Juventus – Sampdoria 2:1 (kon.) | Empoli – Inter 0:1 (kon.) | Janov – Fiorentina 0:0 (kon.)
Chievo – Frosinone 1:0 (kon.) | Lazio – Turín 1:1 (kon.) | Parma – AS Řím 0:2 (kon.)
Sassuolo – Atalanta BC 2:6 (kon.) | Udinese – Cagliari 2:0 (kon.) | Neapol – Bologna 3:2 (kon.)
AC Milán – Spal 2:1 (kon.)
konec
Juventus FC
2:1 (1:1)
UC Sampdoria
Sobota 29.12.2018, 12:30 • Allianz Stadium (Turín) • Italská Serie A • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že Juventus byl lepším celkem, ale vyhrál spíše šťastně se s vámi loučím a zároveň vám přeji příjemný zbytek sobotního dne. (14:35:08)
     
    Tak to bylo strhující utkání, po kterém se Juventus raduje ze tří bodů. Ovšem Stará dáma mohla o vítězství přijít, když se prosadil střídající Riccardo Saponara. Jenže branka pro ofsajd byla odvolána, a tak domácí mohou slavit. Z pokutového kopu totiž rozhodl Cristiano Ronaldo, který se v zápase prosadil dvakrát. Sampdoria se za dnešní výkon nemusí stydět, ale tentokrát to prostě nestačilo a musí se před soupeřem sklonit.
     
    90+9
    Konec zápasu.
     
    90+8
    Z levé strany odcentroval Aléx Sandro, který se snažil najít Cristiana Ronalda. Jenže místo portugalského spoluhráče našel pouze rukavice hostujícího gólmana.
     
    90+7
    Juventus hraje s míčem daleko od vlastní branky, což mu vyhovuje. Navíc se hráči Sampdorie dopustili faulu a zase se chvíli hrát nebude.
     
    90+5
    Zkoumání videa několik minut zabralo, a tak se pokračuje až nyní. Juventus se vydal k rohovému praporku, kde míč několik vteřin udržel. Musím přiznat, že nyní mi je hostů trochu líto.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Riccardo Saponara (UC Sampdoria), jenž po výbuchu emocí sundal dres.
    90+2. Neuznaná branka Sampdorie
     
    90+2
    Fanoušci hostujícího týmu propukli radostí a je znovu vyrovnáno! Mattia Perin nezvládl rozehrávku a poslal míč jen na soupeře. Po chvilce z hranice vápna vystřelil technicky střídající Riccardo Saponara, jenž míč od horní tyče poslal za brankovou čáru. To byla výstavní trefa hráče Sampdorie. Jenže hlavní sudí se opět běžel podívat na video a branku hostů odvolal.
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž na tabuli ukazuje, že hlavní sudí bude nastavovat šest minut nad rámec normální hrací doby.
     
    90
    Centr z pravé strany odvrátila obrana Juventusu za vápno, odkud zakončil někdo z hostů. jeho pokus byl přizvednutý do vzduchu, kam si pro něj vyskočil Mattia Perin. Domácí brankář byl atakován, a tak se hra pro útočný faul přerušuje.
     
    89
    Sampdoria po zisku míče v pohodě přešla na polovinu soupeře, kde ale přišla přihrávka na hranici šestnáctky. Ovšem míč doputoval na nohu soupeře, jenž hru poslal do bezpečné vzdálenosti.
     
    88
    Nejprve do soupeře vystřelil Federico Bernardeschi, poté se balon odrazil těsně za šestnáctku, kde se nacházel Emre Can. Jenže jeho zakončení ohrozilo místo brankáře jen diváky na tribuně.
     
    87
    Český záložník se dostal pod tlak, a tak si ho moc neužil. Jakub Jankto se pokusil vysunout spoluhráče, ale míč z jeho kopačky končí v rukavicích gólmana.
     
    86
    Za dlouhým pasem spěchal Cristiano Ronaldo, ale z branky se také vydal Emil Audero, jenž byl u míče jako první. Hostující brankář rychle rozehrál, ale jeho spoluhráči balon odevzdali soupeři.
     
