Val. Meziříčí – Zlínsko 0:4 (kon.) | Frýdek-Místek – Hlučín 2:0 (kon.) | Hulín – Petřkovice 1:3 (kon.)
Líšeň – Hodonín 1:1 (kon.) | Rýmařov – D. Benešov 1:1 (kon.) | Uh. Brod – Vyškov 3:0 (kon.)
konec
SK Jiskra Rýmařov
1:1 (0:1)
FC Dolní Benešov
Sobota 03.11.2018, 14:00Moravskoslezská fotbalová liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Konec zápasu. (15:49:31)
     
    87
    Domácí v závěru zahrávali roh, ale k zakončení se neprobojovali.
     
    84
    Aktuálně se hraje nahoru dolů, ale bez větších příležitostí na jedné či druhé straně.
     
    78
    Domácí se dostali k zakončení ve vápně, ale slabou přízemní střelu kryl Bolek.
     
    75
    Patrik Rubý vystřelil nebezpečně z vápna a brankář Kameník musel na zem. Zajímavá možnost hostů.
     
    71
    Střídání v týmu FC Dolní Benešov: ze hřiště odchází Býma, přichází Pecuch.
     
    69
    Střídání v týmu SK Jiskra Rýmařov: ze hřiště odchází Hleba, přichází P. György.
     
    68
    Hosté mohli znovu vést. Po rohovém kopu propadl míč na zadní tyč, kde jej před odkrytou bránou hráč hostí trestuhodně minul.
    65. ŠUPÁK - 1:1
     
    65
    Rýmařov právě vstřelil branku!
    Domácí srovnávají krok. TOMÁŠ ŠUPÁK tváří v tvář překonal brankáře Bolka.
     
    63
    Střídání v týmu SK Jiskra Rýmařov: ze hřiště odchází M. Furik, přichází Tilkeridis.
     
    61
    Roh domácích sebral do svých rukavic brankář Bolek.
     
    57
    Nyní naopak zahrozili domácí. Po jejich rohu propadl míč ve vápně k dvěma hráčům, ale ani jeden z nich nedokázal míč trefit.
     
    54
    Obrovská šance Dolního Benešova. Labuda obešel protihráče ve vápně a stál sám proti Kameníkovi, ovšem nepřekonal ho. Střela skončila těsně mimo a hosté budou kopat roh.
     
    52
    Nebezpečný centr domácích z pravé strany se otřel o břevno benešovské brány. Brankář Bolek musel zasahovat.
     
    50
    Zajímavý pas mířil z pravé strany vpřed na Labudu, ale u míče byl dříve brankář Kameník.
     
    48
    Domácí se po standardce dostali k zakončení z bezprostřední blízkosti, ale jednak branku minuli a navíc jim byl pískán ofsajd.
     
    47
    Žlutou kartu dostává Moravec (FC Dolní Benešov).
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi první poločas, po kterém vede hostující celek o jednu branku, když se trefil Jakub Řezníček. Dolní Benešov měl o něco více ze hry a dá se říct, že vedení je zasloužené. Avšak i Rýmařov měl své šance, hosty ovšem drží skvělý výkon Bolka v bráně.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Další skoro branka v síti domácího celku! Přišla střela z hranice šestnáctky, kdy to vypadalo, že jeden z domácích tečoval míč těsně vedle. Přesto se žádný roh zahrávat nebude.
     
    43
    Klidně to mohlo být o dvě branky! Hodně aktivní je také v dresu hostí Filip Labuda. Ten běžel vstříc brankáři, a ačkoliv byl tísněn, dokázal zakončit. Jeho střela nakonec těsně minula branku.
     
    42
    Vypadá to, že Rýmařov začíná stupňovat svůj tlak. Další zajímavý centr letěl do šestnáctky, jenže hosté se znovu ubránili a poslali míč na rohový kop.
     
    41
    A vzápětí tu budeme mít druhý rohový kop. Centr z toho prvního letěl jen do míst, kde byli hostující hráč, kteří ho zvládli odvrátit mimo nebezpečí.
     
    40
    Jakub Býma byl celkem nepříjemně dohrán na polovině hřiště. Rozhodčí ovšem žádný faul neviděl, a tak se nadále pokračovalo ve hře. Vše vyústilo dobrým centrem do šestnáctky, jenže hostující obránce si dobře odvedl svou práci a poslal míč na roh.
     
