Bosna – Nizozemsko 0:0 (kon.) | Anglie – Belgie 2:1 (kon.) | Chorvatsko – Švédsko 2:1 (kon.)
Polsko – Itálie 0:0 (kon.) | Island – Dánsko 0:3 (kon.) | Francie – Portugalsko 0:0 (kon.)
konec
Polsko
0:0 (0:0)
Itálie
Neděle 11.10.2020, 20:45 • Stadion ENERGA Gdańsk, Gdańsk • Liga národů UEFA - Liga A • Skupina 1
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě z tohoto zápasu všechno. Děkuji vám za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (22:46:25)
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:3.
    Střely mimo: 0:5.
    Rohy: 5:9.
    Ofsajdy: 3:2.
    Fauly: 20:15.
     
    I ve druhém utkání této skupiny Ligy národů UEFA mezi Bosnou a Hercegovinou a Nizozemskem se zrodila bezgólová remíza. Na čele Skupiny 1 je tedy Itálie s 5 body, následovaná Nizozemskem a Polskem, kteří mají na svých kontech po 4 bodech. Poslední Bosna a Hercegovina má 2 body. V dalším kole této skupiny se ve středu odehrají zápasy Itálie – Nizozemsko a Polsko – Bosna a Hercegovina.
     
    Ve druhém poločase pokračoval úplně stejný obraz hry, jaký jsme viděli v prvním dějstvé. Italové měli územní převahu, do gólových příležitostí se ale dostávali minimálně a i když byli střelecky výrazně aktivnější, tak většina jejich pokusů nebyla pro polského brankáře Fabiańského vůbec nebezpečná. Poláci se dostali do jediné velké příležitosti, když těsně před koncem zakončoval Linetty, jeho pokus ale zblokoval italský obránce. Jinak se však domácí i ve druhé půli hlavně dobře bránili. Bezgólový výsledek je tak zřejmě logickým výsledkem, který ale vzhledem k jejich aktivitě bude asi větším zklamáním pro Italy.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Locatelli fauloval při napadání rozehrávky Poláků Bereszyńského. Gólman Fabiański s rozehrávkou už nijak nespěchá...
     
    90+2
    Kean skvěle pronikl do šestnáctky z levého křídla a už téměř z brankové čáry přihrával na Locatelliho. Tomu chyběl snad krok na to, aby míč trefil a hrací předmět tak jen proletěl polským pokutovým územím na opačnou stranu.
     
    90+1
    Žlutou kartu za držení rozběhnutého Milika dostává Francesco Acerbi (Itálie).
     
    90
    Bude se hrát ještě tři minuty.
     
    90
    Centr Grosického Italové odhlavičkovali a následný nákop Grosického z křídla chytil připravený brankář Donnarumma.
    89. Karol Linetty (POL)
     
    89
    Krychowiak se dostal po zblokovaném centru zprava k míči na levé straně šestnáctky a přihrával ho do středu pokutového území na dobíhajícího Linettyho. Ten si míč zpracoval, zblízka ale trefil blokujícího italského obránce, od kterého se míč odrazil do boční sítě.
     
    88
    Berardiho centr z rohu na přední tyč zblokoval na další roh Milik. Další Berardiho nákop na zadní tyč pak odhlavičkoval mimo vlastní šestnáctku Krychowiak.
     
    87
    Verratti si narazil na hranici polské šestnáctky míč s Keanem a pak ho posunul na pravou stranu k Berardimu. Jeho střelu z první zablokoval Walukiewicz na rohový kop.
     
    86
    Grosicki vyrazil po zisku míče do rychlého protiútoku. Ten pak pokazil Kędziora, který si vyměňoval míč na pravém křídle s Karbownikem tak dlouho, až ho Italové vystavili do ofsajdu.
     
    85
    Italové odpovídají svým postupným útokem. Florenzimu při snaze o průnik míč odskočil a pak trefil svým centrem blokujícího Bereszyńského.
     
    84
    Střídající Linetty sa hned natlačil k italské šestnáctce na levém křídle, jeho centr byl ale zblokován a Linetty se pak dostal k odraženému míči nedovoleným způsobem.
     
    83
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Lorenzo Pellegrini, přichází Domenico Berardi.
     
    83
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Andrea Belotti, přichází Francesco Caputo.
     