    84
    Zády k brance převzal míč Fabio Quagliarella, jenž se rychle otočil a zakončil. Jeho skákavý pokus zamířil jen do moci domácího brankáře, jenž se tentokrát ani nezapotil.
     
    83
    Také český záložník se dočkal a zahraje si v koncovce zápasu proti slavnému Juventusu. V tomto okamžiku drží Sampdoria balon a snaží se najít cestu do vápna, ovšem nejprve přišla přihrávka až k brankáři.
     
    82
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Blaise Matuidi, přichází Douglas Costa.
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Albin Ekdal, přichází Jakub Jankto.
     
    80
    Po přenesení hry se Cristiano Ronaldo vydal doprostřed hrací plochy, odkud zpoza vápna také zakončil. Jeho pokus ale letěl jen doprostřed brány, kde byl připravený Emil Audero zasáhnout.
     
    79
    Pomalu ale jistě se blížíme do poslední desetiminutovky zápasu. Juventus v nejbližší době chystá další střídaní, ale na hrací ploše kombinuje na polovině soupeře Sampdoria.
     
    77
    Sampdoria se opět snaží o vyrovnání, na centr z pravé strany se natahoval Fabio Quagliarella, který se snažil zasáhnout míč. Ovšem pár centimetrů mu chybělo. Nejlepší střelec hostujícího celku schoval hlavu do dlaní, na znamení zmaru.
     
    76
    Domácí celek kombinačně už přešel na polovinu soupeře, kde z levé strany opět odcentroval Aléx Sandro, Jeho centr propadl až k Paulu Dybalovi, jenž se do míče opřel, ale poslal jej jen vedle branky.
     
    75
    Hostující celek nejprve zastavil útok soupeře, ale poté míč poslal pouze do zámezí. Juventus po vhazování zalezl na vlastní polovinu hrací plochy, kde opět přechází do kombinace.
     
    74
    Na levé straně si naběhl Aléx Sandro, na něhož také mířil pas. Přenesení hry se sice povedlo, ovšem následný centr už obrana Sampdorie zastavila.
     
    72
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Gastón Ramírez, přichází Riccardo Saponara.
     
    71
    Žlutou kartu dostává Daniele Rugani (Juventus FC), který sáhl po ztrátě míče k hrubému zákroku, za který je správně potrestán.
     
    70
    Juventus po zisku balonu uklidňuje hru kombinací na vlastní polovině, ale po nepřesnosti přišel faul.
     
    69
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Mario Mandžukić, přichází Federico Bernardeschi.
    68. Fabio Quagliarella (SMD)
     
    68
    Obrovská šance také na druhé straně! Fabio Quagliarella si zpracoval míč na prsa a poté přes obránce zakončil. Jeho pokus letěl asi metr nad brankou Juventusu.
     
    67
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Gianluca Caprari, přichází Grégoire Defrel.
    65. Cristiano RONALDO - 2:1
     
    65
    Juventus právě vstřelil branku!
    CRISTIANO RONALDO z pokutového kopu vrací Juventus do vedení. Portugalská hvězda poslala balon doprostřed branky, čímž zvolila správné řešení.
     
    64
    Penalta platí a k míči se staví Cristiano Ronaldo!
     
    64
    Tak pokutový kop se na malou chvilku odkládá, jelikož hlavní sudí spěchá ke střídačkám, aby se na celý moment podíval ještě jednou!
    62. Penaltový zákrok
     
    62
    Pokutový kop pro Juventus, jelikož v šestnáctce zasáhl míč rukou Alex Ferrari. Ovšem po chvilce hlavní sudí opět diskutuje celou situaci s kolegou u videa.
    61. Cristiano Ronaldo (JUV)
     
    61
    Další velká šance domácího celku je zastavena obranou soupeře! Na centr z levé strany si naběhl Cristiano Ronaldo, který hlavou posílal balon do odkryté části branky, ale zasáhl soupeře.
    58. Blaise Matuidi (JUV)
     
    58
    Další obrovská šance Juventusu zůstává neproměněna! Z levé strany se k centru dostal Aléx Sandro, jehož pas mířil na malé vápno. Blaise Matuidi míč přizvedl a na zadní tyči jej už nedokázal zasáhnout Mario Mandžukić, jenž celou situaci zavíral.
     
