Alavés – Huesca 2:1 (kon.) | Barcelona – Real Betis 3:4 (kon.) | Sevilla – Espanyol 2:1 (kon.)
Rayo Vallecano – Villarreal 2:2 (kon.) | Celta Vigo – Real Madrid 2:4 (kon.)
konec
Celta de Vigo
2:4 (0:1)
Real Madrid
Neděle 11.11.2018, 20:45 • Abanca-Balaídos, Vigo • Španělská LaLiga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu ze španělské Primera Division mezi Celtou Vigo a Realem Madrid. Výkop je stanoven na 20:45.
     
    Real Madrid CF

    Slavný španělský klub po odchodu Cristiana Ronalda spíše tápe. Královský klub dosud odehrál jedenáct zápasů a vybojoval v nich sedmnáct bodů. S tímto ziskem patří Realu Madrid až šestá pozice ligové tabulky. Špatné výsledky dokonce vedly ke změně trenéra. V minulém souboji poté Real Madrid doma porazil Real Valladolid. Ve středu se slavný Real představil v Lize mistrů v Plzni, kde dokázal zvítězit vysoko 5:0.
     
    Celta Vigo

    Celta Vigo je na tom o něco hůře. Dnešní domácí celek v jedenácti kolech vybojoval čtrnáct bodů a je na jedenácté pozici ligové tabulky. Na pohárové příčky však ztrácí pouhé tři body. Doma však Celta Vigo prohrála jen s Deportivem Alavés. V posledních třech duelech však Celta neprohrála. Po výhře s Eibarem dokázala remizovat s Realem Sociedad a Betisem Sevilla.
     
    Úvodní sestavy:

    Real Club Celta de Vigo: S. Álvarez – Mallo, Roncaglia, Cabral, Juncà – Méndez, Beltrán, Yokuşlu, Boufal – Aspas, Gómez.
    Náhradníci: Blanco – N. Araujo, Mor, Hjulsager, Jozabed, K. Vázquez, Alonso.

    Real Madrid CF: Courtois – Odriozola Arzallus, Nacho Fernández, Ramos, Reguilón – Kroos, Casemiro, Modrić – L. Vázquez, Benzema, Bale.
    Náhradníci: Navas – Valverde, Asensio, Isco, D. Ceballos, Vinícius Júnior, Sánchez.

    Rozhodčí: Undiano – Sobrino, Prieto.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hosté obstarali výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Real Madrid se ihned vydal do útoku, jenže Gereth Bale neprošel kolem domácího obránce.
     
    2
    Sergio Reguilón chtěl vrátit míč na vlastní polovinu Ramosovi, ale trefil jen jednoho z hráčů domácího celku. Celta Vigo může poprvé v utkání zaútočit.
     
    3
    První dobrá možnost pro Real Madrid! Odrizovala prošel do pokutového území, přihrál na hranici pokutového území a Karim Benzema poprvé prověřil pozornost domácího hráče!
    3. Karim Benzema v první šanci dnešního utkání
     
    4
    Další obrovská šance Realu Madrid! Bale našel přihrávkou do pokutového území rozběhnutého Benzemu, který přízemní střelou těsně minul vzdálenější tyč!
     
    5
    Facundo Roncaglia vystoupil na levou stranu a před rozběhnutým Odriozolou zakopl míč do zámezí. Vhazovat však budou fotbalisté Realu Madrid.
     
    6
    Luka Modrič se stáhl pro míč hluboko na vlastní polovinu. Chorvatský záložník se dostal pod tlak a raději si pomohl zpětnou přihrávkou na Ramose.
     
    7
    Toni Kroos dostal přihrávku do blízkosti pokutového území, pokusil si obhodit svého strážce, ale obránce ve světle modrém dresu mu vypíchl míč.
     
    8
    Casemiro byl faulován na polovině hrací plochy a zůstává ležet na trávníku. Se středopolařem Realu Madrid to nevypadá vůbec dobře.
     
    9
    Casemiro nakonec odchází za postranní čáru po svých a po krátkém ošetření bude podle všeho schopen nadále pokračovat ve hře.
     
    10
    Domácí fotbalisté vybojovali míč na polovině hrací plochy a vydali se do útoku. Na krásný oblouček za obranu si nabíhal Aspas, který byl v ofsajdu.
     
    11
    Gereth Bale si v pokutovém území naskočil na pěkný centr z pravé strany. Bale však zasáhl míč příliš brzy a jeho zakončení prosvištělo nad břevnem.
     
    12
    Toni Kroos si v blízkosti pokutového území zpracoval odražený míč, připravil si jej na pravačku a zakončil. Jeho technický pokus prosvištěl kolem branky.
     