    39
    Dobrá akce i v podání Dolného Benešova! Centr již letěl na volného Filipa Labudu. Těsně před ním však zasáhl Kameník! Důležitý zákrok.
     
    38
    Další ofsajdové postavení v podání domácího týmu. Ten tuto statistiku dnes vede naprosto jednoznačně.
     
    37
    Dobrá přihrávka za obranu! K míči běžel Petr Navrátil, co mu síly stačily. Velmi dobré čtení hry ovšem předvedl Bolek, jenž vystartoval a u míče byl o chvíli dříve než domácí hráč.
     
    36
    Poločas se nám pomalu ale jistě chýlí ke svému konci. Nutno dodat, že moc povedených akcí jsme neviděli. Není to zatím fotbal pro fanoušky atraktivní.
     
    34
    První lepší převzetí v podání Rýmařova a hned to zavánělo šancí! Domácí útočník běžel sám na gólmana, když se znovu rozezněla píšťalka – ofsajd!
     
    33
    Do souboje se nyní dostal Bolek s hostujícím hráčem. Nakonec je pískáno proti domácím. Nakonec byl dokonce odpískaný ofsajd. K souboji tedy nemuselo dojít.
     
    32
    Pokus o rychlou přihrávku za obranu se domácímu týmu nepodařil. Byl to dlouhý centr, pro který si jako první sáhl hostující brankář, jenž hned rozehrál.
     
    31
    To bylo hodně nepovedené zpracování od Jakuba Býmy. Ten svým soupeřům doslova nabídl míč, a ti tak mohli útočit. Ke střele se však nedostali.
     
    29
    Filip Labuda sice vyskočil výše než jeho soupeř na hranici šestnáctky, jenže k ničemu to nevedlo. Nebyl tam nikdo z jeho spoluhráčů a míč skončil až u Kameníka.
     
    28
    Znovu se Dolní Benešov neudržel na míči na útočné polovině. Navíc se poté ještě provinil ofsajdem, a tak může domácí celek rozjet postupný útok.
     
    27
    Stále je to však Dolní Benešov, který se především drží na balonu. Dopředu toho ovšem moc nevymyslí, a tak se daří přecházet do útoku spíše Rýmařovu.
     
    26
    Přízemní centr v podání domácího hráče neměl naději na úspěch. Okolo Bolka byla rozestavení jen hostující hráči, kteří nechali balon dojít až ke svému gólmanovi.
     
    24
    Na druhé straně zahrávali hosté standardní situaci. Centr mířil na zadní tyč, kam si sbíhal hráč Benešova, ale ten byla nakonec dobře bráněn a k balonu se nedostal.
     
    23
    Tomáš Šupák si naskakoval osamocený na centr do šestnáctky. Měl kolem sebe dost místa i čas, přesto nebyl schopný míč trefit! Škoda pro Rýmařov.
     
    22
    Po jednom ze soubojů zůstal na hřišti ležet Michal Furik. Ten se sice po několika vteřinách zvedl, ale celkem jasně kulhá a jeho pokračování v zápase je otázkou.
     
    21
    Centr do šestnáctky Dolního Benešova ještě žádnou akcí neskončil. Do odraženého míče se ovšem trefil jeden z domácích, jenže po jeho střele parádně skočil Bolek, který ji vyrazil na roh!
     
    20
    Znovu zajímavá pozice Rýmařova, ten tak konečně ukazuje drápky. Tentokrát je však jeho akce ukončena hvizdem rozhodčího – ofsajd!
     
    19
    Obrovská šance domácího celku nekončí brankou! Jeden z domácích se ocitl tváří v tvář Bolkovi, který jeho střelu na zadní tyč vychytal parádním zákrokem nohou!
     
    18
    Hra má i nadále vysoké tempo, ale ani jeden z týmů si nedokáže vypracovat větší šanci nebo nějaký tlak na soupeřově polovině.
     
    16
    Nádherná akce hostí! Jakub Býma nádherně sklepl hlavičkou míč na Filipa Labudu, jenž pálil z první. Jeho ránu obětavě schytal jeden z domácích hráčů, který možná zabránil gólu.
     
    15
    Patrik Rubý vybojoval míč v těžké pozici a nabídl svému týmu možnost nějaké kombinace. Ta skončila velmi nepřesným pasem Tomáše Moravce.
     
    14
    Podobně však skončila akce i na druhé straně. Balon se odrazil k hostujícímu záložníkovi, který chtěl poslat centr z první. Ten skončil až u Kameníka.
     