    82
    Střídání v týmu Polsko: ze hřiště odchází Kamil Jóźwiak, přichází Michał Karbownik.
     
    82
    Střídání v týmu Polsko: ze hřiště odchází Robert Lewandowski, přichází Karol Linetty.
     
    81
    Bereszyński ztratil míč na polovině soupeře a navíc fauloval Keana. To se nelíbilo polskému trenérovi, jehož musel uklidňovat až hlavní rozhodčí.
     
    80
    Verratti krásným pasem za polskou obranu vysunul do šestnáctky Emersona, tomu ale míč při zpracování odskočil a nakonec skončil v rukou brankáře Fabiańského.
     
    79
    Italové postupně zvyšují svou aktivitu a začínají zatláčet Poláky do obrany.
     
    78
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Nicoló Barella, přichází Manuel Locatelli.
     
    78
    Žlutou kartu dostává za podražení rozehrávajícího Krychowiaka Andrea Belotti (Itálie).
     
    78
    Nakonec se jeho odkop dostal k Lewandowskému, jehož střelu zastavil Acerbi. Barella okamžitě vyrazil na opačnou stranu, jeho centr zprava ale zastavil hrudí Glik.
     
    77
    Kean si chtěl na pravém křídle obhodit Bereszyńského, ten ale italského útočníka odtlačil od míče a nechal ho dokutálet se za brankovou čáru. Polský brankář Fabiański s odkopem od vlastní branky nijak nespěchá.
     
    76
    Hra je v posledních minutách plná nepřesností. Ani jeden z týmů se nedokáže dostat do výraznějšího tlaku a většina pokusů o útočnou akci končí ve středu pole.
     
    74
    Na opačné straně se dostal k centru Kean, jeho přihrávku ale zastavil Glik, jenž posunul míč k brankáři Fabiańskému. Ten počkal na to, až se k němu přiblíži Kean a až pak chytil míč.
     
    73
    Grosicki v další akci připravil střeleckou pozici Milikovi, jehož střelu srazil jeden z italských obránců směrem ke svému brankáři Donnarummovi.
     
    72
    Milik vysunul do náběhu na levé křídlo Bereszyńského, který ještě posouval míč před šestnáctkou hostů na Grosického. Tomu při pokusu o střelu míč odskočil od nohy.
     
    71
    Italové se už tentokrát usadili na polovině Poláků, ve středu vlastní poloviny ale vypíchl Barellovi míč Milik. Střídajícího polského útočníka hned srazil právě Barella na trávník.
     
    70
    Střídání v týmu Polsko: ze hřiště odchází Mateusz Klich, přichází Arkadiusz Milik.
     
    70
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Federico Chiesa, přichází Moise Kean.
     
    69
    Ani ta se jim ale nepovedla a domácí se znovu zasekli na vlastní polovině hřiště.
     
    68
    Nakonec Poláci o míč přišli, Italové ho ale podle názoru hlavního rozhodčího získali jen díky faulu. Domácí tak mají další možnost rozehrávky.
     
    67
    Poláci mají míč na svých kopačkách, jejich snaha o útok se ale zatím zastavuje na modré zdi ve středu pole.
     
    65
    Glik fauloval ve středu pole pronikajícího Belottiho. Oba hráči zůstávají sedět na trávníku, zdá se ale, že ani jeden z nich nebude potřebovat ošetření.
    64. Emerson (ITA)
     
    64
    Chiesa se na pravé straně šestnáctky uvolnil a přesným centrem na přední tyč našel nabíhajícího Emersona. Jeho prudká hlavička v pádu skončila těsně mimo Fabiańského branku.
     
    63
    Grosicki získal rohový kop, který sám i rozehrál. Od rohového praporku nacentroval zhruba na penaltový bod, kde ve vzdušném souboji fauloval Bonucciho Glik.
     
    62
    Pellegrini vysunul do náběhu na pravou stranu šestnáctky Barellu, ten ale tuto prudkou přihrávku nedokázal doběhnout. Hrací předmět končí v zámezí.
     
    62
    Držení míče: 40 % : 60 %
     
    61
    Lorenzo Pellegrini přihrávkou z pravé strany do druhé vlny našel dobíhajícího Florenziho, jeho střílený centr ale dokázali domácí obránci odvrátit do bezpečí. Odražený míč pak opět získali Italové.
     
