technické střele mířící ke vzdálenější pravé tyči, Ondřej Kočí ji ale skvěle vyrazil! Příbram nyní odpadá.
    85. Lukáš SADÍLEK - 0:2
     
    85
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Jan Kuchta se na levé straně šestnáctky krásně uvolnil a z ostrého úhlu poslal před bránu krásný centr, po kterém na vzdálenější pravé tyči vymetl z blízkosti horní roh brány hlavičkující LUKÁŠ SADÍLEK! Slovácko krátce před koncem vede 2:0. Asistence: Jan Kuchta.
     
    84
    Matouš Trmal nikterak nespěchal s výkopem od brány, a tak mu hlavní rozhodčí ze slušnosti udělil žlutou kartu.
     
    83
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Milan Nitrianský, přichází Martin Nový.
     
    82
    Slovácko osm minut před koncem vybojovalo rohový kop, který na levé straně hřiště rozehrál Jan Navrátil, jeho centr byl ale na přední tyči odvrácen.
     
    81
    Stejně jako na hřiště dopadá mlha, na fotbalisty Příbrami začíná dopadat čím dál těžší deka, zpoza níž se zřejmě budou těžko dostávat. Domácí ale dnes nevyhořeli a podávají poměrně slušný výkon.
     
    80
    Zřejmě i řidič sanitky přistavené u hřiště je hrou Příbrami rozhozený a nyní zapnul majáky, aby se postaral alespoň o nějaké vzrušení. Samozřejmě šlo o omyl.
     
    79
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Tomáš Zajíc, přichází Jan Kuchta.
     
    78
    Jan Rezek rozehrál rohový kop z levé strany a poté přeběhl hřiště, aby to samé udělal na opačné straně, jenže oba jeho centry byly hosty bez problému odvráceny. Milan Nitrianský poté pálil vysoko nad.
     
    77
    Ibrahim Keita si na pravém křídle naběhl na kolmou přihrávku a dobře podržel míč, jenže poté neměl komu přihrát. Jeho signalizace byla velice zřetelná.
     
    76
    Jaroslav Tregler se dostal k odraženému míči a zpoza šestnáctky pohotově vypálil, jeho střela ze vzduchu ale minula o hodně levou tyč brány Slovácka.
     
    76
    Příbram potřebuje výrazně zlepšit kombinaci ve středu hřiště, bez toho to nepůjde. Nyní ovšem přichází na řadu standardní situace z pravé strany, centr byl ale krátký.
     
    75
    Příbram sáhla k druhému střídání a nyní bych se rád vrátil k tomu prvnímu. Na hřiště vyběhl Jan Rezek, který chyběl Příbrami v Opavě kvůli onemocnění.
     
    74
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Filip Hlúpik, přichází Ibrahim Keita.
     
    72
    Slovácko se snaží být směrem kupředu aktivní, na druhou stranu ale zbytečně nespěchá, aby Příbram zbytečně nepustila do nějakého rychlého protiútoku.
     
    71
    Roman Květ na levém křídle prohrál osobní souboj a poté se dopustil ostrého faulu se žlutým oceněním.
    70. Tomáš Zajíc hlavičkoval po rohovém kopu těsně mimo
     
    70
    Marek Havlík rozehrál na pravé straně hřiště rohový kop a po jeho přetaženém centru na vzdálenější levé tyči hlavičkoval o zem těsně mimo Tomáš Zajíc! Slovácko málem vedlo 2:0.
     
    69
    Ačkoliv se dnes Slovácko horko těžko dostává do zakončení, ze druhé střely v zápase udeřilo, když se krátce po přestávce prosadil útočník Tomáš Zajíc.
     
    68
    Jan Navrátil a Marek Havlík si rychle vyměnili míč po rozehrávce rohového kopu nakrátko a do šestnáctky přilétl centr, který domácí hráči Příbrami odhlavičkovali.
     
    67
    Jan Navrátil rozehrál na levé straně standardní situaci a před bránu poslal pěkný centr, který na hranici malého pokutového území odvracel jeden z domácích hráčů.
     
    66
    Roman Květ a Jan Rezek stáli u míče, k přímé střele na bránu ale nakonec tradičně napřáhl první jmenovaný hráč, který našel náruč brankáře Matouše Trmala.
     
    65
    Příbram začíná dostávat Slovácko pod velký tlak, ze kterého na levém křídle pramení další standardní situace.
     
    64
    Střídající Jan Rezek po zpětné přihrávce na pravém křídle vypálil zpoza šestnáctky a jeho přízemní střela byla sražena na rohový kop, který další šanci nepřinesl.
     