    57
    Po delší době sledujeme kombinaci hostujícího celku na útočné polovině. Jenže do kombinace se vnesla nepřesnost a opět balon uniká mimo hrací plochu.
     
    55
    Francouzský reprezentant Blaise Matuidi si pohybem řekl o balon na levou stranu, ovšem přihrávka byla hodně nepřesná a skončila jen mimo hrací plochu.
     
    54
    Balon od rohového praporku se kroutil směrem na branku, tu ale přelétl. Mattia Perin celou situaci kontroloval a zasahovat nemusel. Následuje tak pouze odkop od branky Staré dámy.
     
    53
    Juventus po velké šanci rozehrával rohový kop, po kterém branku soupeře neohrozil. Naopak se musel rychle vracet a nyní budeme sledovat roh na druhé straně.
    52. Blaise Matuidi (JUV)
     
    52
    Z levé strany odcentroval Aléx Sandro, ale pas do šestnáctky byl odvrácen na hranici vápna. Tam se do míče opřel Francouz Blaise Matuidi, jehož dělovka mířila do pravého spodního rohu branky. Ovšem Emil Audero si připisuje vynikající zákrok.
     
    51
    Sampdoria mířila do otevřené obrany, jenže skvěle se vrátil Paulo Dybala, jenž soupeře obral o míč a následně byl faulován. Juventus se tak kombinačně přesouvá na útočnou polovinu.
     
    49
    Od postranní čáry směrem doprostřed hrací plochy se rozeběhl Cristiano Ronaldo, jenže jemu skluzem sebral míč soupeř. Jenže Sampdoria balon dlouho neudržela a musí se znovu bránit.
     
    48
    Hostující Gianluca Caprari se zbavil naznačením pohybu soupeře a poté vystřelil z levé části pokutového území. Jeho pokus po zemi zlikvidoval Mattia Perin.
     
    47
    Při pohledu na zelený pažit zjistíme, že ani jeden z trenérů žádnou změnu nepřichystal, a tak pokračujeme v zahajovacích sestavách. Na trávníku se o centr pokusil Aléx Sandro, jenž trefil prvního bránícího hráče.
     
    46
    Hlavní rozhodčí dal pokyn k zahájení druhého poločasu, jako první se balonu dotkl Paulo Dybala. Juventus hned vyslal pas na levou stanu, kde se po chvíli hnal do šestnáctky Mario Mandžukić. Jeho nepovedený centr ale zlikvidoval Emil Audero.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Třicet minut to vypadalo na další pohodový zápas v podání Juventusu, který po trefě Cristiana Ronalda od druhé minuty vedl. Stará dáma kontrolovala hru a téměř neustále kombinovala na útočné polovině. Jenže poté přestala hrát a otěže přebrala Sampdoria. Hostující celek se po ruce dočkal pokutového kupo, který proměnil Fabio Quagliarella. Od té doby sledujeme vyrovnanou partii a hlavně na hostech je vidět, že cítí možnost bodovat.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+3
    Cristiano Ronaldo chce s výsledkem rychle něco udělat a neustále se spoluhráčům nabízí. Tentokrát míč z kopačky portugalského reprezentanta letěl do šestnáctky, ale našel jen soupeře.
    45+2. Giorgio Chiellini (JUV)
     
    45+2
    Juventus ještě v nastaveném čase vybojoval standardní situaci! Na centr z pravé strany si naskočil Giorgio Chiellini, který hlavou poslal balon těsně vedle levé tyče.
     
    45+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, který ukazuje, že jeho kolega nastavuje tři minuty nad rámec normální hrací doby prvního poločasu.
     
    45
    Janovští se usadili na polovině soupeře, kde vybojovali autové vhazování. Míč do hry vhodil Jacopo Sala, ovšem ten skončil jen mimo hrací plochu a budeme sledovat odkop od branky.
     
    44
    Juventus od nějaké třicáté minuty přestal hrát a byl zaslouženě potrestán. Domácí hráči se teď jen těžce vracejí do tempa, což potvrzuje i další nepřesnost portugalské supertar.
     