    60
    Italové se znovu usadili na polovině Poláků. Postupnou kombinací se přibližují k šestnáctce domácích.
     
    59
    Střídání v týmu Polsko: ze hřiště odchází Sebastian Szymański, přichází Kamil Grosicki.
     
    58
    Hra se začíná trochu kouskovat. V krátkém časovém sledu jsme viděli dva fauly a pak i ofsajd Chiesy.
     
    57
    Italové se kostrbatým způsobem dostali před polskou šestnáctku. Na konci jejich akce byl centr Emersona z levé strany, ten si ale stáhl ze vzduchu připravený brankář Fabiański.
     
    55
    Žlutou kartu za podražení Belottiho ostrým skluzem do kotníku dostává Tomasz Kędziora (Polsko).
     
    54
    Florenziho centr zastavil Bereszyński a v souboji o míč pak zasáhl obránce Polska Florenziho do obličeje. Hlavní rozhodčí nechává hru plynout dál...
     
    53
    Moderův centr z rohu na přední tyč Italové odkopli až na polovinu domácích. Gólman Fabiański chtěl rychle rozehrát na spoluhráče na polovině hostů, míč ale nepřesnou přihrávkou daroval Italům.
    52. Jakub Moder (POL)
     
    52
    Hrací předmět se odrazil k Moderovi, jenž z pravé strany vystřelil k bližší tyči. Brankář Donnarumma si dal pozor a míč vyrazil na rohový kop.
     
    51
    Na pravé straně útočné poloviny se hezky uvolnil Klich, který hledal v šestnáctce Lewandowského. Před ním míč odkopl Acerbi.
     
    50
    Pellegriniho střelu ze standardky srazili Poláci znovu na roh. Ten samozřejmě rozehrál opět Pellegrini, domácí obrana ale jeho centr vyřešila.
     
    49
    Pellegriniho další centr odhlavičkoval Moder. V souboji o odražený míč podrazil Verrattiho Jóżwiak, Itálie tak získává přímý kop ze zajímavé pozice.
     
    48
    Centr na Belottiho odhlavičkoval Krychowiak na rohový kop. Pellegrini i tentokrát nacentroval na přední tyč, i tentokrát ale míč odhlavičkoval hned první bránící Polák. Emersonovi pak míč srazil na další roh Bereszyński.
     
    47
    Italové hned po výkopu vysunuli výše svůj presink a donutili polské obránce ke ztrátě míče. Emerson pak zavezl míč po levém křídle k domácí šestnáctce.
     
    46
    Výkop druhého poločasu měli Poláci. Během přestávky nedošlo k žádnému střídání.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:47.
     
    V prvním poločase měli územní převahu Italové, svou aktivitu ale nedokázali proměnit na vedoucí gól. I když byli střelecky aktivnější, tak kromě jedné šance Chiesy neměli žádnou výraznou gólovou příležitost. Poláci odehráli velkou část prvního dějství na vlastní polovině a čekali na možnosti na rychlé protiútoky, které se jim při útočné snaze Italů nabízeli. Ani jeden z nich ale nedokázali využít na to, aby se dostali do větší gólové příležitosti. Po první půli tak jdou oba týmy na přestávku za bezgólového stavu a budeme doufat, že ve druhé půli uvidíme i nějaké góly.

    Statistiky po 1. poločase:

    Držení míče: 38 % : 62 %
    Střely na branku: 1:2
    Střely mimo: 0:3
    Rohy: 1:3
    Ofsajdy: 1:1
    Fauly: 8:10
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Florenzi chtěl přihrát míč po nákopu Fabiańského hlavou k brankáři Donnarummovi, hlavička se mu ale vůbec nepovedla. Naštěstí byl přece jen jako první u míče italský gólman a ne Lewandowski.
     
    43
    Nákop Modera do pokutového území italská obrana vyřešila. Následný protiútok hostů pokazil Jorginho, který nepřesnou přihrávkou na Verrattiho poslal míč do zámezí.
     
    42
    Barella zasáhl v souboji o míč do nohy Bereszyńského. Přímý kop pro Polsko.
     
    41
    Před italskou šestnáctkou si míč převzal Lewandowski, jenž se snažil o sólový průnik středem italské obrany. Dvojice italských stoperů ho ale ještě před pokutovým územím o míč obrala.
     
