Atlanta United – Montreal 2:1 (kon.) | New York City – Philadelphia 4:2 (kon.) | Columbus – Orlando City 0:2 (kon.)
DC United – Toronto 1:1 (kon.) | Real Salt Lake – Kansas City 2:0 (kon.) | San Jose – LA Galaxy 3:0 (kon.)
Seattle – Vancouver 1:0 (kon.)
konec
Seattle Sounders FC
1:0 (0:0)
Vancouver Whitecaps FC
Neděle 30.06.2019, 04:10 • CenturyLink Field (Seattle, Washington) • Americká MLS
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že Seattle Sounders zvítězilo brankou v nastavení, se s vámi loučím a přeji vám příjemný vstup do nedělního slunečného dne. (06:13:11)
     
    Ve druhém poločase jsme už sledovali nádherný fotbal plný velkých šancí, ovšem ani jeden z celků se dlouho nemohl prosadit. Jenže v závěru utkání vytvořilo Seattle enormní tlak, který v nastaveném čase přetavil ve tři body krajní obránce Kelvin Leerdam, jenž zaznamenal jedinou regulérní branku. Těžko říct, kdo si zasloužil více vyhrát, jelikož jsme sledovali vyrovnanou partii. Domácí sice byli více na míči, ale hosté zase vyráželi do rychlých protiútoků. Pokud pomineme nezáživný boj v první části, tak si myslím, že jsme si společně střetnutí užili.
     
    90+9
    Konec zápasu.
    90+6. Kelvin LEERDAM - 1:0
     
    90+6
    Seattle právě vstřelil branku!
    Domácí publiku a také hráči se dočkali vedení, které je díky posledním minutám zasloužené! Na hranic vápna si převzal míč Smith, který jej předal na penaltový puntík, kde se nacházel KELVIN LEERDAM. Zakončení nizozemského hráče proletělo mezi nohami obránce a zamířilo do levého spodního rohu branky. Asistence: Smith.
     
    90+5
    Vancouver se brání zuby nehty a zatím mu to vychází. Hostující hráči jsou přikováni k vlastní šestnáctce a zastavují jeden pokus za druhým. Tlak amerického celku je v posledních momentech enormní.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Venuto (Vancouver Whitecaps FC), který taktickým faulem zastavil protiútok soupeře.
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukazuje, že se bude nastavovat ještě osm minut nad rámec normální hrací doby.
     
    90+1
    Střídající hráč se mohl hned zapsat do statistiky zápasu, když se nacházel na hranici velkého vápna. Ovšem místo střely volil přihrávku na nabíhajícího spoluhráče, ale míč z jeho kopačky byl příliš dlouhý.
     
    90
    Střídání v týmu Seattle Sounders FC: ze hřiště odchází Dhillon, přichází Ocampo-Chavez.
    Střídání v týmu Vancouver Whitecaps FC: ze hřiště odchází Montero, přichází Bair.
     
    89
    Proti centru od rohového praporku se vydal MacMath, jenž se ve vzduchu vyšplhal nejvýše. Po rozehrání se balon opět rychle vrátil k hostujícímu brankáři, na kterého se znovu píská.
     
    88
    Domácí hráči utahují šrouby a soupeře nepouštějí od jeho šestnáctky. Ovšem Vancouver sbírá centry a také srazil Kimovu bombu na rohový kop.
     
    86
    Střídání v týmu Seattle Sounders FC: ze hřiště odchází Jones, přichází Tolo.
     
    85
    Kombinací se hráči v zelených dresech uvolnili na pravé straně, odkud přišel pas před branku, který mířil do druhé vlny. Ovšem balonu se zmocnil dobře postavený Adnan.
     
    84
    Domácí Seattle je na balonu hodně silné, ovšem centry létají jen k soupeři. To samé se potvrdilo také tentokrát, kdy si pro míč vyběhl MacMath. Diváci znovu spustili pískot, stále nemohou překonat pocit křivdy.
     
    83
    Kanadské mužstvo je blízko k získání bodu, které by prodloužilo jeho sérii bez porážky. Navíc byl Vancouver v útočném tažení, ale centr z pravé strany si ze vzduchu stáhl domácí brankář.
     
    80
    Střídání v týmu Seattle Sounders FC: ze hřiště odchází Wingo, přichází Bwana.
     
    80
    Po rozehrání rohového kopu se ve vápně srazili Abdul-Salaam a Montero. Domácí stoper zůstal ležet na zeleném pažitu, a tak je okamžitě přivolána lékařská pomoc.
     
    79
    Střídající Venuto si navedl balon z levé strany na střed, odkud přihrál do pravé části šestnáctky, kam si nabíhal Montero. Hostující útočník zakončil do bližšího spodního rohu branky. kde už se nacházel připravený Frei.

    Michal Luxa

    Branky: 90+6. Leerdam (Smith)

    Karty:   66. Reyna (VWC), 90+2. Venuto (VWC)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 6:4. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 9:9.
    Seattle Sounders FC: Frei (C) – Leerdam, Abdul-Salaam, Kim, Smith – Leyva, Svensson – Wingo (80. Bwana), Shipp, Jones (86. Tolo) – Dhillon (90. Ocampo-Chavez).
    Náhradníci: Meredith – Bwana, Campbell, Delem, Ocampo-Chavez, Roldan, Tolo.

    Vancouver Whitecaps FC: MacMath – Nerwinski, Godoy, Rose, Adnan – Filipe, Hwang, Erice (C), PC (70. Venuto) – Reyna, Montero (90. Bair).
    Náhradníci: Melvin – Bair, Baldisimo, Levis, McDonough, Sutter, Venuto.

    Rozhodčí: Kelly – Kieso, Rottersman
    bahis siteleri