    63
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází David Machalík, přichází Lukáš Sadílek.
     
    61
    Příbram sice dokázala u pravého rohového praporku odcentrovat, jenže míč během letu opustil hrací plochu, takže se odkopávalo od brány Matouše Trmala.
     
    60
    Radek Voltr si tak dlouho rovnal míč na levé straně šestnáctky na pravačku, až jeho přízemní rána byla ke zklamání příbramského obecenstva zablokována.
     
    59
    Rohový kop Příbrami žádnou šanci nepřinesl, stejně jako útočná snaha Slovácka podél pravé postranní čáry.
     
    58
    Radek Voltr parádní střelou zpoza šestnáctky mířil pod břevno, jenže Matouš Trmal vyskočil do vzduchu a konečky prstů míč vytáhl na roh!
     
    58
    Roman Květ posílal do šestnáctky z levého křídla po rozehrání standardní situace prudký střílený centr, který na rozdíl od zápasu proti Mladé Boleslavi před bránu neprošel a byl na přední tyči odvrácen.
     
    57
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Petr Pejša, přichází Jan Rezek.
     
    57
    Filip Hlúpik se chystal na levé straně hřiště v blízkosti šestnáctky centrovat před bránu a byl faulován. Standardní situace pro domácí fotbalisty Příbrami.
     
    56
    Emmanuel Antwi na levém křídle nezpracoval míč u postranní čáry a Jan Juroška mohl v dresu hostí vhazovat.
     
    55
    Petr Pejša si navedl míč na levé straně šestnáctky na silnější pravou nohu a napřáhl k technické střele, která o pořádný kus minula vzdálenější pravý roh brány.
     
    54
    Emmanuel Antwi se na levém křídle naivně snažil oběhnout Jana Kalabišku, který ho skvěle odstavil od míče tělem a poté si vykoledoval faul. Skvělá práce.
     
    53
    Marek Kodr vyslyšel po několika odrazech míče v pokutovém území volání domácích fanoušků a zpoza šestnáctky napřáhl k přízemní střele, která byla zablokována.
    52. Voltrova slušná rána, po které se vytáhl brankář Trmal
     
    52
    Radek Voltr mohl krásnou střelou zpoza šestnáctky bleskově vyrovnat, když jeho pokus mířil do bližšího pravého horního rohu brány, Matouš Trmal ale podržel hostí fantastickým reflexivním zákrokem a vyrazil míč na roh!
    50. Tomáš ZAJÍC - 0:1
     
    50
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ ZAJÍC se po přihrávce z levého křídla dostal uprostřed šestnáctky k odraženému míči a pravačkou poslal míč nad padajícím Ondřejem Kočím do brány! Slovácko krátce po přestávce udeřilo a vede v Příbrami od 50. minuty 1:0.
     
    49
    Vlastimil Daníček si na vzdálenější pravé tyči naběhl na pěkný přetažený centr a pohotově vypálil, střela mu ale nesedla a brankář Ondřej Kočí si připsal snadný zákrok.
     
    48
    David Machalík podél levé postranní čáry spěchal dopředu a zezadu byl faulován. Standardní situace pro hostí.
     
    47
    Emmanuel Antwi si nabíhal podél levé postranní čáry na prudký kolmý pas, jenže míč nedostihl a hostující fotbalisté mohli v poklidu vhazovat.
     
    46
    Slovácko před výkopem druhého poločasu, do kterého oba týmy vstupují za bezbrankového skóre, udělalo jednu změnu. Ze hřiště odešel Jakub Rezek a do hry přišel Jan Kalabiška.
     
    46
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Jakub Rezek, přichází Jan Kalabiška.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:04.

     
    Příbram odehrála proti Slovácku slušný první poločas. Herně byla lepší a vytvářela si šance, zatímco soupeře do zakončení nepustila ani jednou. A mohla vést, kdyby po čtvrthodině hry proměnila obrovskou šanci dvojice Antonín Fantiš a Filip Hlúpik. Skóre po prvním poločase zápasu. 1.FK Příbram 0 1.FC Slovácko 0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nad rámec prvního poločasu byly nastaveny 2 minuty.
    45. Hlúpik se dostal za obranu, na gólmana Trmala ale nevyzrál
     
    45
    Filip Hlúpik si naběhl za obranu na nádherný kolmý pas z poloviny Příbrami a po rychlém zpracování míče mohl skórovat, jenže trefil vybíhajícího brankáře Matouše Trmala!
     
    44
    Sám příbramský trenér Josef Csaplár před zápasem prohlásil, že jeho tým doplácí na neproměňování šancí. Zatímco jeho svěřenci gól nedají, soupeř promění téměř vše.
     