    42
    Cristiano Ronaldo dlouho tancoval s obráncem a podařilo se mu přes něj odcentrovat. Na zadní tyči se snažil hru zavřít Paulo Dybala, ale k zasažení míče mu scházelo jen pár decimetrů. Tady se muselo Sampdorii ulevit, protože akce volala po brance.
     
    41
    Domácí fanoušci se zlobí, jelikož po kličce skončil Cristiano Ronaldo na zeleném pažitu. Rozhodčí však ukazuje, že se má pokračovat ve hře.
     
    40
    Paulo Dybala získal ve středovém kruhu balon, o který zase rychle přišel. Juventus mohl jít do otevřené obrany, místo toho musel rychle spěchat zpátky.
     
    39
    Sampdoria mohla otočit stav zápasu na svou stranu! Míč ze standardní situace letěl do šestnáctky, kde propadl k hostujícímu hráči. Ovšem jeho samotného překvapilo, že mohl vystřelit, a tak jeho slabý pokus končí jen u brankáře.
     
    37
    Žlutou kartu dostává Alex Ferrari (UC Sampdoria), který si pokutovém území hodil míč na nůžky, aby jej mohl vrátit do ohně. Ovšem při kopu zasáhl také soupeře do boku a i on si od této chvíli bude muset dávat pozor.
     
    36
    Po ztrátě míče dostává žlutou kartu Blaise Matuidi (Juventus FC), který zastavil rychle se rozvíjející útok soupeře. Je tak prvním potrestaným hráčem tohoto střetnutí.
     
    35
    Najednou je hráčů v modrých dresech plné hřiště. Hosté dobře napadali rozehrávku soupeře a opět se usadili na útočné polovině.
    33. Fabio QUAGLIARELLA - 1:1
     
    33
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! FABIO QUAGLIARELLA poslal míč doprostřed branky, což mu vyšlo. Naopak Mattia Perin si vybral levou stranu, a tak penaltu nemohl chytit.
     
    32
    Hlavní rozhodčí už jde zpátky na zelený pažit a ukazuje, že pro ruku Emra Cana se bude zahrávat pokutový kop. Hráčům Juventusu se rozhodnutí nelíbí, ale Fabio Quagliarella se už chystá na penaltu.
    30. Penaltový zákrok
     
    30
    Třicet minut hry je minulostí a v posledních minutách sledujeme zlepšenou hru hostujícího celku. Hra je ovšem přerušena a hlavní sudí běží k videu, aby se podíval na moment před brankou Juventusu. Bude se zahrávat pro ruku pokutový kop?
     
    29
    Sampdoria kombinovala na levé straně a vybojovala další rohový kop. Centr od praporku byl na první tyči prodloužen a mířil na branku. Ovšem těsně před brankou míč odhlavičkoval Aléx Sandro.
     
    28
    Přihrávku do strany převzal Jacopo Sala, který odcentroval. Jenže balon z jeho kopačky dopadl na hlavu Giorgia Chielliniho, který jej odvrátil. Ovšem Juventus se musí dál bránit.
     
    27
    Na zelený pažit míří lékařský tým domácího celku, protože jeden z hráčů Juventusu byl zasažen balonem do obličeje. Blaise Matuidi už ale vstává a míří otřesený za postranní lajnu.
     
    26
    Hráči Staré dámy se krásně vykombinovali na vlastní polovině a přešli do útoku po pravé straně. K centru se odhodlal Paulo Dybala, ale míč poslal jen do míst, kde stál pouze hráč v modrém.
    24. Paulo Dybala (JUV)
     
    24
    Krásná akce Juventusu, do které se zapojil také stoper! Giorgio Chiellini se ocitl po zisku míče až v pokutovém území, odkud přihrál do druhé vlny. Z hranice šestnáctky vystřelil Paulo Dybala, jehož zakončení minulo levou tyč jen o pár desítek centimetrů.
     
    22
    Mario Mandžukić předvedl krásnou práci s míčem a poté přihrál na rozběhnutého Paula Dybalu. Ten následně na straně hledal Cristiana Ronalda, jemuž klička na osu hrací plochy nevyšla. Juventus bude alespoň vhazovat.
     
    21
    A málem jsem to zakřikl! Přihrávku do druhé vlny dostal Gianluca Caprari, jehož zakončení trefilo prvního bránícího hráče. Hosté tak rozehráli rohový kop, který spolu s brankářem odvrátil Blaise Matuidi.
     
