Philadelphia – Washington 3:5 (kon.) | Vancouver – Toronto 3:2 (po pr.) | Anaheim – St. Louis 4:5 (kon.)
Vegas – Calgary 2:1 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
4:5 (1:2, 2:1, 1:2)
St. Louis Blues
Čtvrtek 07.03.2019, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:09 Alex PIETRANGELO - 4:5
     
    59:09
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Obrovská smůla v podání Ducks! ALEX PIETRANGELO naznačil střelu od modré,ale místo toho hledal na druhé tyči postaveného spoluhráče, ale jeho nahrávku do branky tečoval domácí hráč!
    Asistence: Brayden Schenn .
    58:56 Robert THOMAS - 4:4
     
    58:56
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno! Hosté využívají obrovský tlak! Colton Parayko vypálil od modré a netrefil branku, jeho pokus se od zadního mantinelu odrazil přimo k ROBERTU THOMASOVI, který kotouč poslal do odkryté klece!
    Asistence: Colton Parayko a Vladimir Tarasenko.
    45:07 Adam HENRIQUE - 4:3
     
    45:07
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks jdou do vedení! Jacob Larsson vypálil od modré, jeho pokus Jordan Binnington vyrazil před sebe do vzduchu, při pokusu o chycení kotouče ze vzduchu vyrazil z branky a k touši se dostal ADAM HENRIQUE, který poslal puk do prázdné branky!
    Asistence: Jacob Larsson, Troy Terry.
    37:51 Jaycob MEGNA - 3:3
     
    37:51
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! Sam Steel našel krásnou nahrávkou do druhé vlny JAYCOBA MEGNU, který si s pukem vybruslil na střed hřiště a střelou zápěstím propálil vše co mu stálo v cestě! Pro Megnu je to první gól v NHL!
    Asistence: Sam Steel a Jakob Silfverberg.
    35:39 Rickard RAKELL - 2:3
     
    35:39
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí tým se konečně dočka a přidává také branku v přesilové hře! Troy Terry našel krásným krosem volného RICKARDA RAKELLA, který z jedničky uklidil kotouč za záda přesouvajícího se Binningtona.
    Asistence: Troy Terry a Cam Fowler.
    33:53 Robert THOMAS - 1:3
     
    33:53
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    hostující tým přidává další branku v přesilové hře! ROBERT THOMAS dostal trochu prostoru na pravém křídle a propálil bránícího hráče. Gibson měl zakrytý výhled a kotouč viděl až v brance.
    Asistence: Colton Parayko a Jaden Schwartz.
    15:55 Ryan O'REILLY - 1:2
     
    15:55
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues využívají i druhou přesilovou hru a jdou do vedení! RYAN O'REILLY se dostal ke kotouči na mantinelu, vybruslil s ním na střed a krásnou střelou do horního růžku upravil skóre. Asistence: Tyler Bozak a Alex Pietrangelo.
    08:03 Brayden SCHENN - 1:1
     
    08:03
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno, hosté využívají hned první přesilovou hru! Vladimir Tarasenko vypálil od modré a jeho pokus před brankářem tečoval mezi betony BRAYDEN SCHENN.
    Asistence: Vladimir Tarasenko a Ryan O'Reilly.
    05:28 Nick RITCHIE - 1:0
     
    05:28
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A je tu první branka utkání! Troy Terry krásnou zadovkou za brankou uvolnil NICKA RITCHIEHO, který se kotoučem procpal před branku a přízemní střelou k druhé tyči rozradostnil fanoušky Ducks.
    Asistence: Troy Terry a Korbinian Holzer.

    Veronika Loudová

    Branky a nahrávky: 6. N. Ritchie (Terry, Holzer), 36. Rakell (Terry, Fowler), 38. Jaycob Megna (Steel, Silfverberg), 46. Henrique (Ja. Larsson, Terry) – 9. B. Schenn (Tarasenko, R. O'Reilly), 16. R. O'Reilly (Bozak, Pietrangelo), 34. Thomas (Parayko, Schwartz), 59. Thomas (Parayko, Tarasenko), 60. Pietrangelo (B. Schenn)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Manson, H. Lindholm, Fowler, Guhle, Holzer, Jaycob Megna, Ja. Larsson – Perry, Getzlaf, K. Roy – Silfverberg, Steel, Rakell – Terry, Henrique, Sprong – Rowney, Kesler, Jones – N. Ritchie.
    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Edmundson, Pietrangelo, Bouwmeester, Parayko, Dunn, Del Zotto – B. Schenn, R. O'Reilly, Tarasenko – Maroon, Bozak, Thomas – Schwartz, Sundqvist, Steen – MacEachern, Barbašev, Blais.

    Rozhodčí: Hanson, Rooney – Miller, Galloway

    Diváci: 16 854
    bahis siteleri