Granada – Huesca 3:3 (kon.) | Osasuna – Real Betis 0:2 (kon.) | Villarreal – Elche 0:0 (kon.)
Alavés – Real Sociedad 0:0 (kon.)
konec
Granada CF
3:3 (1:1)
SD Huesca
Neděle 06.12.2020, 14:00 • Estadio Nuevo Los Cármenes (Granada) • Španělská LaLiga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Nastavovat se budou tři minuty!
     
    90
    Granada právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečné, Granada totiž během dvou minut srovnává stav dnešního zápasu a nejspíše si připíše alespoň bod! Kenedy vyslal parádní centr přesně na hlavu GERMÁNA SÁNCHEZE, který ho uklidil nechytatelně do sítě.
     
    88
    Granada právě vstřelila branku!
    Ale ještě nakonec máme zaděláno na drama! Domácí se totiž dvě minuty před koncem základní hrací doby prosazují: Darwin Machís posadil svůj centr přesně na hlavu JORGA MOLINY, který ho prodloužil na zadní tyč.
     
    86
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Borja García, přichází Dani Escriche.

    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází David Ferreiro, přichází Juan Carlos.
     
    82
    Huesca právě vstřelila branku! Obrovská chyba na domácí straně a o osudu tohoto utkání je zcela jistě rozhodnuto! Kenedy si vůbec neporadil s odhlavičkováním dalekého nákop a Rui Silva byl daleko z brány. Toho dostatečně využil ŠINDŽI OKAZAKI, který se fantasticky trefil z velké dálky. Domácí gólman už tuto situaci nemohl zachránit.
     
    78
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Carlos Neva, přichází Jorge Molina.
     
    76
    Až nyní se proto fotbalisté v červenobílých dresech dostali k míči a měli šanci! Na parádní centr si naskočil osamocený Luis Javier Suárez Charris, ale Álvaro Fernández Llorente předvedl skvělý reflexivní zákrok a balón vyrazil na roh!
     
    70
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Sandro Ramírez, přichází Javier Ontiveros.
     
    69
    A nyní mohlo být srovnáno! Yangel Herrera se napřáhl a vypálil parádní ránu z nějakých pětadvaceti metrů. Míč se však přispěním gólmana odrazil od tyče zpět do hřiště!
     
    68
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Luis Milla, přichází Kenedy.
     
    64
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Mikel Rico, přichází Idrissa Doumbia.

    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Rafael Mir, přichází Šindži Okazaki.
     
    59
    A domácí se snaží vyrovnat co možná nejdříve! Roberto Soldado si skvěle naběhl na přihrávku za obranu a nebyl v ofsajdu. Hlavička mu ale vůbec nesedla! Míč mu sjel po čele a skončil hodně mimo tři tyče...
     
    56
    Žlutou kartu dostává Germán Sánchez (Granada CF).
     
    55
    Během několika okamžiků mohlo být zase srovnáno! Luis Javier Suárez Charris se dostal k odraženému míči ve vápně, ale jeho pokus trefil jednoho ze soupeřů do nohy!
     
    54
    Držení míče: 45% – 55%!
     
    49
    Huesca právě vstřelila branku! Jenže hostující fotbalisté si verou ztracené vedení zpět! Domácí obrana nyní úplně zaspala... Viděli jsme skvělý centr z pravé strany, na který byl BORJA GARCÍA ve vápně úplně sám. Hostující záložník ukázal těžké zakončení, ale trefil se přesně k tyči.
     
    46
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Yan Eteki, přichází Yangel Herrera.

    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Antonio Puertas, přichází Roberto Soldado.
     
    Další poločas začne přibližně v 15:01.
     
    44
    Ještě byl v akci VAR, ale trefa je uznána!
     
    43
    Granada právě vstřelila branku!
    Domácí toho sice směrem dopředu moc nepředvedli, ale těsně před koncem prvního poločasu je srovnáno! Hned dvojice hráčů Granady obrala soupeře o míč. Antonio Puertas ho poté předložil LUISI JAVIEROVI CHARRISOVI, který se trefil pohodlně k tyči.
     
    36
    Ale z ničeho nic mohlo být srovnáno! Luis Javier Suárez Charris byl tím, kdo nejspíše odhadl pomalou přihrávku na gólmana, ale nedokázal míč prostrčit okolo nohy brankáře!
     
    31
    Žlutou kartu dostává Dimitri Foulquier (Granada CF).
     
    30
    A skoro to mohlo být o dvě branky! Viděli jsme totiž parádní ránu hostujícího hráče, kterou dokázal Rui Silva vyrazit před sebe.
     
    21
    Huesca právě vstřelila branku! Hostující celek zatím působil mnohem lepším dojmem a dočkávají se zaslouženého vedení! Ve vápně byl centr posazen přesně na hlavu MIKELA RICA, který se trefil přesně k zadní tyči! Rui Silva byl připravený na té přední, a tak nemohl zakročit.
     
    20
    Držení míče: 56% – 44%!
     
    13
    Jenže nyní už to byla slušná šance na straně hostí! Domácí obrana totiž udělala chybu a fotbalista Huescy dokázal zakončit, ale mířil těsně vedle. Nakonec však bylo pískáno, míč se už předtím dostal mimo hrací plochu.

    Denisa Józsová

    Branky: 43. Charris (Puertas), 88. J. Molina (Machís), 90. G. Sánchez (Kenedy) – 21. M. Rico (Sandro Ramírez), 49. B. García (Ferreiro), 82. Okazaki

    Karty:   31. Foulquier (GRN), 56. G. Sánchez (GRN)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 5:6. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:16.
    Granada CF: Rui Silva – Foulquier, G. Sánchez, D. Duarte, Neva (78. J. Molina) – Milla (68. Kenedy), Gonalons, Eteki (46. Y. Herrera) – Puertas (46. Soldado), Charris, Machís.
    Náhradníci: Fabrega, A. Escandell – J. Molina, Soldado, Kenedy, N. Pérez, P. Sánchez, Y. Herrera, Soro, Quini.

    SD Huesca: Fernández Llorente – Maffeo Becerra, Pulido, Siovas, Galán – Ferreiro (86. Carlos), M. Rico (64. I. Doumbia), Mosquera, B. García (86. Escriche) – Mir (64. Okazaki), Sandro Ramírez (70. Ontiveros).
    Náhradníci: Andrés Fernández – I. Doumbia, Luisinho, Pedro López, G. Silva, Carlos, Escriche, Gómez, Nwakali, Insua, Okazaki, Ontiveros.

    Rozhodčí: Alberola – Hernández, Cerdán
    bahis siteleri