Kometa Brno – Vítkovice 10:1 (po nadst. prodl.) | Liberec – Slavia 5:3 (po nadst. prodl.) | Kobra – Chomutov 4:5 (po pr.)
Č. Budějovice – Jihlava 3:5 (1:0 po n.s.n.) | Kladno – HC Litvínov 5:2 (po nadst. prodl.) | PZ Kladno – Sparta 1:5 (po nadst. prodl.)
Warriors Brno – Přerov 0:4 (1:0 po n.s.n.) | Tábor – Mladá Boleslav 2:6 (po nadst. prodl.) | Pardubice – Havířov 3:2 (po pr.)
Mountfield HK – Plzeň 0:2 (po nadst. prodl.) | Třinec – Zlín 3:5 (0:1 po n.s.n.) | HK MD Šumperk – Olomouc 3:6 (1:0 po n.s.n.)
Vsetín – Technika Brno 7:4 (po nadst. prodl.) | Žďár n/S – Havlíčkův Brod 5:3 (po nadst. prodl.)
po nadst. prodl.
Bílí Tygři Liberec
5:3 (1:0, 1:1, 3:2 - N 1:0)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 28.02.2019, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • Extraliga dorostu • Nadstavba A
Partner:
     
    64:41
    Liberec právě vstřelil branku!
    Wow, obrovská paráda TOMÁŠE TRUNDY! Hbitý útočník Liberce zamakal a dojel touš v rohu útočné zóny. Poté jej prostrčil mezi nohama protihráče, načež už mu nikdo nebránil v cestě před Pittra, kterého pokořil bezchybně provedenou kličkou do bekhendu! Asistence: Jakub Masař.
     
    57:20
    Slavia právě vstřelila branku!
    No vida, Pražané ve čtyřech korigují na 3:5! ADAM SRDÍNKO naskočil z trestné lavice. Následně se po levém křídle protlačil až k Francovi, kterého na dva pokusy dokázal pokořit! Asistence: Šimon Rulc
     
    49:33
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak trošku bláznivá pasáž pramení v další gól Tygrů! Hned po zvládnutém vhazování po levé ruce slávistického brankáře posunul Vojtěch Polák kotouč před brankoviště, kde čekal obranou naprosto zapomenutý TOMÁŠ TRUNDA, jemuž už stačilo pouze zvednout černou gumu mimo dosah Pittra. 5:2! Asistence: Vojtěch Polák.
     
    47:55
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní poměrně rychle odpovídají, a znovu to z jejich pohledu vypadá o něco málo lépe. Hosté skvěle zahráli rychlý protiútok. Jakub Altrichter roztáhl hru doleva, odkud adresoval Marek Vlasák přesnou přihrávku na brankoviště neobsazenému VOJTĚCHU MALÍNKOVI, který napálil puk pod Francovu lapačku! Asistence: Marek Vlasák, Jakub Altrichter.
     
    46:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři mají dalšího dvougólového střelce! JAKUB MASAŘ potvrdil nepsané pravidlo nedáš-dostaneš, když ujel po pravém křídle a s pomocí tyčky parádně zatloukl kotouč za bezmocného Michala Pittra! Asistence: Tomáš Trunda, Jakub Hujer.
     
    40:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí skvělý vstup do třetiny! ADAM MĚCHURA trpělivě čekal na pravém kruhu, až k němu doputovala zpoza klece přihrávka od Jakuba Hujera. Měchura se do puku opřel bez přípravy a propálil zaskočeného Pittra! Asistence: Jakub Hujer
     
    35:05
    Slavia právě vstřelila branku!
    Přece jenom se Pražanům povedlo dlouhou početní převahu zužitkovat! V jejím závěru vypálil zpoza kruhů Marek Vlasák. Zdálo se, že Lukáš Franc má kotouč pod kontrolou, nicméně ŠIMON SLAVÍČEK si ho našel někde pod betony a protlačil jej za čáru! Asistence: Marek Vlasák, Šimon Rulc.
     
    29:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši skórují při vlastním oslabení! ADAM MĚCHURA se ještě v obranném pásmu chopil kotouče. Nabral s ním obrovskou rychlost, prohnal se až před Pittra a z pravé strany ho prostřelil zcela přesně nad rameno do bližšího horního rohu brány! Bez asistence.
     
    12:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Teď už to Tygrům vyšlo a skóre utkání je otevřeno! Už se zdálo, že to Vojtěch Polák znovu trošku přehrál... Sám před bránou si vytáhl Pittra a následně se dostal až za jeho klec. Velmi chytře ovšem vrátil touš přímo mezi kruhy, kde jej JAKUB MASAŘ snadno umístil do sítě! Asistence: Vojtěch Polák.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 13. Masař (Polák), 30. Měchura, 41. Měchura (Hujer), 47. Masař (Trunda, Hujer), 50. Trunda (Polák), 65. Trunda (Masař) – 36. Slavíček (Vlasák, Rulc), 48. Malínek (Vlasák, Altrichter), 58. Srdínko (Rulc)


    Bílí Tygři Liberec: Franc (Leško) – Damašek, Böhm, Duschka, Hladík (A), Šedivý (C), Culek, Tůma – Hujer, Měchura (A), Leden, Trunda, Kříž, Plos, Masař, Polák.
    HC Slavia Praha: Pittr (Janura) – Dráb, Čech, Srdínko (C), Weitz, Hrdlička, Palát, Kluch – Jokl, Malínek, Greguss, Altrichter, Slavíček, Hofmann (A), Vlasák, Rulc (A), Hamršmíd, Vymětal.

    Rozhodčí: Místecký – Serbus, Janíček.
    bahis siteleri