Bischofswerdaer FV 08 – Varnsdorf 1:3 (kon.) | Sereď – Livingston 1:1 (kon.) | Jablonec – Botoşani 0:2 (kon.)
Lok. Moskva – Žilina 0:0 (kon.) | Ferencváros – Příbram 3:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Slavia 3:2 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
3:2 (2:0)
SK Slavia Praha
Neděle 30.06.2019, 18:00 • Štadión Tehelné pole • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 6:11. Rohy: 5:12. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 8:11. (19:51:54)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Slovanu Bratislava, který svého soupeře porazil poměrem 3:2. Slovenský celek si do druhého poločasu odnesl dvoubrankové vedení, o které celkem rychlým způsobem přišel, neboť hned dvakrát udeřil kanonýr Tomáš Souček. Sešívaní najednou měli navrch, nicméně soupeř udeřil z ojedinělé šance, přičemž si hubené vedení pohlídal až do posledních vteřin.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Olayinka měl na hlavě vyrovnávací branku, jenomže mířil nad branku.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. S pražským celkem to nevypadá moc dobře, uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    88
    Nakonec to na sebe vzal Moha, který to pochopitelně zkoušel přímo na branku. Jeho ránu přizvedla zeď, Slovan bude ještě zahrávat rohový kop.
     
    87
    Jeden z hráčů Slavie zahrál těsně před pokutovým územím rukou, což uviděl také hlavní sudí. Následovat bude velice nabezpečná standardka.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, slovenský celek stále vede o jednu branku. Koncovka zápasu tak bude ještě hodně zajímavá.
     
    84
    Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Dejan Dražić, přichází David Strelec.
     
    84
    Slovan se ani tentokráte moc dlouho u míče neohřál, naopak hrací předmět proskákal až do šestnáctky soupeře, kde se o rozehrávku postaral Kolář.
     
    83
    Suchockij se postavil k provedení autového vhazování, po kterém si agresivním způsobem počínal de Kamps, který doslova povalil k zemi Olayinku.
     
    82
    Hušbauer si ve středu hrací plochy pohlídal nenápadného Šporara, načež se do kombinace zapojil také brankář Kolář, který ihned roztáhl hru do strany.
     
    81
    Dražić se chtěl elegantním způsobem dostal kolem Olayinky, přičemž druhý jmenovaný přeci jenom vydoloval míč, načež ho u postranní čáry fauloval Holman.
     
    80
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Petr Ševčík, přichází Michal Frydrych.
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Jan Bořil, přichází Jaroslav Zelený.
     
    80
    Sešívaní se ihned rozhodli podniknout protiútok, nicméně zpětná přihrávka v podání Olayinky skončila pouze u de Kampse. Slovan tak uklidňuje hru.
     
    79
    Moha dokázal načasovat přihrávku na Rataa, který trefil pouze vyběhnuvšího Koláře, jenž si konečně připsal slušnější zákrok.
     
    77
    Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Aleksandar Čavrić, přichází Dávid Holman.
     
    74
    Hodně prostoru měl kolem sebe Bořil, který to pochopitelně zkoušel přímo na bránu, jenomže jeho projektil se stočil hodně daleko vedle bližší konstrukce.
     
    73
    Bajrić si ve vlastním pokutovém území dokázal pohlídat zakončení, na druhé straně to Slovan zkoušel dalším nákopem, který skončil až u Koláře.

    David Suchý

    Branky: 24. Moha, 45. Šporar, 69. Dražić – 53. Souček, 59. Souček

    Karty:   52. Dražić (SBA) – 29. Souček (SLA)


    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 6:11. Rohy: 5:12. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 8:11.
    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Medveděv, Bajrič, Božikov (C) (63. Abena), Suchockij – Ljubičić (66. de Kamps) – Čavrić (77. Holman), Ratao, Dražić (84. Strelec), Moha – Šporar
    Náhradníci: Šulla – Apau, Abena, Guzmics, De Marco, De Kamps, Holman, Rabiu, Strelec, Nono, Cmiljanić

    SK Slavia Praha: Kolář – Coufal (72. Holeš), Kúdela, Král (46. Hovorka), Bořil (80. Zelený) – Souček (C), Ševčík (80. Frydrych) – Masopust (70. Olayinka), Traoré (72. Hušbauer), Zmrhal (72. Hilál) – Baluta (66. van Buren)

    Diváci: 5950
    bahis siteleri