    43
    Blíží se konec prvního poločasu a nelze tvrdit, že by byl dnešní zápas nudný. Naopak. Šance přichází, a to zejména z domácí strany, jenže opět nejsou využívány.
    42. Radek Voltr parádní hlavičkou těsně minul roh brány!
     
    42
    Emmanuel Antwi parádním centrem z levého křídla našel na přední tyči nabíhajícího Radka Voltra, který ve výskoku krásně hlavičkoval a těsně minul pravý horní roh brány Slovácka!
     
    41
    Antonín Fantiš vyrazil do rychlého protiútoku, jenže poté nedokázal vystřelit ani přihrát. Slovácko se ubránilo a stále marně čekáme na úvodní gól zápasu.
     
    40
    Pokud sázíte na počet karet, musíte si zatím mnout ruce, pokud ale tipujete góly, mnout oči.
     
    39
    Příbram zbytečně ztratila míč po nepřesné kolmé přihrávce a Marek Kodr po taktickém faulu viděl žlutou kartu.
     
    38
    Hra se hodně uklidnila a oba týmy zatím svádí tuhý boj o střed hřiště. Jedna nepřesnost za druhou.
     
    36
    Petr Reinberk odcentroval z levého křídla tak, že míč zamířil vysoko nad bránu a opustil hrací plochu, i když na vzdálenější pravé tyči ještě musel bojovat Emmanuel Antwi.
     
    35
    Slovácko sice poslalo do pokutového území Příbrami kvalitní centr, jenže žádný z hostů na něj nedosáhl a navíc byl máván ofsajd, po kterém už byla veškerá snaha marná.
     
    34
    Roman Květ fauloval ostrým skluzem Jana Navrátila a Slovácko má k dispozici na levé straně standardní situaci. Podaří se hostům skórovat po dalším centru?
     
    33
    David Machalík dostal dodatečně žlutou kartu poté, co fauloval Filipa Hlúpika, který se snažil po předchozí ztrátě rychle vybojovat míč zpět pro domácí tým.
     
    32
    Příbram ve středu hřiště získala míč a mohla vyrazit do rychlého protiútoku, kdyby Filip Hlúpik neposlal kolmou přihrávkou pouze na kopačku jednoho z protihráčů.
     
    31
    Jan Navrátil odcentroval z levého křídla a na přední tyči našel pouze hlavu jednoho z příbramských obránců.
     
    30
    Ze zápasu uběhla téměř půlhodina hry, během které jsme zatím v Příbrami gól neviděli, přestože měl na kopačce obrovskou šanci domácí Antonín Fantiš.

     
    30
    Milan Nitrianský fauloval na pravé straně útočné poloviny Příbrami a byl poté potrestán žlutou kartou.
     
    28
    Slovácko už se nepokouší hrozit kolmými přihrávkami, ale centry ze stran. Zatím se ovšem do zakončení nedostalo.
     
    27
    Jakub Rezek dobře odcentroval z levého křídla a jeho přízemní centr na vzdálenější tyči odvracel vpádu hlavou Emmanuel Antwi. Další rohový kop pro hosty z Uherského Hradiště.
     
    26
    Milan Nitrianský po parádním přenesení hry centroval z pravého křídla a jeho pas byl na přední tyči odvrácen na rohový kop, po které míč napříč pokutovým územím prolétl, aniž by ho některý z domácích hráčů usměrnil na bránu.
     
    25
    Roman Květ se dostal v blízkosti šestnáctky po rychlém protiútoku k odraženému míči a přízemní střelou bez přípravy mířil k přední tyči, tam ji ale zablokoval jeho spoluhráč Filip Hlúpik, který už dorážet nemohl kvůli postavení mimo hru.
     
    24
    Slovácko rozehrálo rohový kop nakrátko a na vzdálenější tyči míč odvracel po centru ze hry Antonín Fantiš.
     
    23
    Emmanuel Antwi chtěl zahrát míč hlavou do náruče brankáře Ondřeje Kočímu, tomu ovšem hrubě nevyšlo a daroval Slovácku zadarmo první rohový kop v zápase.
     
    22
    Antonín Fantiš před pár okamžiky zahodil obrovskou příležitost a musí doufat, že zápas nedopadne jako proti Jablonci. Proti týmu ze severu Čech totiž mohl skórovat Filip Hlúpik, jenže stoprocentní šanci zahodil a Příbram poté dostala dva góly ještě před přestávkou.
     
    21
    Další příležitost domácího týmu měl na kopačce Petr Pejša, aby ale mohl ohrozit bránu soupeře, musel by zpoza šestnáctky zkusit vystřelit a nikoliv přihrávat doprava, kde nebyl nikdo.
     