    13
    Maxi Gómez si naběhl na krásnou přihrávku za obranu Realu Madrid, ale praporek asistenta rozhodčího vyletěl nahoru. Ofsajd!
     
    14
    Maxi Gómez se pustil do hlavičkového souboje s Casemirem. Domácí fotbalista si však pomohl loktem a dopustil se nedovoleného zákroku.
     
    15
    Gareth Bale se po dobrém průniku po levém křídle dostal k odcentrování do pokutového území. Sergio Álvarez vyrazil ven z branky a schoval centr do rukavic.
     
    16
    Toni Kroos se na polovině hrací plochy dopustil nedovoleného zákroku a nabídl domácímu celku rozehrávku. Navíc to vypadá, že Casemiro nebude schopen hrát.
     
    17
    Gareth Bale se skvěle vrátil na vlastní polovinu, položil se jednomu z hráčů pod nohy a včasným skluzem odehrál míč do autu. Vhazovat budou domácí.
     
    18
    Iago Aspas se zpoza hranice pokutového území opřel do odraženého míče, jenže jeho ránu srazil Sergio Reguilón na rohový kop.
     
    19
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Casemiro, přichází Dani Ceballos.
     
    19
    Obrovská šance domácích! Na centr od rohového praporku si naskočil Cabral, jehož hlavička se od tyče odrazila zpět do hry. Obrana Realu si už poradila!
    19. Cabralova hlavička do tyče
     
    20
    Domácí fotbalisté v posledních minutách převzali iniciativu a dostávají fotbalisty Realu Madrid pod tlak. Hosté se dlouhou nemohou dostat do útoku.
     
    21
    Toni Kroos znovu fauloval na vlastní polovině. Fotbalisté Realu Madrid jsou pozdě v soubojích o odražený míč, z čehož pramení nedovolené zákroky.
     
    22
    Střídající Dani Ceballos se zpoza hranice pokutového území opřel do odraženého míče. Jeho rána byla sice prudká, ale postrádala potřebnou přesnost.
     
    23
    Karim Benzema si efektně obhodil obránce, ale posunul si míč daleko před sebe a už jej nedostihl před dalším zadákem domácích. Real zůstává u míče.
     
    23
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Real Madrid se dostává do vedení! Luka Modrič poslal krásnou přihrávku za obranu, kde si míč v otočce zpracoval KARIM BENZEMA, jež střelou podél brankáře otevřel skóre!
    23. Karim BENZEMA - 0:1
     
    25
    Celta Vigo se ihned vydala do útoku s pokusem o bleskovou odpověď. Prudká přihrávka skončila na kopačkách dobře postaveného Ramose.
     
    25
    Sergio Ramos fauloval na vlastní polovině a dostává žlutou kartu.
     
    26
    Exekuce následného přímého kopu se ujal Iago Aspas, jehož nadýchaný centr odhlavičkoval do bezpečí právě Sergio Ramos.
     
    27
    Gareth Bale si naběhl na vysokou přihrávku na levou stranu a pouze prodloužil míč za sebe. Benzema se snažil ze všech sil, ale neudržel míč na hřišti.
     
    28
    Lucas Vázquez dostal od Benzemy krásnou přihrávku do pokutového území, jenže první jmenovaný při převzetí míče podklouzl a poroučel se k zemi. Rozehrávat budou domácí.
     
    29
    Real Madrid zahrával rohový kop. Centr od rohového praporku přiletěl na malé vápno, odkud jej bez problémů odhlavičkoval osamocený Okay Yokuşlu.
     
    30
    Ramos se ve vlastním pokutovém území pustil do hlavičkového souboje s Aspasem. Hostující stoper se natlačil před svého soka a Aspas jej fauloval.
     
    31
    David Juncà prošel po levé straně do pokutového území a pokoušel se odcentrovat. Okamžitě se k němu stáhl Odriozola, jež jeho centr zablokoval.
     
    32
    Lucas Vázquez se prosmýkl kolem obránce domácího celku, jenže po následném souboji upadl. Sudí měl souboj přímo před očima a nechal pokračovat ve hře.
     
    33
    Luka Modrič dostal přihrávku do blízkosti pokutového území a přenesl hru na levou stranu. Sergio Reguilón poté dokázal odcentrovat, jenže Benzema v pádu netrefil branku.
     
    34
    Karim Benzema si došel pro přihrávku na vlastní polovinu. Francouzský útočník se s míčem pohotově otočil a rozjel další akci Realu Madrid.
     
