Nice – Lyon 2:1 (kon.) | Méty – Saint-Étienne 3:1 (kon.) | Bordeaux – Marseille 0:0 (kon.)
konec
FC Méty
3:1 (1:0)
AS Saint-Étienne
Neděle 02.02.2020, 17:05 • Stade Saint-Symphorien, Mety • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že Opa Nguette zaznamenal dvě vstřelené branky, se loučím a přeji vám příjemný zbytek nedělního večera. (19:01:55)
     
    Méty dnešní výhrou unikají ze sestupových pozic, kam spadlo Amiens. Navíc se domácí mužstvo dotáhlo pouze dva body za dnešního soupeře. Mizérie Saint-Étienne tak dál trvá a také hosté se budou muset strachovat o příslušnost v Ligue 1.

    ASSE sice v dnešním střetnutí mělo více šancí, ale téměř všechny zahodilo. Naopak Méty se dnes dobře vyspaly a hned třikrát se prosadily. Forma domácího mužstva roste, když vyhrálo poslední tři zápasy.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    V poslední minutě mohly Méty přejít do otevřené obrany soupeře. Ovšem mají nahráno, a tak raději raději ušetřily pár vteřin.
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, který ukazuje, že se budou hrát ještě tři minuty.
    89. Romain HAMOUMA - 3:1
     
    89
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    V náběhu za obranu se nacházel ROMAIN HAMOUMA, který si píchl míč do strany a poté jej poslal za brankovou čáru. Hostující záložník neměl ze vstřeleného gólu žádnou radost.
     
    88
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Vincent Pajot, přichází Victorien Angban.
     
    87
    Přenesení hry mířilo na levou stranu, kde si míč do běhu zpracoval Denis Bouanga. Hostující záložník pak poslal brankáři tvrdou ránu, kterou Alexandr Úkíddžá zlikvidoval až napodruhé.
     
    86
    Do pokutového území vnikl Loïs Diony, jemuž se klička nevydařila, přesto se míč k němu vrátil. Jeho pokus pak ohrozil pouze diváky na tribuně.
     
    85
    K rozehrání přímého kopu se postavil Vahbí Chazrí, který zamířil do zdi. Následně přišel centr z pravé strany, který byl odvrácen do míst, kde stál znovu Tunisan. Jeho slabé zakončení pak chytil Alexandr Úkíddžá.
     
    84
    Kousek za šestnáctkou byl faulován Loïs Diony, a tak bude Saint-Étienne rozehrávat standardní situaci z nadějné pozice. Podaří se hostujícímu mužstvu zaznamenat alespoň čestný úspěch?
     
    82
    Bohužel někteří hráči ASSE by nejraději odešli už z hrací plochy a je na nich vidět nechuť ve hře. Hostující mužstvo dnes zahodilo příliš vyložených šancí.
     
    81
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Ibrahima Niane, přichází Thomas Delaine.
    80. Zaydou Youssouf (SET)
     
    80
    Zpoza šestnáctky vystřelil Vahbí Chazrí, který nastřelil ruku soupeře, ovšem pokutový kop z toho nebude. Do velké příležitosti se tak dostal Zaydou Youssouf, jenž trefil vybíhajícího brankáře.
     
    79
    Saint-Étienne je znovu na polovině soupeře, jenomže kombinace je bez pohybu. Celou akci na sebe tak chtěl vzít Romain Hamouma, jenž o míč přišel.
     
    78
    Na levé straně se rozeběhl Vincent Pajot, který se ale rozhodl počkat na spoluhráče. Domácí mužstvo pak vzalo zpátečku a míč putoval až k brankáři.

    Michal Luxa

    Branky: 44. Nguette (Diallo), 63. Diallo (Nguette), 70. Nguette (Pajot) – 89. Hamouma (M'Vila)

    Karty:   51. Hamouma (SET), 73. Cabaye (SET)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 4:4. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 11:18.
    FC Méty: Úkíddžá – Centonze, Bronn, Boye, Udol – Maïga, N'Doram, Pajot (88. Angban) – Nguette (72. Ambrose), Diallo (C), Niane (81. Delaine).
    Náhradníci: Delecroix – Ambrose, Angban, Delaine, Fofana, Gakpa, Yade.

    AS Saint-Étienne: Ruffier – Debuchy, Saliba, Perrin (C), Trauco (67. Diony) – Cabaye (74. Youssouf), M'Vila – Honorat, Chazrí, Bouanga – Abi (46. Hamouma).
    Náhradníci: Moulin – Aholou, Diony, Dioussé, Fofana, Hamouma, Youssouf.
    bahis siteleri