    40
    Belotti našel centrem z pravé strany Emersona, jenž ještě vracel míč před polskou branku. Míč se ale dostal do prostoru, kde byli jen Poláci a ti ho rychle rozehráli na opačnou stranu.
     
    39
    Bonucci rychle nakopával míč na levé křídlo na rozběhnutého Emersona, ten ale i tak nedokázal zpracovat hrací předmět na hrací ploše.
     
    38
    Domácí se tlačili nadále do italské šestnáctky, jejich útok ale ukončil zbytečným útočným faulem před pokutovým územím hostů Szymański.
     
    37
    Bereszyński se hezky uvolnil na levé straně, jeho centr ale byl zblokován. Podobně dopadl i nákop Kędziory z opačné strany.
     
    36
    Moder si nabíhal za přihrávkou Szymańského, za rameno ho ale stáhl na trávník Chiesa. Poláci mají možnost znovu založit svůj postupný útok.
     
    35
    První žlutou kartu zápasu dostává za faul loktem v souboji s Chiesou Bartosz Bereszyński (Polsko).
     
    34
    Po nepovedeném nákopu na italskou polovinu ale míč opět získali hosté. Chiesa centrem po zemi hledal Belottiho, ten ale propustil míč na sebe. K zakončení se pak v brankovišti tlačil Lorenzo Pellegrini, v souboji s obráncem ale míč jen tečoval přímo k brankáři Fabiańskému.
     
    33
    Domácí obránci se snaží hru trochu upokojit a přihrávají si míč na vlastní polovině. Hosté je zatím nijak výrazně nepresují.
     
    31
    Italové odpověděli svým protiútokem, kterým získali rohový kop. Pellegriniho centr na přední tyč odhlavičkoval Kędziora.
    30. Kamil Jóźwiak (POL)
     
    30
    Kędziora si na pravém křídle narazil míč se Szymańskim a pak přesným centrom do středu italského pokutového území našel Jóżwiaka. Tomu se však hlavička moc nepovedla a jeho slabý pokus chytil brankář Donnarumma.
     
    29
    Střely: 0:4
     
    28
    Emersonův centr na zadní tyč odhlavičkoval Glik. Míč se pak odrazil na pravou stranu ke Chiesovi, jehož centr byl nejdříve zblokován a pak z první z ostrého úhlu vystřelil vysoko nad domácí branku.
     
    27
    Hosté znovu získali míč na útočné polovině a Moder musel podrazit rozběhnutého Pellegriniho. Přímý kop pro Italy ze vzdálenosti zhruba 35 metrů od polské branky.
     
    26
    Lorenzo Pellegrini se tlačil z levého křídla do polské šestnáctky a v souboji s Kędziorou už v pokutovém území spadl. Hlavní rozhodčí nechává hru plynout dále.
     
    25
    Domácí opět ztratili míč na vlastní polovině, tentokrát ho ale získal Jorginho faulem. Další pokus Poláků už byl úspěšný a bílí se posunuli na útočnou polovinu.
     
    24
    Poláci ztratili míč při snahe o postupnou rozehrávku a možnou protiakci Italů musel zastavil faulem na Jorginha Klich.
    23. Andrea Belotti (ITA)
     
    23
    Belotti individuálně pronikl po levé straně do polského pokutového území, střela přes Kędzioru po zemi ale byla velmi slabá a gólman Fabiański ji snadno chytil.
     
    22
    Modří ale zastavili polský útok ve středu pole. Italové hned přešli do protiútoku, kterým se posunuli k domácí šestnáctce, ten ale ke střeleckému pokusu nevedl.
     
    21
    Teď tak mají po dlouhé době možnost postupné rozehrávky Poláci. Míč si přihráva obranná čtveřice domácího celku na vlastní polovině.
     
    20
    Lorenzo Pellegrini opět centroval na přední tyč, opět se ale při jeho centru zakroutil míč za brankovou čáru.
     
    19
    Krychowiak taktickým faulem zbrzdil italský útok. Florenziho tvrdou střelu z cca 30 metrů po italské rozehrávce zblokoval Walukiewicz.
     
