Barys – Novosibirsk 1:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Ufa – Magnitogorsk 4:2 (kon.)
Omsk – Čeljabinsk 5:3 (kon.) | Čerepovec – Nižněkamsk 7:2 (kon.) | N.Novgorod – Riga 3:2 (kon.)
Jokerit – Jaroslavl 4:3 (po pr.) | Soči – Petrohrad 1:4 (kon.) | Spartak Moskva – Dynamo Moskva 0:6 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
3:2 (2:1, 0:1, 1:0)
Dinamo Riga
Pondělí 28.12.2020, 17:00 • KRK Nagornyj, Nižnij Novgorod • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:50
    Dinamo získalo pozici v útočném pásmu a trenér Skudra okamžitě reaguje odvoláním gólmana na střídačku. Riga zkouší powerplay!
     
    58:39
    Nechybělo moc a mohlo být znovu vyrovnáno! Martinš Dzierkals nahodil puk před branku a Serebrjakov ztratil kotouč z dohledu. Dorážející Jevgenij Gračov však zasáhl jenom brusli clonícího obránce!
    56:55 Mark MARIN - 3:2
     
    56:55
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Favorit v koncovce dává gól a výrazně se tak přiblížil vítězství! Skvělou práci odvedl MARK MARIN, jenž se neunáhlil, projel kolem Paršina a křižnou střelou zápěstím z levého kruhu do pravé šibenice rozradostnil fanoušky! Asistence: Damir Žafjarov a Andy Miele.
     
    50:20
    Hostující obrana pozapomněla na Varnakova, který se zničehonic řítil sám na gólmana. Zkusil forhendový blafák, k zakončení do poloodkryté brány mu však zabránil vracející se Ernests Ošenieks!
     
    37:58
    Defenziva Nižného Novgorodu si vybrala slabší chvilku, protivníka pustila do přečíslení tří proti jednomu! Martinš Dzierkals dokázal propasírovat nahrávku na Rihardse Bukartse, jenž trefil rychle se přesunujícího Serebrjakova.
     
    32:14
    Čechovič se pěknou kličkou zbavil Gračova, který nedokázal včas zabrzdit svůj pohyb a ujíždějícího soka podrazil. Hostující útočník bez řečí usedá na lavici hanby.
     
    29:14
    Domácí se budou patnáct vteřin bránit ve třech! Atak na Jordana Szwarze nebyl oceněn dvouminutovým trestem a frustrovaný Kanaďan následně mimo dění hry fauloval Scarletta. Tento zákrok už rozhodčí nepřehlédli. Za protesty navíc inkasoval ještě desetiminutový osobní trest.
     
    27:30
    Indrašis vzápětí pro Rigu vybojoval přesilovou hru. Kličkou obelstil Pajgina, ale přeletěl přes jeho nastavené koleno. Jasné dvě minuty.
     
    26:05
    Rihards Bukarts měl na holi svůj druhý gól v utkání, jímž by poslal outsidera do vedení! Lotyšský křídelník obdržel při přečíslení dva na jednoho přihrávku a ještě zkoušel bekhendový blafák do protipohybu gólmana, mezi betony mu ovšem puk poslat nedokázal!
    22:46 Rihards BUKARTS - 2:2
     
    22:46
    Riga právě vstřelila branku!
    Stav je opět nerozhodný! RIHARDS BUKARTS nabral velkou rychlost, využil mezery mezi obranným párem Nižného Novgorodu a samostatný únik zakončil střelou mezi Serebrjakovy betony. Asistence: Kristaps Zile a Janis Švanenbergs.
    17:38 Damir ŽAFJAROV - 2:1
     
    17:38
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí si berou zpět ztracené vedení! Miele od modré vyslal střílenou přihrávku směrem k DAMIRU ŽAFJAROVOVI, jenž včas přiložil hokejku k ledu a kotouč usměrnil do sítě! Asistence: Andy Miele a Chris Wideman.
     
    08:15
    První přesilovku Riga využila, přetaví v gól i druhou? Andy Miele byl v držení puku, přesto fauloval, když tvrdě srazil k zemi v cestě stojícího Zileho.
     
    04:42
    Sotva jedna přesilovka skončila, následuje druhá. Gunars Skvorcovs podklouzl při aktivním presinku a přitom podrazil Ručkina.
     
    02:23
    Vyloučení přichází i na druhé straně, první přesilovku si vyzkouší Nižnij Novgorod. Riga zaváhala při střídání, v jeden moment bylo na ledě šest jejich hráčů.
    01:17 Rihards BUKARTS - 1:1
     
    01:17
    Riga právě vstřelila branku!
    Druhý gól v rozmezí úvodních dvou minut střetnutí, máme vyrovnáno! RIHARDS BUKARTS si na vrcholku levého kruhu pohrál s kotoučem, ten vzápětí poslal svižnou ránou k bližší tyči, Seberjakov vůbec nic neviděl. Asistence: Martinš Dzierkals a Reece Scarlett.
     
    00:46
    Riga bude mít šanci okamžitě srovnat stav utkání. Zbytečný faul v útočném pásmu vyrobil Justin Kloos, který u mantinelu přidržel protivníka.
    00:28 Ivan ČECHOVIČ - 1:0
     
    00:28
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo rychlé! Hostující defenziva propadla a Žafjarov ujel spolu s IVANEM ČECHOVIČEM do přečíslení. První jmenovaný zkušeně počkal a v ideální moment nesobecky přihrál spoluhráči, který neměl problém trefit odkrytou bránu. Asistence: Damir Žafjarov.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 1. Čechovič (Žafjarov), 18. Žafjarov (Miele, Ch. Wideman), 57. Marin (Žafjarov, Miele) – 2. Rihards Bukarts (Dzierkals, Scarlett), 23. Rihards Bukarts (Zile, Švanenbergs)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Serebrjakov (Tichomirov) – Ch. Wideman, Pajgin, Orlov, Mišarin, Marin – Žafjarov (A), Miele, Čechovič – Gončaruk, Szwarz, Kloos – Varnakov, Belevič, Šenfeld (C) – Drobin, A. Michejev, Urakov (A) – Ručkin, Pereskokov.
    Dinamo Riga: Nalimov (Bruveris) – Zile, Scarlett, Mamčics, Maione, Ošenieks, Jaks – Darzinš (C), Indrašis (A), Paršin – Dzierkals, Švanenbergs, Rihards Bukarts – Zyrjanov, Gračov, Roberts Bukarts (A) – Larionovs, Berzinš, Gegeris – Skvorcovs, Levin.

    Rozhodčí: Soin, Spirin – Golovljov, Savenkov

    Diváci: 1100
    bahis siteleri