    35
    Toni Kroos zahodil obrovskou šanci! Benzema se skvěle uvolnil v pokutovém území a poslal zpětnou přihrávku. Na Kroose čekala prázdná branka, ale německý záložník přestřelil!
    35. Kroosova obrovská šance
     
    36
    Po delší době se do útoku vydali také domácí fotbalisté. Do pokutového území přiletěl přízemní centr z levé strany, se kterým si hravě poradil Nacho.
     
    37
    Hugo Mallo se na pravé straně probíjel za míčem k rohovému praporku. Sergio Reguilón se před něj skvěle natlačil a nechal se domácím obráncem faulovat.
     
    38
    Sergio Reguilón si při průniku po levém křídle pomohl loktem a za odměnu dostává žlutou kartu.
     
    39
    Reguilón si faulem pomohl i v dalším souboji na polovině hrací plochy. Domácí celek tak může rozjet další útočnou snahu.
     
    40
    Álvaro Odriozola Arzallus se snažil projít vpřed po pravé straně, ale nevyššla mu narážečka s Kroosem. Boufal se stačil vrátit a odehrál míč do bezpečí.
     
    41
    Hugo Mallo předvedl ostrý zákrok na polovině hrací plochy a dostává žlutou kartu.
     
    41
    Žlutou kartu dostává Gustavo Cabral (Real Club Celta de Vigo).
     
    42
    Hra je znovu přerušena! Gareth Bale zůstává po předchozím zákroku ležet na trávníku a drží se za levou holeň. Uvidíme, zda bude schopen nadále pokračovat.
     
    43
    David Juncà vystartoval proti vysoké přihrávce soupeře na pravé křídlo a hlavou odvrátil míč do zámezí. Celta Vigo nadále zůstává u míče.
     
    43
    Obrovská šance na vyrovnání! Boufal dostal moře prostoru na levé straně, potáhl si míč na hranici velkého vápna, ale Courtois jeho přízemní ránu vyrazil!
     
    44
    Na hrací ploše v posledních minutách přibývá žlutých karet. Dalším potrestaným hráčem je David Juncà.
     
    45
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Sergio Reguilón, přichází Javier Sánchez.
     
    45+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    45+2
    Karim Benzema vymyslel krásnou přihrávku do pokutového území, jenže rozběhnutý Luka Modrič se přes urostlého stopera nedostal do zakončení.
     
    45+3
    Karim Benzema se na polovině hrací plochy dopustil nedovoleného zákroku. Francouzský útočník se hodně diví, ale verdikt sudího je neměnný.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas je minulostí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější fotbalisté Realu Madrid. Hosté vlétli do utkání mnohem aktivněji a hned v úvodu měl dvě velké šance Benzema. Domácí brankář jej však dokázal vychytat. Do vedení mohli jít také domácí, ale Cabral hlavou orazítkoval tyč. Real se nakonec dočkal ve 23. minutě, kdy se prosadil Karim Benzema! Kroos poté mohl přidat druhou branku, ale v obrovské šanci přestřelil. Před přestávkou mohla Celta vyrovnat, ale Thibaut Courtois Boufalovu ránu vyrazil.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Domácí fotbalisté obstarali výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Celta Vigo se ihned vydala do útoku, jenže Ispas při zpracování podklouzl.
     
    47
    Karim Benzema sprintoval za přihrávkou na polovinu domácího celku. Obránce Cabral byl u míče rychleji a před francouzským hráčem si pomohl malou domů.
     
    48
    Lucas Vázquez dostal přihrávku do obtížné pozice na pravé straně hrací plochy. Hostující záložník však trefil soupeře, od nějž se míč odrazil do zámezí.
     
    49
    Álvaro Odriozola Arzallus vybojoval míč na polovině soupeře a pohotově odcentroval do pokutového území. Jeho pobídku však zastavil dobře postavený Facundo Roncaglia.
     
    50
    Do rozehrávky Realu Madrid se musel zapojit také brankář Thibaut Courtois, který míč nakopl na polovinu soupeře. Real může zaútočit.
     
    51
    Karim Benzema se z levé strany prosmýkl s míčem u nohy na hranici pokutového území a technickou střelou orazítkoval břevno!
    51. Benzemova rána do břevna
     
    52
    Gareth Bale předvedl svou rychlost na levém křídle. Hostující tahoun svedl souboj s Mallem, který se mu včas položil pod nohy a zakopl míč do autu.
     
    53
    Javier Sánchez zastavil rozběhnutého Maxiho Gómeze, přerušil rodící se akci soupeře a vidí žlutou kartu.
     
    54
    Domácí celek zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Do vápna přiletěl nadýchaný centr, který odvrátil Ramos ve spolupráci s brankářem.
     