    18
    Szymańského centr z rohu pak bez větších problémů chytil italský gólman Donnarumma. Hosté okamžitě otáčejí hru.
     
    17
    Jedna z takových možností teď přišla. Jóżwiak pasem z levého křídla přihrával za italskou obranu na Lewandowského, před ním ale ve skluzu úspěšně zasáhl Acerbi.
     
    16
    Italové mají územní převahu, Poláci se ale tomuto průběhu přizpůsobili a čekají na možnosti na rychlé protiútoky.
     
    15
    Držení míče: 33 % : 67 %
     
    14
    Hosté se pak znovu vrátili na polskou polovinu hřiště. Chiesův centr z pravé strany doletěl až na opačnou stranu na Emersona, který ho ještě posouval na Belottiho. Ten už tuto přihrávku asi nečekal a míč pořádně netrefil.
     
    13
    Italové ztratili míč na vlastní polovině. Klich okamžitě nakopl míč do šestnáctky na Lewandowského, ten se ale k hlavičce přes Bonucciho nedostal a vysoký míč nakonec chytil brankář Donnarumma.
     
    12
    Krychowiak v souboji o míč ve středu pole podkopl rozběhnutého Pellegriniho. Glik proti verdiktu rozhodčího nahlas protestoval, hlavní rozhodčí ho ale jasně varuje, aby nepokračoval.
    11. Federico Chiesa (ITA)
     
    11
    Belotti výborným centrem z levé strany nakopl míč za polskou obranu na zadní tyč, kde předskočil domácího obránce Chiesa. Zblízka z první pak nasměroval míč nad odkrytou polskou branku.
     
    10
    Chiesa si na pravém křídle narazil míč s Barellou a pak nacentroval mezi polské stopery. Lorenzo Pellegrini se dostal k hlavičce, namířil ale výrazně mimo Fabiańského branku.
     
    9
    Až teď se to hostům povedlo a domácí se museli zatáhnout do blízkosti vlastního pokutového území. Krychowiak pak získal míč v souboji s Acerbim, podle názoru hlavního rozhodčího ale díky faulu.
     
    8
    Bereszyński ztratil míč u půlící čáry a Italové mohou založit svůj postupný útok. Kvůli aktivnímu presinku Poláků se na jejich polovinu hřiště zatím nedostali.
     
    7
    Před nabíhajícím si Chiesou odkopl míč na první rohový kop zápasu Bereszyński. Lorenzo Pellegrini nacentroval na přední tyč, kde Lewandowski míč odhlavičkoval, avšak kulatý nesmysl se zakroutil při svém letu za brankovou čáru.
     
    6
    Při snaze o sólový průnik středem pole však odskočil Belottimu míč a v následném souboji fauloval Walukiewicze. Poláci chtěli rychle rozehrát, špatnou přihrávkou ale míč rychle vrátili Italům.
     
    5
    Jeho nákop skončil na kopačkách Italů ve středu hřiště. Teď pro změnu oni posunuli míč malou domů na svého gólmana, který nakopl hrací předmět na polovinu soupeře.
     
    4
    Moder se pokusil dostat míč na italskou polovinu, jeho nákop ale srazil do zámezí Belotti. Poláci pak posunuli míč dozadu na brankáře Fabiańského.
     
    3
    Hosté se dostali pod velký tlak napadajících Poláků a vytlačili je až k jejich šestnáctce. Po špatné rozehrávce brankáře Donnarummy pak musel italský gólman míč odkopnout před Klichem míč do autu.
     
    2
    Italové se posunuli na útočnou polovinu hřiště, tam ale o míč přišli. Klich na konci polského rychlého protiútoku centroval z levého křídla, v hlavičkovém souboji kapitánů ale vyhrál proti Lewandowskému Bonucci.
     
    1
    Výkop utkání měli hosté, kteří začínají svůj první útok rozehrávkou od vlastních obránců.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Poláci budou hrát v bílých dresech, Italové v modrých.
     
    Oba týmy právě vybíhají na hrací plochu, zápas se tak o malou chvíli začne.
     
    Úvodní sestavy:

    Polsko: Fabiański – Kędziora, Glik, Walukiewicz, Bereszyński – Krychowiak, Moder – Szymański, Klich, Jóźwiak – Lewandowski (C).
    Náhradníci: Szczęsny, Skorupski – Bochniewicz, Czerwiński, Góralski, Milik, Linetty, Grosicki, Reca, Karbownik, Kądzior, K. Piątek.

