Granada – Huesca 3:3 (kon.) | Osasuna – Real Betis 0:2 (kon.) | Villarreal – Elche 0:0 (kon.)
Alavés – Real Sociedad 0:0 (kon.)
konec
Granada CF
3:3 (1:1)
SD Huesca
Neděle 06.12.2020, 14:00 • Estadio Nuevo Los Cármenes (Granada) • Španělská LaLiga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Granada právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečné, Granada totiž během dvou minut srovnává stav dnešního zápasu a nejspíše si připíše alespoň bod! Kenedy vyslal parádní centr přesně na hlavu GERMÁNA SÁNCHEZE, který ho uklidil nechytatelně do sítě.
     
    88
    Granada právě vstřelila branku!
    Ale ještě nakonec máme zaděláno na drama! Domácí se totiž dvě minuty před koncem základní hrací doby prosazují: Darwin Machís posadil svůj centr přesně na hlavu JORGA MOLINY, který ho prodloužil na zadní tyč.
     
    82
    Huesca právě vstřelila branku! Obrovská chyba na domácí straně a o osudu tohoto utkání je zcela jistě rozhodnuto! Kenedy si vůbec neporadil s odhlavičkováním dalekého nákop a Rui Silva byl daleko z brány. Toho dostatečně využil ŠINDŽI OKAZAKI, který se fantasticky trefil z velké dálky. Domácí gólman už tuto situaci nemohl zachránit.
     
    49
    Huesca právě vstřelila branku! Jenže hostující fotbalisté si verou ztracené vedení zpět! Domácí obrana nyní úplně zaspala... Viděli jsme skvělý centr z pravé strany, na který byl BORJA GARCÍA ve vápně úplně sám. Hostující záložník ukázal těžké zakončení, ale trefil se přesně k tyči.
     
    43
    Granada právě vstřelila branku!
    Domácí toho sice směrem dopředu moc nepředvedli, ale těsně před koncem prvního poločasu je srovnáno! Hned dvojice hráčů Granady obrala soupeře o míč. Antonio Puertas ho poté předložil LUISI JAVIEROVI CHARRISOVI, který se trefil pohodlně k tyči.
     
    21
    Huesca právě vstřelila branku! Hostující celek zatím působil mnohem lepším dojmem a dočkávají se zaslouženého vedení! Ve vápně byl centr posazen přesně na hlavu MIKELA RICA, který se trefil přesně k zadní tyči! Rui Silva byl připravený na té přední, a tak nemohl zakročit.

    Denisa Józsová

    Branky: 43. Charris (Puertas), 88. J. Molina (Machís), 90. G. Sánchez (Kenedy) – 21. M. Rico (Sandro Ramírez), 49. B. García (Ferreiro), 82. Okazaki

    Karty:   31. Foulquier (GRN), 56. G. Sánchez (GRN)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 5:6. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:16.
    Granada CF: Rui Silva – Foulquier, G. Sánchez, D. Duarte, Neva (78. J. Molina) – Milla (68. Kenedy), Gonalons, Eteki (46. Y. Herrera) – Puertas (46. Soldado), Charris, Machís.
    Náhradníci: Fabrega, A. Escandell – J. Molina, Soldado, Kenedy, N. Pérez, P. Sánchez, Y. Herrera, Soro, Quini.

    SD Huesca: Fernández Llorente – Maffeo Becerra, Pulido, Siovas, Galán – Ferreiro (86. Carlos), M. Rico (64. I. Doumbia), Mosquera, B. García (86. Escriche) – Mir (64. Okazaki), Sandro Ramírez (70. Ontiveros).
    Náhradníci: Andrés Fernández – I. Doumbia, Luisinho, Pedro López, G. Silva, Carlos, Escriche, Gómez, Nwakali, Insua, Okazaki, Ontiveros.

    Rozhodčí: Alberola – Hernández, Cerdán
    bahis siteleri