Juventus – Fiorentina 3:0 (kon.) | AC Milán – Hellas Verona 1:1 (kon.) | Atalanta BC – Janov 2:2 (kon.)
Lazio – Spal 5:1 (kon.) | Lecce – Turín 4:0 (kon.) | Udinese – Inter 0:2 (kon.)
konec
Atalanta Bergamo
2:2 (2:2)
Janov CFC
Neděle 02.02.2020, 15:00 • Gewiss Stadium, Bergamo • Italská Serie A • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (17:00:47)
     
    Statistiky utkání:
    Střely na branku: 10 – 5
    Střely mimo: 7 – 4
    Držení míče: 56 % – 44 %
    Rohové kopy: 7 – 1
    Ofsajdy: 1 – 1
    Fauly: 18 – 10
    Žluté karty: 2 – 6
    Červené karty: 0 – 1.
     
    Je dobojováno! Druhá půle na velmi atraktivní úvod zápasu nenavázala. Hra se už nepřelévala ze strany na stranu a ani příliv šancí už nebyl tak častý. Atalanta hosty jasně přehrávala, žádnou ze tří větších šancí ale nevyužila a musí se tak smířit jen se ziskem jednoho bodu za remízu 2:2. Bergamo zůstává díky včerejšímu klopýtnutí čtvrté, zatímco Janov je na sestupové osmnácté příčce se stejným počtem bodů, jako má sedmnácté Lecce.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Asi poslední nákop byl prodloužen jen do náruče Perina. Po odkopu hostujícího gólmana už by měl zaznít hostujícím týmem vytoužený koneční hvizd.
     
    90+5
    Perin zkrotil další střílený pas z rohu pokutového území a pak využil drobné kolize s Palominem k dalšímu natahování času.
     
    90+4
    Malinovského pokus z dálky neprošel přes první překážku. Další z domácích už vystřelil lépe a získal alespoň rohový kop.
     
    90+3
    Mattia Perin si našel propadlý střílený centr z pravého křídla a vyrazil míč do míst, kde se domácím fotbalistům nevydařily hned dva pokusy o dorážku.
     
    90+2
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Paolo Ghiglione, přichází Edoardo Goldaniga.
     
    90+2
    Domenico Criscito to hodně přehnal s důrazem v souboji s Gómezem těsně vedle pokutového území. Před standardní situací Bergama si rovněž prohlédl podobu žluté karty.
     
    90+1
    Nad rámec druhé půle je přidáno dalších šest minut, což se zdá být trochu přehnaná porce. Žádné delší přerušování se totiž nekonalo.
     
    90
    Mattia Destro neodcentroval přes dvoučlenný blok. Místo toho ale získal aut pro Ghiglioneho a Janov tím pádem může šetřit další drahocenné vteřinky.
     
    89
    Mattia Perin natahoval čas před odkopem od branky tak dlouho, až mu sudí Massa napařil žlutou kartu za zdržování.
     
    89
    Gómezův krátký centr byl odvrácen na Freulera, který zkusil štěstí z půlkruhu ležícího na velkém vápně, jenže míč vypálený z jeho kopačky prosvištěl nad břevnem.
     
    88
    Aspoň pár vteřin úlevy pro hráče a fanoušky Janova, který se na chvíli usadil na útočné polovině. Platilo to až do faulu nově příchozího Destra.
     
    87
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Andrea Pinamonti, přichází Mattia Destro.
     
    86
    Teď už není pochyb o tom, že zbytek zápasu bude jen hra na jednu branku. Po nepřesné nahrávce aktivního Gómeze se však nic zajímavého dít nebude.
     
    85
    Francesco Cassata přišel na plac a okamžitě podstoupil souboj, ve kterém fauloval a navíc byl potrestán žlutou kartou.
    84. Po standardce Muriela skončil míč na brankové konstrukci

    Michal Břuchanský

    Branky: 12. Tolói (D. Zapata), 35. Iličić (D. Zapata) – 19. Criscito (pen.), 33. A. Sanabria (Sturaro)

    Karty:   52. Pašalić (ABC), 77. de Roon (ABC) – 53. Behrami (JAN), 76. Romero (JAN), 85. Cassata (JAN), 89. Perin (JAN), 90+2. Criscito (JAN)   82. Behrami (JAN)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 10:5. Střely mimo: 7:4. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 18:19.
    Atalanta Bergamo: Gollini – Tolói, Palomino, Djimsiti – Hateboer, de Roon, A. Gómez, Pašalić (54. Freuler), Gosens – Iličić (76. Muriel), D. Zapata (63. Malinovskyj).
    Náhradníci: F. Rossi, Sportiello – Caldara, Castagne, Colley, Freuler, Malinovskyj, Muriel, Traoré, Czyborra, Bellanova.

    Janov CFC: Perin – Biraschi, Romero, A. Masiello – Ghiglione (90+2. Goldaniga), Behrami, Schöne, Sturaro, Criscito – A. Sanabria (83. Cassata), Pinamonti (87. Destro).
    Náhradníci: Jandrei, Marchetti – P. Ankersen, A. Barreca, Cassata, Destro, Favilli, Goldaniga, Pandev, Radovanović, C. Zapata, Eriksson.

    Rozhodčí: Massa – Meli, Di Vuolo
    bahis siteleri