    20
    Dvacet minut už je minulostí a musíme sportovně přiznat, že Juventus zaslouženě vede a kontroluje hru. Naopak Sampdoria se téměř na polovinu domácích nedostává.
     
    19
    V minutě devatenácté bude Juventus rozehrávat rohový kop. Na centr od pravého praporku si naskočil bránící hráč, jenž balon poslal do bezpečné vzdálenosti. Domácí hráči ho sice vrátili do ohně, ale obrana Sampdorie opět skvěle zasáhla.
     
    18
    Po delší době sledujeme také kombinaci Sampdorie na polovině soupeře. K vidění byl také pokus z obrovské dálky, ale Dennis Praet míč netrefil ideálně a poslal jej vedle branky Staré dámy.
     
    17
    Mattia De Sciglio si náběhem u postranní čáry řekl o balon a poté se pokusil o přízemní centr na chorvatského útočníka. Jenže obrana Janova si počínala na výbornou a míč odvrátila.
     
    16
    Největší hvězda italské ligy si řekla, kam by chtěla dostat balon a ten do prostoru také letěl. Jenže hostující brankář se ve vzduchu vyšplhal nejvýše a schoval centr do rukavic.
     
    15
    Cristiano Ronaldo je dnes při chuti a opět si nabíhal na pas z pravé strany. Ovšem výborně zapracoval Emil Audero, který před portugalskou superstar zasáhl.
     
    14
    Cristiano Ronaldo čaroval s balonem u postranní čáry a pasem na hranici šestnáctky našel Miralema Pjaniće. Jeho slabý pokus asi letěl na branku, ale trefil cestou Emreho Cana.
     
    13
    Nyní se chvíli nehrálo, jelikož hlavní sudí řešil nějakou nepříjemnost. Ovšem po chvilce se už ve hře pokračuje, Juventus se hned usadil na polovině soupeře.
     
    11
    Domácí hráči kontrolují hru, když kombinují na polovině soupeře. K dalšímu centru z levé strany se dostal Aléx Sandro, jehož pas do vápna odvrátila obrana. Poté si stejný hráč počínal nedovoleným způsobem.
     
    9
    Na tahu tak byla Sampdoria, která vybojovala standardní situaci. Volný kop mířil na Alexe Ferrariho, který se k hlavičce ale neprocpal. Obrana Juventusu míč odvrátila, a tak domácí mohou jít dopředu.
     
    8
    Mario Mandžukić se ocitl u postranní čáry, odkud nejprve odcentroval, ale míč se k němu vrátil. Chorvatský útočník poté balon prostrčil na Blaise Matuidiho, jehož centr úspěšný nebyl.
     
    7
    Juventus hraje v poklidu na vlastní polovině hrací plochy a zatím nemá kam spěchat. Tým z Janova sice napadá rozehrávku, ale kvalita domácích hráčů je obrovská.
     
    6
    Jenže Sampdoria vůbec nic nevymyslela a opět o míč rychle přišla. Emre Can to zkoušel individuálně po pravé straně, ale přes bránícího hráče neprošel.
     
    5
    Juventus je opět u balonu a kombinuje kolem půlící čáry. Ovšem po nepřesné rozehrávce se k balonu dostal soupeř, jenž volí rozehrávku až ke svému brankáři.
    2. Cristiano RONALDO - 1:0
     
    2
    Juventus právě vstřelil branku!
    To je rychlý nástup v podání Staré dámy! Pas přes celou šířku až na hranici pokutového území dostala portugalská hvězda. CRISTIANO RONALDO dostal dost času k tomu, aby si přichystal míč ke střele a poté zakončil přesně k pravé tyči. Emil Audero si sice na balon sáhl, ale vyrazit jej mimo prostor tří tyčí nedokázal.
     
    2
    Na zelený pažit dopadají paprsky slunce, a tak se hraje v příjemných podmínkách. Na levé straně se uvolnil Cristiano Ronaldo, jehož přetažený centr poslala míč do zámezí.
     