    18
    Fotbalisté Slovácka se dopustili v obranné řadě katastrofální přihrávky a Antonín Fantiš místo střely volil přihrávku, která byla zablokována. Skórovat poté mohl z blízkosti Filip Hlúpik, jenže se taktéž pokusil o přihrávku a na vzdálenější pravé tyči míč z metru netrefil Antonín Fantiš! Identická situace ze zápasu proti Jablonci, kdy stoprocentní šanci zahodil záložník Filip Hlúpik.
     
    17
    Tomáš Zajíc si naběhl na krásnou kolmou přihrávku za obranu a řítil se sám na bránu, čehož využil, a pokličce domácímu brankáři mohl skórovat do prázdné brány, jenže místo toho se pokusil nasimulovat penaltu, za což viděl žlutou kartu.
     
    15
    Filip Hlúpik spěchal za míčem do šestnáctky, jenže stál v ofsajdu a navíc u něj byl jako první vybíhající Matouš Trmal.
     
    14
    Marek Havlík rozehrál volný přímý kop a technickou střelou chtěl zamířit do bližšího pravého horního rohu brány, jenže pokus mu nesedl a míč skončil vysoko nad bránou.
     
    13
    Jakub Rezek byl faulován v blízkosti pokutového území Příbrami a Slovácko bude zahrávat volný přímý kop.
     
    12
    Jan Navrátil spěchal za míčem podél levé postranní čáry po odkopu Matouše Trmala, který musel rychle z brány, skvěle ho ale tělem pokryl domácí Marek Kodr.
     
    12
    Jan Navrátil podstoupil na levé straně hřiště tvrdý osobní souboj s Milanem Nitrianským, faul se ovšem nepískal a obránce domácího týmu mohl naopak vhazovat.
     
    11
    Domácí fotbalisté předvedli v rychlém sledu dva útočné fauly na polovině soupeře, Slovácku se ale zatím nedaří kombinovat, natož se dostat do nějaké střelecké příležitosti.
     
    10
    Příbram vstoupila do utkání velice aktivně. Slovácko se pouze brání a může být rádo, že ještě neinkasovalo.
    9. Přízemní střela Antonína Fantiše vyzkoušela gólmana hostí
     
    9
    Antonín Fantiš si na hranici pokutového území našel místo a přesnou přízemní střelou mířil k levé tyči, jenže Matouš Trmal předvedl skvělý zákrok a nadvakrát míč lapil! Další příležitost.
     
    8
    Radek Voltr před pár okamžiky mohl skórovat, nyní ale viděl žlutou kartu za taktický faul na polovině Slovácka.
     
    7
    Příbram zatím rozehrává rohové kopy velice kvalitně a už to vypadalo, že se jeden z domácích hráčů na vzdálenější pravé tyči dostane k hlavičce, Slovácko ale míč odvrátilo.
    6. Domácí Radek Voltr zpoza vápna mířil těsně vedle brány!
     
    6
    Radek Voltr napřáhl zpoza šestnáctky k pěkné přízemní střele, která byla tečována a těsně minula levou tyč hostující brány Slovácka!
     
    6
    Příbram brání v šesti nebo sedmi hráčích kolem hranice pokutového území a Slovácko nemá kudy se do něj dostat. Domácí odkopli míč do bezpečí a Slovácko vhazovalo.
     
    5
    Filip Hlúpik na pravém křídle dostal pod tlak Petra Reinberka, který byl donucen ke zpětné přihrávce na brankáře.
     
    4
    Matouš Trmal už je zpět na nohou a zápas Na Litavce může pokračovat. Zatím má územní převahu domácí Příbram.
     
    3
    Do šestnáctky Slovácka přilétl z levé strany velice kvalitní centr, který Matouš Trmal s problémy vyboxoval do bezpečí a zůstal ležet na hrací ploše. Hra byla přerušena.
     
    3
    Emmanuel Antwi poslal do šestnáctky z levého křídla přízemní centr, který na přední tyči odvrátil na rohový kop Stanislav Hofmann. Příbram bude ve třetí minutě rozehrávat první rohový kop zápasu.
     
    2
    Milan Nitrianský na pravé straně obranné poloviny hřiště špatně rozehrál a David Machalík mohl vyrazit do rychlého protiútoku, jenže mu míč po narážce spoluhráče odskočil od nohy.
     
    1
    Antonín Fantiš obstaral výkop zápasu a Příbram okamžitě nakopla míč směrem kupředu, na levém křídle ale míč našel pouze obránce Slovácka. Na Litavce se střetávají dva týmy hrající ve velice špatné formě. Kdo sérii proher prolomí?
     
