Magnitogorsk – Barys 1:3 (kon.) | Čeljabinsk – Kazaň 0:6 (kon.) | Jokerit – CSKA Moskva 1:5 (kon.)
Jaroslavl – Riga 4:0 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
0:6 (0:4, 0:2, 0:0)
Ak Bars Kazaň
Středa 25.09.2019, 16:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:17
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Matt Frattin – 2 min., sekání).
     
    52:04
    Přečíslení tři na dva! Na Galijeva číhala odkrytá branka, hostující hokejista však nedokázal usměrnit puk za přesouvajícího se Fedotova!
     
    48:43
    Sám na branku postupoval Galijev, který se rozhodl pro střelu. Fedotov puk ukryl ve své lapačce a dočkal se hlasitého potlesku!
     
    42:28
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Maxim Truňov – 2 min., hákování).
     
    38:44
    Další velká příležitost pro Kazaň! Do samostatného úniku se dostal Cormier, který byl rozhozený, ovšem i tak se snažil puk dostat mezi betony Fedotova. Domácí gólman jeho úmysl přečetl!
     
    37:17
    Osnovin obkroužil branku a snažil se kotouč zasunout do prázdné branky. Skvělý zákrok betonem vytáhl Fedotov!
     
    33:27
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Kirill Petrov – 2 min., podrážení).
     
    30:36
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Igor Ožiganov – 2 min., držení).
     
    29:22
    Střídání v týmu Traktor Čeljabinsk: ze hřiště odchází Vasilij Děmčenko, přichází Ivan Fedotov.
    29:22 Danis ZARIPOV - 0:6
     
    29:22
    Kazaň vstřelila branku!
    Hra, set, zápas. Tenisovou terminologií je tady kanár! Ten zpívá v uších domácích hráčů, kteří si zároveň musí vyslechnout i pískot z hlediště. DANIS ZARIPOV si to chytře namířil mezi kruhy, poté z otočky zakončoval mezi betony Děmčenka! Asistence: Stanislav Galijev a Vladimir Tkačov.
    25:06 Andrej PEDAN - 0:5
     
    25:06
    Kazaň vstřelila branku!
    Přihrávku na modrou čáru dostal ANDREJ PEDAN, který nic nevymýšlel a poslal puk na branku. Kotouč se k překvapení všech zastavil až v síti, ani tento gól si Děmčenko za rámeček nedá! Asistence: Matt Frattin.
     
    22:10
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Christian Thomas – 2 min., sekání).
     
    19:37
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Kirill Petrov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    14:51
    Přečíslení tři na dva. Přihrávku mezi kruhy obdržel Virtanen, který se ocitl tváří v tvář hostujícímu brankáři. Finský obránce trestuhodně minul branku!
     
    14:22
    Z pravé strany se na Reideborna řítil Kosov. Zkoušel zakončovat v pádu, jenže hostující gólman si pohlídal bližší tyčku!
    10:36 Vjačeslav OSNOVIN - 0:4
     
    10:36
    Kazaň vstřelila branku!
    To začíná zavánět debaklem, domácí kouč jen nevěřícně kroutí hlavou! VJAČESLAV OSNOVIN zakončoval z pravé strany, Děmčenko teď rozhodně nemá čisté svědomí, puk totiž dobře viděl Asistence: Matt Frattin.
    06:51 Kirill PETROV - 0:3
     
    06:51
    Kazaň vstřelila branku!
    Na levé straně zůstal úplně volný KIRILL PETROV. Ten zkoušel takový nástřel, nakonec je z toho třetí gól v domácí síti! Kotouč se tam odrážel hned od dvou bránících hráčů Čeljabinsku, kteří střídajícímu Děmčenkovi příliš nepomohli. Asistence: Mikael Wikstrand.
     
    06:35
    Střídání v týmu Traktor Čeljabinsk: ze hřiště odchází Ivan Fedotov, přichází Vasilij Děmčenko.
    06:35 Michail GLUCHOV - 0:2
     
    06:35
    Kazaň vstřelila branku!
    Netrvalo to dlouho a rozdíl ve skóre je dvoubrankový! MICHAIL GLUCHOV spíše nahazoval kotouč před branku, ovšem Fedotov měl zakrytý výhled a znovu inkasoval. Domácí gólman vzápětí zamířil na střídačku! Asistence: Kristian Chenkel.
    04:42 Patrice CORMIER - 0:1
     
    04:42
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté se po zásluze ujímají vedení! Azevedo se skvěle uvolnil u mantinelu, poté puk předložil svému kanadskému spoluhráči. PATRICE CORMIER střílel pod horní tyčku, Fedotov nedokázal zareagovat! Asistence: Dmitrij Judin a Justin Azevedo.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 5. Cormier (Judin, Azevedo), 7. M. Gluchov (Chenkel), 7. K. Petrov (Wikstrand), 11. Osnovin (Žuravljov, Frattin), 26. Pedan (Frattin), 30. Zaripov (Galijev, Tkačov)


    Traktor Čeljabinsk: Fedotov (7.–30. Děmčenko) – Virtanen, S. Těreščenko, Sergijenko, Karpuchin, Žiljakov (C), Kalinin, Jasinskij, Borodkin – Kosov, An. Popov, Kručinin – Calof (A), Malychin, Thomas – Truňov, Karlin, Fatějev – Šolochov, Šarov (A), Koňkov.
    Ak Bars Kazaň: Reideborn (Biljalov) – Jarullin, Wikstrand, Ožiganov, Žuravljov, Pedan, Chenkel, Judin – K. Petrov, Cormier, Azevedo (A) – Zaripov (C), Tkačov, Galijev – Lukojanov (A), A. Michejev, M. Gluchov – Frattin, Osnovin, Fisenko – Voronkov.

    Rozhodčí: Olenin, Soin – Gordenko, Sysujev
    bahis siteleri