    Itálie: G. Donnarumma – Florenzi, Bonucci (C), Acerbi, Emerson – Barella, Jorginho, Verratti – Chiesa, Belotti, Lorenzo Pellegrini.
    Náhradníci: Sirigu, Cragno – D'Ambrosio, Chiellini, Spinazzola, Cristante, D. Berardi, Caputo, Sensi, Immobile, Locatelli, Kean.

    Rozhodčí: Sánchez – Prieto, Barbero (ESP).
     
    Tento zápas se kvůli opatřením na zamezení šíření onemocnění COVID-19 bude hrát s omezeným počtem diváků.
     


    Vzájemné zápasy

    Vzájemná bilance mluví ve prospěch Itálie, která ze 16 vzájemných soubojů vyhrála šest, sedm se skončilo remízou a tři z nich vyhrálo Polsko. Obě reprezentace se utkaly naposledy v minulém ročníku Ligy národů UEFA na podzim 2018. V Itálii se zrodila remíza 1:1 a v Polsku vyhráli Italové 1:0.
     


    Itálie

    Italové, podobně jako Poláci, zvládli loňskou kvalifikaci na EURO ve velkém stylu a dokonce vyhráli všech 10 kvalifikačních zápasů. Poslední porážku Itálie utrpěla ještě v září 2018 v přechozím ročníku Ligy národů UEFA v Portugalsku (0:1), což znamená, že neprohrála už 17 zápasů za sebou. Vstup do letošní sezony Ligy národů UEFA se Italům povedl, když ve dvou zápasech v září získali čtyři body za domácu remízu 1:1 s Bosnou a Hercegovinou a výhru 1:0 v Nizozemsku. Ve středu ještě Italové odehráli přípravné utkání s Moldavskem, které vyhráli jasně 6:0.

    Předchozí zápasy v Lize národů UEFA:
    Itálie – Bosna a Hercegovina 1:1
    Nizozemsko – Itálie 0:1
     


    Polsko

    Poláci v loňském roce zvládli kvalifikaci na EURO a svou skupinu s přehledem vyhráli, když vyhráli 8 z 10 zápasů. Body ztratili jen při domácí remíze 0:0 s Rakouskem a prohře 0:2 ve Slovinsku. V letošním roce odehrálo Polsko tři zápasy. Po dvou zápasech v září mají Poláci v Lize národů UEFA na kontě tři body, když prohráli v Nizozemsku 0:1, následně ale vyhráli na půdě Bosny a Hercegoviny 2:1. Posledním zápasem bylo přípravné utkání ve středu, ve kterém vyhrálo Polsko doma nad Finskem 5:1.

    Předchozí zápasy v Lize národů UEFA:
    Nizozemsko – Polsko 1:0
    Bosna a Hercegovina – Polsko 1:2
     
    Vítejte u on-line přenosu ze zápasu Polsko – Itálie. Utkání Ligy A (Skupiny 1) Ligy národů UEFA začíná v 20:45.

    Michal Sadlek

    Branky:

    Karty:   35. Bereszyński (POL), 55. Kędziora (POL) – 78. Belotti (ITA), 90+1. Acerbi (ITA)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 0:5. Rohy: 5:9. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 20:15.
    Polsko: Fabiański – Kędziora, Glik, Walukiewicz, Bereszyński – Krychowiak, Moder – Szymański (59. Grosicki), Klich (70. Milik), Jóźwiak (82. Karbownik) – Lewandowski (C) (82. Linetty).
    Náhradníci: Szczęsny, Skorupski – Bochniewicz, Czerwiński, Góralski, Milik, Linetty, Grosicki, Reca, Karbownik, Kądzior, K. Piątek.

    Itálie: G. Donnarumma – Florenzi, Bonucci (C), Acerbi, Emerson – Barella (78. Locatelli), Jorginho, Verratti – Chiesa (70. Kean), Belotti (83. Caputo), Lorenzo Pellegrini (83. D. Berardi).
    Náhradníci: Sirigu, Cragno – D'Ambrosio, Chiellini, Spinazzola, Cristante, D. Berardi, Caputo, Sensi, Immobile, Locatelli, Kean.

    Rozhodčí: Sánchez – Prieto, Barbero (ESP)
    bahis siteleri