Juventus – Sampdoria 2:1 (kon.) | Empoli – Inter 0:1 (kon.) | Janov – Fiorentina 0:0 (kon.)
Chievo – Frosinone 1:0 (kon.) | Lazio – Turín 1:1 (kon.) | Parma – AS Řím 0:2 (kon.)
Sassuolo – Atalanta BC 2:6 (kon.) | Udinese – Cagliari 2:0 (kon.) | Neapol – Bologna 3:2 (kon.)
AC Milán – Spal 2:1 (kon.)
konec
Juventus FC
2:1 (1:1)
UC Sampdoria
Sobota 29.12.2018, 12:30 • Allianz Stadium (Turín) • Italská Serie A • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Riccardo Saponara (UC Sampdoria), jenž po výbuchu emocí sundal dres.
    90+2. Neuznaná branka Sampdorie
     
    90+2
    Fanoušci hostujícího týmu propukli radostí a je znovu vyrovnáno! Mattia Perin nezvládl rozehrávku a poslal míč jen na soupeře. Po chvilce z hranice vápna vystřelil technicky střídající Riccardo Saponara, jenž míč od horní tyče poslal za brankovou čáru. To byla výstavní trefa hráče Sampdorie. Jenže hlavní sudí se opět běžel podívat na video a branku hostů odvolal.
     
    82
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Blaise Matuidi, přichází Douglas Costa.
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Albin Ekdal, přichází Jakub Jankto.
     
    76
    Domácí celek kombinačně už přešel na polovinu soupeře, kde z levé strany opět odcentroval Aléx Sandro, Jeho centr propadl až k Paulu Dybalovi, jenž se do míče opřel, ale poslal jej jen vedle branky.
     
    72
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Gastón Ramírez, přichází Riccardo Saponara.
     
    71
    Žlutou kartu dostává Daniele Rugani (Juventus FC), který sáhl po ztrátě míče k hrubému zákroku, za který je správně potrestán.
     
    69
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Mario Mandžukić, přichází Federico Bernardeschi.
    68. Fabio Quagliarella (SMD)
     
    68
    Obrovská šance také na druhé straně! Fabio Quagliarella si zpracoval míč na prsa a poté přes obránce zakončil. Jeho pokus letěl asi metr nad brankou Juventusu.
     
    67
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Gianluca Caprari, přichází Grégoire Defrel.
    65. Cristiano RONALDO - 2:1
     
    65
    Juventus právě vstřelil branku!
    CRISTIANO RONALDO z pokutového kopu vrací Juventus do vedení. Portugalská hvězda poslala balon doprostřed branky, čímž zvolila správné řešení.
     
    64
    Penalta platí a k míči se staví Cristiano Ronaldo!
     
    64
    Tak pokutový kop se na malou chvilku odkládá, jelikož hlavní sudí spěchá ke střídačkám, aby se na celý moment podíval ještě jednou!
    62. Penaltový zákrok
     
    62
    Pokutový kop pro Juventus, jelikož v šestnáctce zasáhl míč rukou Alex Ferrari. Ovšem po chvilce hlavní sudí opět diskutuje celou situaci s kolegou u videa.
    61. Cristiano Ronaldo (JUV)
     
    61
    Další velká šance domácího celku je zastavena obranou soupeře! Na centr z levé strany si naběhl Cristiano Ronaldo, který hlavou posílal balon do odkryté části branky, ale zasáhl soupeře.
    58. Blaise Matuidi (JUV)
     
    58
    Další obrovská šance Juventusu zůstává neproměněna! Z levé strany se k centru dostal Aléx Sandro, jehož pas mířil na malé vápno. Blaise Matuidi míč přizvedl a na zadní tyči jej už nedokázal zasáhnout Mario Mandžukić, jenž celou situaci zavíral.
    52. Blaise Matuidi (JUV)
     
    52
    Z levé strany odcentroval Aléx Sandro, ale pas do šestnáctky byl odvrácen na hranici vápna. Tam se do míče opřel Francouz Blaise Matuidi, jehož dělovka mířila do pravého spodního rohu branky. Ovšem Emil Audero si připisuje vynikající zákrok.
    45+2. Giorgio Chiellini (JUV)
     
    45+2
    Juventus ještě v nastaveném čase vybojoval standardní situaci! Na centr z pravé strany si naskočil Giorgio Chiellini, který hlavou poslal balon těsně vedle levé tyče.
     
