Bischofswerdaer FV 08 – Varnsdorf 1:3 (kon.) | Sereď – Livingston 1:1 (kon.) | Jablonec – Botoşani 0:2 (kon.)
Lok. Moskva – Žilina 0:0 (kon.) | Ferencváros – Příbram 3:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Slavia 3:2 (kon.)
konec
FK Jablonec
0:2 (0:1)
FC Botoşani
Neděle 30.06.2019, 17:00 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (18:49:19)
     
    Je konec! Jablonec nezvládl duel s Botosani a prohrál 0:2. Jablonec sice vstoupil do utkání o něco aktivněji, jenže si nevypracoval žádnou brankovou příležitost. Naopak Botosani udeřilo hned z první šance. Po průnikové přihrávce do šestnáctky musel Hanuš lovit míč ze sítě. Také po přestávce byl Jablonec aktivní, ale rumunský celek rychle přidal druhou branku. Poté se duel spíše dohrával a Botosani si výhru s přehledem pohlídalo.
     
    Konec zápasu.
     
    90
    Botosani ještě zkusilo zaútočit vysokým nákopem na hranici pokutového území. Obrana Jablonce tentokrát zafungovala skvěle.
     
    89
    Duel se už pouze dohrává. Fotbalisté Botosani s přehledem kontrolují závěrečné minuty a nepouštějí hráče Jablonce do zakončení.
     
    88
    Jablonec zahrával rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, jenže slabá hlavička mířila přímo do míst, kde stál brankář.
     
    87
    A tady se Botosani jeho napadání málem vyplatilo. Kubista se dostal pod tlak a stačil odkopnout míč opravdu na poslední chvíli.
     
    86
    Stopeři Jablonce nyní vyhnali své spoluhráče na polovinu Botosani. Stopeři rumunského mužstva si ale připsali další úspěšný zákrok.
     
    85
    Další nedovolený zákrok na straně českého celku. Zdá se, že na kopačky Jablonce se trošičku vkrádá frustrace.
     
    84
    Jeden z hráčů Jablonce se při napadání rozehrávky Botosani dopustil nedovoleného zákroku a daroval soupeři rozehrávku z jeho poloviny.
     
    83
    Považanec zrychlil hru prvním dotykem, jenže jeho spoluhráč jej nenapodobil a vysokým nákopem zakopl míč do zámezí.
     
    82
    Jablonecký brankář se musel znovu zapojit do rozehrávky od vlastní branky. V posledních minutách se český celek nemůže udržet na míči.
     
    81
    Naopak rumunskému celku se v kombinaci na polovině soupeře daří skvěle. Fotbalisté Botosani nyní předvedli parádní přenesení hry.
     
    80
    Do konce dnešního přípravného utkání chybí posledních deset minut. Jablonec se vydal do útoku, ale pro nepovedený centr si došel brankář.
     
    79
    Také brankář Jablonce si musel dát pozor na skvělé napadání rumunského mužstva. Jablonec tak opět ztratil míč odkopem do autu.
     
    78
    Jablonci vázne kombinace na vlastní polovině. Fotbalisté Botosani své soupeře znovu skvěle napadali a nedali jim prostor k rozehrávce.
     
    76
    Jablonec měl k dispozici přímý kop ze skvělé pozice. Jeho exekuce se ujal Považanec, ale trefil jednoho z fotbalistů ve zdi.
     
    75
    Rumunské mužstvo se pokusilo udeřit průnikovou přihrávkou mezi zadáky Jablonce. Přihrávka však byla dlouhá a skončila v zámezí.

    Tomáš Kubečka


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 28. Ofosu, 56. Ofosu


    FK Jablonec: Hanuš – Holík, Kubista (46. Hübschman), Břečka, Krob (71. Peřina) – Považanec (79. Černák) – Jovović (25. Pilík), Kratochvíl (86. D. Breda), Fábry (46. Chramosta), Sýkora (46. Matoušek) – Doležal (71. Pleštil)
    FC Botoşani:
    bahis siteleri