Juventus – Fiorentina 3:0 (kon.) | AC Milán – Hellas Verona 1:1 (kon.) | Atalanta BC – Janov 2:2 (kon.)
Lazio – Spal 5:1 (kon.) | Lecce – Turín 4:0 (kon.) | Udinese – Inter 0:2 (kon.)
konec
AC Milán
1:1 (1:1)
Hellas Verona
Neděle 02.02.2020, 15:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že utkání mezi Milánem a Veronou skončilo remízovým stavem, se loučím a přeji vám příjemný zbytek dne. (16:57:44)
     
    Milánští v utkání, ve kterém hráli dlouhou přesilovku, berou pouze bod. Ovšem hrálo se atraktivní střetnutí, které dopadlo remízou. Do vyloučení se hrála vyrovnaná partie, ovšem poté se navyšoval tlak AC. V největší příležitosti ale trefil Samuel Castillejo pouze brankovou konstrukci, a tak otočení stavu nepřišlo. Verona dnes bude bod brát všemi deseti a nutno říct, že také zaslouženě.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne! Marco Silvestri (H. Verona) otálel s rozehrávkou a i on si prohlédl žlutou kartu.
     
    90+5
    K odraženému míči se na hranici šestnáctky dostal Ante Rebić, který chtěl rychle zakončit. Ovšem míč poslal jen nad branku Verony, šance na vítězství tak Milánu uniká mezi prsty.
     
    90+4
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Mattia Zaccagni, přichází Paweł Dawidowicz.
     
    90+3
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Samuel Castillejo, přichází Daniel Maldini.
     
    90+3
    V závěru zápasu si žlutou kartu prohlédl také Fabio Borini (H. Verona), který objel soupeře a musel být potrestán.
     
    90+2
    Zakončení z levé strany vyrazil Marco Silvestri na druhou stranu šestnáctky, kde se pohyboval Samuel Castillejo. Jeho pokus pak zamířil do brankové konstrukce, AC bylo velmi blízko!
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, který ukazuje, že se budou hrát ještě čtyři minuty! To je čas, který Milánu zbývá k rozhodnutí!
     
    89
    Do přihrávky soupeře sáhl nohou Alexis Saelemaekers, který pak udělal tři rychlé kroky. Zakončení belgického hráče mířilo jen nad břevno, čas pro AC rychle utíká.
     
    88
    Lucas Paquetá pokazil přihrávku, po které se Verona vydala do protiakce. Ovšem Fabio Borini nezpracoval míč, a tak je znovu na tahu AC Milán.
     
    87
    AC je stále hodně aktivní, ale druhou branku nemůže vsítit. Další centr poslal do velkého vápna Samuel Castillejo, ovšem na zadní tyči zasáhl brankář Marco Silvestri.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Matteo Pessina (Hellas Verona FC).
     
    84
    Další akce AC skončila nepřesnou přihrávkou, když se nedomluvili Theo Hernández a Hakan Çalhanoğlu. Druhý jmenovaný totiž celou akci přeběhl, Verona bude vhazovat.
     
    83
    Těžko říct, zda Alexis Saelemaekers střílel nebo centroval, každopádně míč putoval mimo hrací plochu. Následně s odkopem dlouho otálel Marco Silvestri, který si od fanoušků AC vyslechl pískot.
     
    82
    A další zakončení, které bylo obranou Verony zastaveno. Tentokrát si míč přehodil na levačku Samuel Castillejo, jenž mířil na zadní tyč, ovšem znovu neúspěšně.
     
    80
    Marco Silvestri znovu zachraňuje situaci, když zastavil další pokus soupeře. Tlak AC stále roste, ovšem otočení stavu zatím není na programu dne.
     
    79
    V šestnáctce se přes obránce nedostal Samuel Castillejo, ovšem míče se zmocnil Hakan Çalhanoğlu, jenž přihrál na hranici vápna. Střelou se prezentoval Lucas Paquetá, jehož pokus byl zablokovaný. Stejně dopadl i Ante Rebić, a tak je stav stále beze změny.

    Michal Luxa

    Branky: 29. Çalhanoğlu – 13. Faraoni (Zaccagni)

    Karty:   45+1. Hernández (ACM) – 24. Rrahmani (VRN), 86. Pessina (VRN), 90+3. Borini (VRN), 90+5. Silvestri (VRN)   68. S. Amrabat (VRN)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 11:2. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 11:12.
    AC Milán: G. Donnarumma – Calabria (77. Saelemaekers), Musacchio, A. Romagnoli, Hernández – Castillejo (90+3. Maldini), Kessié, Çalhanoğlu, Bonaventura – Rebić, Leao.
    Náhradníci: Begović, An. Donnarumma – Conti, Brescianini, Maldini, Gabbia, Paquetá, Saelemaekers, Laxalt.

    Hellas Verona: Silvestri – Rrahmani, Günter, Kumbulla – Faraoni, S. Amrabat, Veloso, Lazović – Verre (70. Borini), Pessina – Zaccagni (90+4. Dawidowicz).
    Náhradníci: B. Radunović, A. Berardi – Bocchetti, Empereur, Pazzini, Dawidowicz, Di Carmine, Adjapong, Borini, Stępiński, Eysseric, Dimarco.

    Rozhodčí: Chiffi – Liberti, Imperiale
    bahis siteleri