Madagaskar – Nigérie 2:0 (kon.) | Burundi – Guinea 0:2 (kon.) | Uganda – Egypt 0:2 (kon.)
Zimbabwe – DR Kongo 0:4 (kon.)
konec
Madagaskar
2:0 (1:0)
Nigérie
Neděle 30.06.2019, 18:00Africký pohár národů • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (19:53:56)
     
    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 2:8. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 15:20.
     
    Je konec! Madagaskar se postaral o obrovské překvapení a poráží Nigérii 2:0! Ostrovní stát si tak zajistil prvenství ve skupině. Nigérie sice vlétla do utkání aktivně, ale po chybě v rozehrávce otevřel skóre Lalaïna Nomenjanahary! Favorizovaná Nigérie si navíc nedokázala vytvořit vyloženou šanci. Naopak v závěru poločasu mohl Andriatsima přidat druhou branku, jenže trefil boční síť. Po změně stran se navíc z přímého kopu se štěstím prosadil Arohasina Andrianarimanana! Nigérie poté sice vrhla všechny síly do útoku, jenže si nevypracovala šance. Madagaskar si svůj triumf pohlídal.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Alex Iwobi dostal krásnou přihrávku proti noze a pohotově zakončil. Fotbalista Arsenalu však pálil ze záklonu a jeho rána prolétla nad břevnem.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Ahmed Musa dostal prostor na pravé straně, jenže centr do pokutového území mu vůbec nesedl a míč skončil v rukavicích soupeřova brankáře.
     
    89
    Ikechukwu Ezenwa se musel zapojit do rozehrávky Nigérie. Brankář dlouhým výhozen našel spoluhráče na levé straně, ale ten s rozehrávkou zrovna nespěchal.
     
    88
    Wilfred Ndidi si narazil se spoluhráčem na polovině hřiště, ale ihned u něj byli fotbalisté Madagaskaru. Nigérii už moc času na útočení nezbývá.
     
    87
    Střídání v týmu Madagaskar: ze hřiště odchází Ibrahim Amada, přichází Toavina Rambeloson.
     
    86
    Carolus Andriamatsinoro měl prostor na pravém křídle, ale nerozuměl si se spoluhráčem a přihrál jen do zámezí. Nigérie bude rozehrávat.
     
    85
    Ola Aina neustál souboj na polovině soupeře, ale podle rozhodčího se právě on dopustil nedovoleného zákroku. Rozehrávat bude Madagaskar.
     
    84
    Carolus Andriamatsinoro se po pravé straně vydal vpřed, nicméně zasekávačkou celou akci Madagaskaru zbrzdil. Vedoucí celek však kontroluje závěr duelu.
     
    83
    Oghenekaro Etebo si naběhl na další vysokou přihrávku na polovinu soupeře, ale důrazný stoper v červeném dresu jej odstavil od míče.
     
    82
    Oghenekaro Etebo se zpoza pokutového území opřel do odraženého míče, jenže jeho dělovka přímým nártem prolétla kolem vzdálenější tyče.
     
    81
    Ndidi prošel s míčem až na hranici pokutového území, jenže jeden ze soupeřů jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi.
     
    80
    Další žlutá karta je na světě! Za faul na polovině hřiště ji dostává Marco Ilaimaharitra.
     
    79
    Tento rohový kop se Madagaskaru vůbec nepovedl. Hned první obránce v zeleném dresu dokázal míč odehrát mimo pokutové území.
     
    78
    Carolus Andriamatsinoro potáhl míč vpřed po křídle, krásnou zasekávačkou se zbavil obránce a vybojoval pro Madagaskar rohový kop.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 13. Nomenjanahary, 54. Andriamatsinoro

    Karty:   70. Razakanantenaina (MAD), 80. Ilaimaharitra (MAD)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 2:8. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 15:20.
    Madagaskar: Adrien – Métanire, Mombris, Fontaine, Razakanantenaina (74. Randrianarisoa) – A. Abel, Amada (87. Rambeloson), Ilaimaharitra – Nomenjanahary, Andriamatsinoro, Andriatsima (63. Gros).
    Náhradníci: Dabo, Randrianasolo – Morel, Randrianarisoa, Rambeloson, Baggio, Andrianarimanana, Caloin, Raveloson, Gros, Rakotoharimalala, Voavy.

    Nigérie: Ezenwa – Awaziem, Aina, Troost-Ekong, Balogun – Ogu (46. Ndidi), Obi Mikel (60. Iwobi), Etebo – Musa, Kalu (73. Simon), Ighalo.
    Náhradníci: Akpeyi, Uzoho – Simon, Osimhen, Onyekuru, Onuachu, Iwobi, Ndidi, Chukwueze, Shehu, Omeruo, Collins.
    bahis siteleri