    55
    Luka Modrič si skvěle pokryl míč na pravé straně a nechal se faulovat. Real Madrid tak může nadále pokračovat v kombinaci na polovině domácích.
     
    56
    Lucas Vázquez si převzal přihrávku na vlastní polovinu a David Juncà jej nedovoleným způsobem okamžitě poslal k zemi. Rozehrávat bude Real Madrid.
     
    56
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Real Madrid přidává další branku a navyšuje své vedení na 2:0! Karim Benzema si po skvělém napadání udělal prostor v pokutovém území, vypálil a trefil tyč. Míč se ale odrazil před branku a vracející se GUSTAVO CABRAL si jej srazil do sítě!
    56. Gustavo CABRAL - 0:2
     
    58
    Domácí jsou po druhé brance Realu Madrid poněkud zaskočení a kazí snadné přihrávky. Fotbalisté Realu Madrid se tak zadarmo dostávají k míči.
     
    59
    Toni Kroos se natlačil mezi dva hráče domácího celku a Hugo Mallo mu přišlápl nohu. Kroos se poroučel k zemi a rozhodčí odpískal přímý kop pro Real.
     
    60
    Iago Aspas dostal krásnou přihrávku do pokutového území, jenže Sergio Ramos dokázal své zkušenosti a vypíchl domácímu střelci míč od nohy.
     
    61
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Je sníženo! Domácí celek se přeci jen dočkal branky! Na krásnou přihrávku z pravé strany si do pokutového území naběhl HUGO MALLO, který nádhernou střelou z voleje uklidil míč k zadní tyči!
    61. Hugo MALLO - 1:2
     
    63
    Hosté se snaží uklidnit hru postupnout kombinací na vlastní polovině a nepouští hráče Celty Vigo na vlastní polovinu. Modrič se navíc nechal faulovat.
     
    64
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Fran Beltrán, přichází Emre Mor.
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Sofiane Boufal, přichází Andrew Hjulsager.
     
    65
    Celta se usadila na polovině soupeře a hledá si cestičku do pokutového území Realu Madrid. Ramos nabádá své kolegy k větší aktivitě.
     
    66
    Střídající Mor vybojoval odražený míč na hranici pokutového území. Turecký fotbalista však neměl prostor na zakončení a musel si pomoci zpětnou přihrávkou.
     
    67
    Thibaut Courtois přečetl prudký centr z levé strany hrací plochy, vyrazil na malé vápno a schoval míč do rukavic. Hosté teď spěchat rozhodně nebudou.
     
    68
    Hra je přerušena! Hostující stoper Nacho Fernández zůstává po jednom ze soubojů ležet na trávníku a drží se za nohu. Jeho ztráta by pro Real byla velkým problémem.
     
    69
    Álvaro Odriozola Arzallus se uvolnil na pravé straně hrací plochy a odcentroval do pokutového území. Do zakončení se prodral Benzema, ale tentokrát si neseřídil mířidla.
     
    70
    Toni Kroos se snažil roztáhnout hru na pravé křídlo, jenže jeho přihrávku na poslední chvíli tečoval jeden z obránců Celty. Real bude vhazovat.
     
    71
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Nacho Fernández, přichází Marco Asensio.
     
    72
    Mor obdržel krásnou přihrávku na hranici pokutového území a pohotově zakončil. Do jeho rány se obětavě položil Sergio Ramos, který střelu zablokoval.
     
    73
    Domácí se pokusili překvapit obranu Realu Madrid dlouhou přihrávkou na levé křídlo. Stopeři Realu si pobídku pohlídali a Thibaut Courtois nechal balón propadnout do autu.
     
    74
    Karim Benzema upadl na hranici pokutového území, ale rozhodčí dal jasným gestem najevo, že hru rozhodně nepřeruší. Domácí celek se může přesunout do útoku.
     
    75
    Gareth Bale si naběhl na krásnou přihrávku do volného prostoru a pohotově odcentroval před domácí branku. Tam však nebyl nikdo v dresu Realu Madrid.
     
    76
    Lucas Vázquez si dělal prostor na levé straně hrací plochy, ale při riskantní kličce si předkopl míč daleko od nohy a už jej nedohnal na hrací ploše.
     
    77
    Domácí se sice snaží hrát aktivně, ale obrana Realu Madrid teď pracuje opravdu skvěle. Přihrávka na levou stranu znovu prosvištěla pouze do zámezí.
     
    78
    Emre Mor obdržel přihrávku do pokutového území, nicméně radost mu pokazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd! Rozehrávat bude Real Madrid.
     
