Bournemouth – Manchester Utd. 1:2 (kon.) | Cardiff – Leicester 0:1 (kon.) | Everton – Brighton 3:1 (kon.)
Newcastle – Watford 1:0 (kon.) | West Ham – Burnley 4:2 (kon.) | Arsenal – Liverpool 1:1 (kon.)
Wolverhampton – Tottenham 2:3 (kon.)
konec
Wolverhampton Wanderers
2:3 (0:2)
Tottenham Hotspur
Sobota 03.11.2018, 20:45 • Molineux Stadium, Wolverhampton • Anglická Premier League • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji za pozornost a dobrou noc. (22:49:33)
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 4:1. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 11:8.
     
    Je dobojováno, Spurs nakonec uhájili těsný náskok, a z Molineux Stadium si tak odváží všechny tři body. Velký krok vstříc dnešní výhře udělali hosté už v prvním poločase, který po trefách Érika Lamely a Lucase Moury ovládli poměrem 2:0. Po přestávce to pro svěřence Mauricia Pochettina vypadalo ještě příznivěji, když Patrícia nadvakrát prostřelil Harry Kane. Wolves ale nesložili zbraně a ještě dokázali utkání pořádně zdramatizovat. Velkou měrou se na tom podílel i stoper Tottenhamu Foyth, který při svém debutu v Premier League zavinil hned dvě penalty. První z nich proměnil Rúben Neves, později se nemýlil ani Raúl Jiménez. Na víc už se domácí nezmohli, vzhledem k výsledku je o to více musí mrzet Jiménezův nesprávně neuznaný gól z první půle ...
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Morgan Gibbs-White hledal některého ze spoluhráčů v oblasti penaltového puntíku, obrana Tottenhamu ale tuto situaci přestála.
     
    90+3
    Traoré byl faulován Daviesem, domácí tak rozehrají standardní situaci, všichni hráči se stěhují do vápna. Jak s ní Wolverhampton naloží?
     
    90+2
    Svěřenci Mauricia Pochettina zatím samotný závěr zápasu zvládají na jedničku. Drží se na útočné polovině, cenné vteřinky se pro ně snaží získat Kane s Eriksenem.
     
    90+1
    Nad rámec základní hrací doby se budou nastavovat čtyři minuty. Povede se Wolverhamptonu srovnat?
     
    90
    Harry Winks si počínal velmi dobře, když se s míčem vrhl mezi dva protivníky a doslova si došel pro faul od Willyho Bolyho. Přímý kop pro Tottenham.
     
    89
    Mladičký Gibbs-White se znovu pasoval do role dirigenta ofenzivní akce svého týmu, jeho chytře myšlený oblouček ale před Dohertym sebral Lloris.
     
    88
    Doherthyo skákavou nahrávku nešťastně tečoval Toby Alderweireld, Lloris tak musel velmi rychle z brány, aby uzmul balon před dotírajícím Raúlem Jiménezem.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Harry Winks (Tottenham Hotspur).
     
    87
    Adama Traoré využil svou rychlost, dostal se před Daviese a poté zkusil překvapit Llorise šikovným lobem, rozvlnil ale jen vrchní síť hostující branky.
     
    86
    Eriksen se vymotal ze sevření protihráčů, nahrál Kaneovi, který z první vyslal kupředu Daviese. Ten se ale daleko nedostal, zastavil jej ve skluzu hrající Coady.
     
    85
    Na druhé straně se ve stylu obrněného transportéru před Patrícia prodral Moussa Sissoko, těsně před momentem zakončení mu ale balon vypíchl Bennett.
     
    84
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Hélder Costa, přichází Adama Traoré.
     
    83
    Hélder Costa dostihl téměř ztracený míč a naservíroval jej pro Bonatiniho, který měl střílet z první, místo toho si však dovolil ještě jednu zcela zbytečnou kličku navíc.
     
    82
    Nevesova nabídka přelétla dvojici Sánchez – Bonatini, Kieran Trippier pak balon nechal za sebou, a málem tak nabídl příležitost Jiménezovi, své zaváhání ale napravil.
     
    81
    Znovu neúnavný Doherty. Pravý bek Wolverhamptonu tentokráte centroval do vápna, kde našel Raúla Jiméneze, jehož hlavička ovšem postrádala jak razanci, tak přesnost.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 68. Neves (pen.), 79. Jiménez (pen.) – 27. Lamela (Son Hung-min), 30. Lucas Moura (Trippier), 61. Kane

    Karty:   24. R. Bennett (WOS) – 78. Foyth (TOT), 87. Winks (TOT)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 4:1. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 11:8.
    Wolverhampton Wanderers: Patrício – R. Bennett, Coady (C), Boly – Doherty, Neves, Moutinho (62. Gibbs-White), J. Castro – Costa (84. Traoré), Jiménez, Cavaleiro (62. Bonatini).
    Náhradníci: Ruddy – Gibbs-White, Vinagre, Hause, Dendoncker, Bonatini, Traoré.

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Trippier, Alderweireld, Foyth, Davies – Winks, M. Dembélé (7. Son Hung-min, 59. Eriksen) – Moussa Sissoko, Lamela, Lucas Moura (79. D. Sánchez) – Kane.
    Náhradníci: Gazzaniga – D. Sánchez, Son Hung-min, F. Llorente, Eriksen, Aurier, Skipp.

    Rozhodčí: Mike Dean – Dan Robathan, Mark Scholes

    Diváci: 31 185
    thejrc.org