    1
    Hlavní rozhodčí zahájil dnešní utkání, jako první se balonu dotkli hosté, konkrétně Fabio Quagliarella. Sampdoria začíná hru kombinací na vlastní polovině hrací plochy, ovšem o balon rychle přišla.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Juventus FC: Szczęsny – De Sciglio, Rugani, Chiellini, Sandro – Can, Pjanić, Matuidi – Dybala, Ronaldo – Mandžukić.
    Náhradníci: Perin, Pinsoglio – Benatia, Bonucci, Spinazzola, S. Khedira, Costa, Kean, Bernardeschi.

    UC Sampdoria: Audero – Sala, A. Ferrari, Colley, Murru – Praet, Ekdal, Linetty – G. Ramírez – Caprari, Quagliarella.
    Náhradníci: Rafael Cabral, Belec – Vieira, Saponara, Jankto, Leverbe, Regini, J. Tavares, Tonelli, Defrel, Rolando, Kownacki.

    Rozhodčí: Valeri – Valeriani, Vivenzi.
     
    Juventus FC

    Starou dámu sužují zranění, vždyť mezi nimi jsou Andrea Barzagli, Federico Bernardeschi, Joao Cancelo, Moise Kean, Blaise Matuidi, Joao Cancelo nebo Juan Cuadrado. Dalším hráčem, který jistě nenastoupí je Rodrigo Bentancur, jenž v posledním duelu inkasoval červenou kartu. Pojďme nahlédnout ale do tabulky, kterou Juventus bezpečně vede. Domácí celek už posbíral padesát bodů což je o devět více než má druhá Neapol. V posledních pěti duelech se hráči Staré dámy čtyřikrát radovali z vítězství a až v posledním střetnutí remizovali. Nejlepším střelcem týmu je jedna z největších hvězd fotbalu. Cristiano Ronaldo se totiž prosadil už dvanáctkrát.

    Atalanta – Juventus 2:2
    Juventus – AS Řím 1:0
    Turín – Juventus 0:1
     
    UC Sampdoria

    Hostující celek by rád v příští sezóně pronikl do evropských soutěží a zatím plány plní. Tým z Janova se nachází totiž na pátém místě tabulky, když získal devětadvacet bodů. V tuto chvíli by postupoval do skupinové fáze Evropské ligy, ale konec sezóny je ještě daleko. V posledních pěti zápasech Sampdoria se čtyřikrát radovala z vítězství a pouze jednou remizovala. Do utkání nenastoupí obránce Joachim Andersen, jenž pyká za žluté karty. Otazník visí také nad startem Bartosze Bereszynského, který doléčuje poraněno nohu. Nejlepším střelcem týmu je pětatřicetiletý
    Fabio Quagliarella, jenž nasázel soupeřům už jedenáct branek.

    Sampdoria – Chievo 2:0
    Empoli – Sampdoria 2:4
    Sampdoria – Parma 2:0
     
    Vítám všechny nadšence italského fotbalu u předehrávky Serie A, v níž se představí Juventus FC a UC Sampdoria.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.

    Michal Luxa

    Branky: 2. Ronaldo (Dybala), 65. Ronaldo (pen.) – 33. Quagliarella (pen.)

    Karty:   36. Matuidi (JUV), 71. Rugani (JUV) – 37. A. Ferrari (SMD), 90+2. Saponara (SMD)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 7:4. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 13:16.
    Juventus FC: Perin – De Sciglio, Rugani, Chiellini (C), Sandro – Can, Pjanić, Matuidi (82. Costa) – Dybala, Ronaldo – Mandžukić (69. Bernardeschi).
    Náhradníci: Szczęsny, Pinsoglio – Benatia, Bonucci, Spinazzola, S. Khedira, Costa, Kean, Bernardeschi.

    UC Sampdoria: Audero – Sala, A. Ferrari, Colley, Murru – Praet, Ekdal (82. Jankto), Linetty – G. Ramírez (72. Saponara) – Caprari (67. Defrel), Quagliarella (C).
    Náhradníci: Rafael Cabral, Belec – Vieira, Saponara, Jankto, Leverbe, Regini, J. Tavares, Tonelli, Defrel, Rolando, Kownacki.

    Rozhodčí: Valeri – Valeriani, Vivenzi
    bahis siteleri