    79
    Luka Modrič táhl akci Realu Madrid středem hrací plochy. Chorvatský záložník chtěl vybídnout rozběhnutého Asensia, ale ten se k balónu vůbec nedostal.
     
    80
    Hráči domácího celku se nyní usadili na polovině soupeře a hledají cestičku do pokutového území Realu Madrid. Hosté však brání blízko u sebe.
     
    81
    Penalta pro Real Madrid! David Juncà fauloval v pokutovém území Odriozolu a sudí ukázal na značku pokutového kopu!
    81. Nedovolený zákrok v pokutovém území
     
    83
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    K exekuci pokutového kopu se postavil SERGIO RAMOS, který napodobil Antonína Panenku a krásným obloučkem proměnil penaltu!
    83. Sergio RAMOS - 1:3
     
    85
    S Realem už to nyní vypadá hodně dobře. Hosté se navíc usadili na polovině soupeře a domácí celek prakticky nepouštějí k míči.
     
    86
    Junca prošel s míčem na polovině hrací plochy a Toni Kroos jej zastavil pomocí taktického faulu. Německý záložník za něj žlutou kartu nedostává.
     
    87
    Domácí zahrávali rohový kop. Andrew Hjulsager odcentroval na přední tyč, kde se do zakončení neprobil nikdo v modrém dresu domácího celku.
     
    87
    Další problém pro domácí celek! Cabral dostává druhou žlutou kartu a musí do sprch!
    87. Červená karta po 2. žluté
     
    88
    Dnešní duel se už pouze dohrává. Courtois nakopl míč na polovinu soupeře, kde jej vybojoval Benzema. Hostující střelec se už nikam nežene.
     
    89
    Sergio Ramos v pokutovém území včasným skluzem odehrál míč na rohový kop. Hostující kapitán dnes táhne Real Madrid za vítězstvím.
     
    90
    Další rychlý protiútok Realu Madrid zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Karim Benzema si nepohlídal své postavení a zjevil se v ofsajdu.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90+1
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Real Madrid přidává čtvrtou branku! DANI CEBALLOS napřáhl zpoza hranice pokutového území a jeho nádherná střela zapadla pod břevno domácí branky! Sergio Álvarez vzduchem plachtil marně.
    90+1. Dani CEBALLOS - 1:4
     
    90+3
    Karim Benzema operoval s míčem na levé straně hrací plochy. Francouzský hráč si poté řekl o přihrávku do vápna, ale Kroos míč jeho směrem neprocedil.
     
    90+4
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Ještě jedna branka na závěr! Domácí celek ještě koriguje konečný výsledek! BRAIS MENDÉZ se z hranice pokutového území opřel do odraženého míče a s pomocí obránce jej uklidil k zadní tyči!
    90+4. Brais MÉNDEZ - 2:4
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Real Madrid zvládl utkání na půdě Celty Vigo a vítězí 4:2! Hosté se do vedení dostali už v první půli, kdy se prosadil Karim Benzema. Po změně stran však přišly brankové hody! Deset minut po změně stran si nešťastnou vlastní branku vsítil Cabral. Celta ale dokázala utkání zdramatizovat brankou Malla. Real však v 83. minutě zahrával penaltu, kterou krásně proměnil Sergio Ramos. Na začátku nastavení se navíc prosadil střídající Ceballos a o výhře Realu bylo jasno. V závěru nastavení už jen korigoval Mendéz.
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 5:9. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 19:13.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:44:07)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 61. Mallo (Méndez), 90+4. Méndez (Aspas) – 23. Benzema (Modrić), 56. Cabral (vla.), 83. Ramos (pen.), 90+1. D. Ceballos (Ramos)

    Karty:   41. Mallo (CVG), 41. Cabral (CVG), 44. Juncà (CVG) – 38. Reguilón (REA), 53. Sánchez (REA)   87. Cabral (CVG)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 5:9. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 19:13.
    Celta de Vigo: S. Álvarez – Mallo, Roncaglia, Cabral, Juncà – Méndez, Beltrán (64. Mor), Yokuşlu, Boufal (64. Hjulsager) – Aspas, Gómez.
    Náhradníci: Blanco – N. Araujo, Mor, Hjulsager, Jozabed, K. Vázquez, Alonso.

    Real Madrid: Courtois – Odriozola Arzallus, Nacho Fernández (71. Asensio), Ramos, Reguilón (45. Sánchez) – Kroos, Casemiro (19. D. Ceballos), Modrić – L. Vázquez, Benzema, Bale.
    Náhradníci: Navas – Valverde, Asensio, Isco, D. Ceballos, Vinícius Júnior, Sánchez.

    Rozhodčí: Undiano – Sobrino, Prieto
    bahis siteleri