    13
    Domácí měli možnost rozehrávky z poloviny hřiště, jenže ta se jim hrubě nepovedla. Dlouhý centr totiž nenašel nikoho z Rýmařova a skončil mimo hřiště.
     
    12
    Patrik Rubý se hodně snažil zastavit míč ještě na hřišti, ale nakonec se mu to nepovedlo. Podjela mu noha, a tak míč skončil až na autovém vhazování.
     
    11
    Jiskra se bude muset hodně zvednout, pokud chce dnes pomýšlet na nějaké body. Zatím v zápase nepředvedla vůbec nic a Benešov je jasně lepší.
    10. ŘEZNÍČEK - 0:1
     
    10
    Dolní Benešov právě vstřelil branku!
    A pokračující tlak ústí v první branku dnešního utkání, který končí v domácí síti! JAKUB ŘEZNÍČEK si našel odražený míč jako první a střelou z první trefil místo na zadní tyči. Pěkný fotbalový moment v podání tohoto hráče.
     
    9
    Dlouhý aut až do velkého vápna předvedli hostující fotbalisté. Ten však skončil na prvním hráči domácího celku, který ho však do bezpeční neposlal.
     
    8
    Jednomu z domácích to na těžkém terénu podjelo a může být rád, že hostující hráč svou střelu uspěchal, ta totiž vůbec netrefila bránu.
     
    7
    To byla dobrá myšlenka v podobě rychlého pasu, který měl jít na Filipa Labudu, jenž si zase zabíhal za obranu. Míč ovšem zastavil Patrik Rubý.
     
    6
    To nevypadalo vůbec špatně! Rýmařov měl k dispozici roh a po centru se míč snesl k volnému domácímu hráči. Ten to ovšem nejspíše nečekal a balon se od něj odrazil přímo k Bolkovi.
     
    5
    Zatím je o něco aktivnější Dolní Benešov. Ten to chtěl zkusit rychlým pasem za obranu, ale domácí hráči tuto situaci přečetli a poslali balon na autové vhazování.
     
    4
    Nyní bylo vidět, v jakých podmínkách se hraje a pro hráče to nebude nic jednoduchého! Hostující celek se dostal s míčem až do šestnáctky, kde se snažil zakončit. Poté jeden z nich spadl, ale penalta se pískat nebude. Při přešlapování všech hráčů bylo vidět, že na hřišti je spousta vody a bude to hodně klouzat.
     
    3
    A znovu. Filip Labuda se dnes již podruhé pokoušel ve správný čas dostat za obranu, jenže znovu se mu to nepovedlo. Kameník může v klidu odkopávat.
     
    2
    Zatím se toho moc nestalo, spíše vůbec nic. Oba týmy se pokusily o rychlý útok, ale oba v tom zastavil praporek rozhodčího, kdy posléze byl odpískaný ofsajd.
     
    1
    Utkání je zahájeno! Domácí tým nastupuje v modrých dresech, zatímco Dolní Benešov zvolil pro dnešek černé dresy. O úvodní výkop se postaral Rýmařov.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Jiskra Rýmařov: Kameník – Navrátil, J. Furik, Dydowicz, M. Furik, Kocúr, György, Šupák, Ondruška, Hleba, Kolísek.
    Náhradníci: D. Furik, György, Pirožka, Harazin, Tilkeridis, Baroš.

    FC Dolní Benešov: Bolek – Býma, Romaněnko, Rubý, Morave, Gebauer, Labuda, Haas, Strakoš, Karčmář, Řezníček.
    Náhradníci: Ronec, Skroch, Pecuch, Chvěja.

    Rozhodčí: Vostrejž – Popelák, Mayer.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Denisa Józsová

    Branky: 65. Šupák – 10. Řezníček

    Karty:   47. Moravec (DBE)


    SK Jiskra Rýmařov: Kameník – Navrátil, J. Furik, Dydowicz, M. Furik, Kocúr, R. György, Šupák, Ondruška, Hleba, Kolísek.
    Náhradníci: D. Furik, P. György, Pirožka, Harazin, Tilkeridis, Baroš.

    FC Dolní Benešov: Bolek – Býma, Romaněnko, Rubý, Moravec, Gebauer, Labuda, Haas, Strakoš, Karčmář, Řezníček.
    Náhradníci: Ronec, Skroch, Pecuch, Chvěja.

    Rozhodčí: Vostrejž – Popelák, Mayer
    thejrc.org