    42
    Cristiano Ronaldo dlouho tancoval s obráncem a podařilo se mu přes něj odcentrovat. Na zadní tyči se snažil hru zavřít Paulo Dybala, ale k zasažení míče mu scházelo jen pár decimetrů. Tady se muselo Sampdorii ulevit, protože akce volala po brance.
     
    39
    Sampdoria mohla otočit stav zápasu na svou stranu! Míč ze standardní situace letěl do šestnáctky, kde propadl k hostujícímu hráči. Ovšem jeho samotného překvapilo, že mohl vystřelit, a tak jeho slabý pokus končí jen u brankáře.
     
    37
    Žlutou kartu dostává Alex Ferrari (UC Sampdoria), který si pokutovém území hodil míč na nůžky, aby jej mohl vrátit do ohně. Ovšem při kopu zasáhl také soupeře do boku a i on si od této chvíli bude muset dávat pozor.
     
    36
    Po ztrátě míče dostává žlutou kartu Blaise Matuidi (Juventus FC), který zastavil rychle se rozvíjející útok soupeře. Je tak prvním potrestaným hráčem tohoto střetnutí.
    33. Fabio QUAGLIARELLA - 1:1
     
    33
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! FABIO QUAGLIARELLA poslal míč doprostřed branky, což mu vyšlo. Naopak Mattia Perin si vybral levou stranu, a tak penaltu nemohl chytit.
     
    32
    Hlavní rozhodčí už jde zpátky na zelený pažit a ukazuje, že pro ruku Emra Cana se bude zahrávat pokutový kop. Hráčům Juventusu se rozhodnutí nelíbí, ale Fabio Quagliarella se už chystá na penaltu.
    30. Penaltový zákrok
     
    30
    Třicet minut hry je minulostí a v posledních minutách sledujeme zlepšenou hru hostujícího celku. Hra je ovšem přerušena a hlavní sudí běží k videu, aby se podíval na moment před brankou Juventusu. Bude se zahrávat pro ruku pokutový kop?
    24. Paulo Dybala (JUV)
     
    24
    Krásná akce Juventusu, do které se zapojil také stoper! Giorgio Chiellini se ocitl po zisku míče až v pokutovém území, odkud přihrál do druhé vlny. Z hranice šestnáctky vystřelil Paulo Dybala, jehož zakončení minulo levou tyč jen o pár desítek centimetrů.
    2. Cristiano RONALDO - 1:0
     
    2
    Juventus právě vstřelil branku!
    To je rychlý nástup v podání Staré dámy! Pas přes celou šířku až na hranici pokutového území dostala portugalská hvězda. CRISTIANO RONALDO dostal dost času k tomu, aby si přichystal míč ke střele a poté zakončil přesně k pravé tyči. Emil Audero si sice na balon sáhl, ale vyrazit jej mimo prostor tří tyčí nedokázal.

    Michal Luxa

    Branky: 2. Ronaldo (Dybala), 65. Ronaldo (pen.) – 33. Quagliarella (pen.)

    Karty:   36. Matuidi (JUV), 71. Rugani (JUV) – 37. A. Ferrari (SMD), 90+2. Saponara (SMD)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 7:4. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 13:16.
    Juventus FC: Perin – De Sciglio, Rugani, Chiellini (C), Sandro – Can, Pjanić, Matuidi (82. Costa) – Dybala, Ronaldo – Mandžukić (69. Bernardeschi).
    Náhradníci: Szczęsny, Pinsoglio – Benatia, Bonucci, Spinazzola, S. Khedira, Costa, Kean, Bernardeschi.

    UC Sampdoria: Audero – Sala, A. Ferrari, Colley, Murru – Praet, Ekdal (82. Jankto), Linetty – G. Ramírez (72. Saponara) – Caprari (67. Defrel), Quagliarella (C).
    Náhradníci: Rafael Cabral, Belec – Vieira, Saponara, Jankto, Leverbe, Regini, J. Tavares, Tonelli, Defrel, Rolando, Kownacki.

    Rozhodčí: Valeri – Valeriani, Vivenzi
    bahis siteleri