    1
    Utkání právě začalo.

     
    V sestavě Příbrami dnes nenastoupí kapitán Rudolf Skácel, který proti Opavě neproměnil pokutový kop. Kapitánskou pásku převezme Antonín Fantiš. V bráně Slovácka se po ligovém debutu proti Plzni podruhé v řadě představí Matouš Trmal, podle jehož slov je tým z Uherského Hradiště v Příbrami odhodlaný nyní vyhrát a domácí tým je v současné formě hratelným soupeřem.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    1.FK Příbram: Kočí – Kodr, Nitrianský, Tregler, Antwi – Hlúpik, Květ, Soldát, Fantiš (C) – Pejša, Voltr.
    Náhradníci: Švenger – Nový, Průcha, Katidis, Skácel, Jan Rezek, Keita.

    1.FC Slovácko: Trmal – Juroška, S. Hofmann, J. Krejčí, Reinberk – Navrátil, Machalík, V. Daníček (C), Jakub Rezek, Havlík – Zajíc.
    Náhradníci: Daněk – Janošek, Kuchta, Hellebrand, Sadílek, Kalabiška, Petr.

    Rozhodčí: Jiří Housek. Asistenti: Tomáš Mokrusch, David Hock. Čtvrtý rozhodčí: Vojtěch Severýn.
     
    1.FC SLOVÁCKO

    Příbram byla nejprve chválena za ofenzivní pojetí hry a po třech porážkách za sebou, z nichž dvě přišly proti hodně silným soupeřům, se nyní mluví o krizi, čímž se dostává do ústraní Slovácko, jenže právě nadcházející soupeř Příbrami je na tom hodně bídně a ve spojením s ním je velice vhodné mluvit o krizi. Klub z Uherského Hradiště prohrál osm ligových zápasů v řadě a v lize naposledy vyhrál 17. srpna, když v Praze zvítězil 2:1 nad Duklou. Slovácko má devět bodů a je poslední.
     
    1.FK Příbram

    Fotbalisté Příbrami prohráli nejprve na Slavii 4:1 a poté doma s Jabloncem 0:6. Zejména druhá porážka byla hodně vysoká, nikoliv ale překvapivá. Slavia bojuje o titul a v současné chvíli vede ligu, zatímco Jablonec reprezentuje český fotbal na evropské scéně v UEFA Europa League. Omluvu však v žádném případě nelze nalézt pro ostudnou porážku 5:0 v Opavě, kde navíc Rudolf Skácel neproměnil penaltu. Kdyby přišla těsná prohra Příbrami, určitě by se nepsalo v médiích o krizi a výbuchu. Poslední slovní spojení je ovšem výmluvné.

     
    1.FK Příbram během posledních dvou ligových utkání inkasovala celkem jedenáct branek, aniž by jen jeden jediný sama dokázala vstřelit, a dalším soupeřem týmu z města, nad kterým vyčnívá poutní místo Svatá Hora, bude Slovácko. Svěřenci domácího trenéra Josefa Scaplára potřebují nutně bodovat a ukončit sérii tří sérii porážek, Slovácko je na tom ovšem ještě hůře, když v lize vyšlo bodově naprázdno čtyřikrát po sobě.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Tomáš Reiner


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 50. Zajíc, 85. Sadílek (Kuchta), 90+2. Kuchta

    Karty:   8. Voltr (PRI), 30. Nitrianský (PRI), 39. Kodr (PRI), 71. Květ (PRI), 90+2. Tregler (PRI) – 17. Zajíc (SLO), 33. Machalík (SLO), 84. Trmal (SLO)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 4:2. Rohy: 13:6.
    FK Příbram: Kočí – Kodr, Nitrianský (83. Nový), Tregler, Antwi – Hlúpik (74. Keita), Květ, Soldát, Fantiš (C) – Pejša (57. Jan Rezek), Voltr.
    Náhradníci: Švenger – Nový, Průcha, Katidis, Skácel, Jan Rezek, Keita.

    1.FC Slovácko: Trmal – Juroška, S. Hofmann, J. Krejčí, Reinberk – Navrátil, Machalík (63. Sadílek), V. Daníček (C), Jakub Rezek (46. Kalabiška), Havlík – Zajíc (79. Kuchta).
    Náhradníci: Daněk – Janošek, Kuchta, Hellebrand, Sadílek, Kalabiška, Petr.

    Rozhodčí: Jiří Housek. Asistenti: Tomáš Mokrusch, David Hock. Čtvrtý rozhodčí: Vojtěch Severýn

    Diváci: 1856
    bahis siteleri