Valencia – Huesca 2:1 (kon.) | Leganés – Sevilla 1:1 (kon.) | Rayo Vallecano – Levante 2:1 (kon.)
konec
Valencia CF
2:1 (1:0)
SD Huesca
Neděle 23.12.2018, 12:00 • Estadio de Mestalla • Španělská LaLiga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 8:10. (13:55:11)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Valencie, která svého soupeře porazila poměrem 2:1. I ve druhém poločase jsme sledovali celkem vyrovnanou podívanou, přičemž si oba celky vytvořily slibné náznaky šancí. Nakonec se Huesca přeci jenom dostala k vyrovnávací brance, pokutový kop totiž proměnil hostující Cucho. Už se zdálo, že utkání přinese nerozhodný výsledek, avšak z poslední akce udeřili domácí, kteří tak berou plný počet bodů.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Cristiano Piccini (Valencia CF).
    90+4. Cristiano PICCINI - 2:1
     
    90+4
    Valencia právě vstřelila branku!
    Netopýři podnikli jednu z posledních akcí zápasu, do pokutového území přiletěl centrovaný balón, po jehož odrazu se k míči dostal CRISTIANO PICCINI, jehož dělovka skončila až v síti. Valencia udeřila na poslední chvíli, což je pořádný trest pro soupeře!
     
    90+3
    Diakhaby šel ve vlastní šestnáctce po míči hodně neohroženě, nakonec ale jako první skutečně trefil balón. Valencia rozjíždí jednu z posledních akcí.
     
    90+2
    Aby toho nebylo málo, tak si Huesca přichystala další volný kop. Míč plachtil do malého vápna, kde ale dokázal zasáhnout Diakhaby.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    90
    Co chybělo! K rozehrávce přímého kopu se postavil Ferreiro, který orazítkoval pouze břevno. Valencia si určitě oddychla.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Na světelné tabuli stále svítí nerozhodný výsledek, ještě ale přijde na řadu nastavený čas.
     
    88
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Christian Rivera Hernández, přichází Juanjo Camacho.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Carlos Soler (Valencia CF).
     
    87
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Damián Musto, přichází Lluís Sastre.
    86. Sporná situace během hostující akce.
     
    86
    To jsou věci! Longo uháněl sám na bránu, přičemž ho málem faulem zastavil protihráč. To se nepovedlo, posléze ale hostující forvard skutečně upadl na zem, o faul se ale nejednalo.
     
    85
    Na levém křídle měl Čeryšev hodně času na centr, který směřoval na obránce Gayu. Okamžitá rána ale putovala pouze do náruče brankáře.
     
    84
    Rivera si pomohl taktickým faulem, za který vyfasoval žlutou kartu. Gayá si ještě s protihráčem cosi vyřizoval, hlavní sudí tak udělil hned dvě žluté.
     
    83
    Na opačné straně se k hranici šestnáctky dostal Rivera, který ale neprošel přes Diakhabyho. Vzápětí si nedovoleným zákrokem pomohl Etxeita.

    David Suchý

    Branky: 25. Parejo (Čeryšev), 90+4. Piccini (Rodrigo) – 72. Cucho (pen.)

    Karty:   31. S. Mina (VAL), 34. Čeryšev (VAL), 49. Garay (VAL), 63. Rodrigo (VAL), 84. Gayá (VAL), 87. Soler (VAL), 90+4. Piccini (VAL) – 55. Insua (HSC), 82. S. Longo (HSC), 84. Rivera Hernández (HSC)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 8:10.
    Valencia CF: Neto – Piccini, Garay, Diakhaby, Gayá – Soler, Wass (75. Batshuayi), Parejo (C), Čeryšev – Rodrigo, S. Mina (70. Torres).
    Náhradníci: Doménech – Batshuayi, Latorre, Lee, Račić, Torres, Vezo.

    SD Huesca: R. Santamaría – Miramón, Insua, Etxeita, Akapo – Musto (87. Sastre) – Moisés Gómez, Rivera Hernández (88. Camacho), Melero (C) (67. S. Longo), Ferreiro – Cucho.
    Náhradníci: Jovanović – Camacho, Brezančić, S. Longo, Semedo, Sastre.

    Rozhodčí: Gil – Nevado, Martínez
    bahis siteleri