Slovensko – Kanada 1:3 (kon.) | Česko – Rusko cz 2:0 (kon.)
konec
Slovensko
1:3 (0:1, 0:0, 1:2)
Kanada
Pondělí 28.12.2020, 00:10 • Rogers Place, Edmonton, Kanada • Mistrovství světa do 20 let • Skupina A
Partner:
     
    56:45
    Tak ještě malá naděje pro slovenský výběr, který dnes podal výborný výkon. Dawson Mercer byl při napadání až moc agresívní a za slovenskou brankou naprosto zbytečně zahákoval Šimona Nemce. Jde na dvě minuty ven.
     
    53:37
    Šance pro Slováky. Peyton Krebs, sedmnáctý muž draftu z roku 2019, míří na trestnou lavici po tom, co ve středním pásmu držením poslal na led Martina Chromiaka, pro změnu jednoho ze dvou draftovaných Slováků. Kanadský trenér jen kroutí hlavou, jak jeho svěřenci dnes hrají.
     
    37:07
    Samuel Kňažko nyní neúmyslně vrazil hokejku do ochranného skla helmy Dylana Cozense. Jde samozřejmě na dvě minuty ven a musím pochválit i kanadského kapitána, že nepřestal hrát, nechytal se za obličej a nadále zkoušel vybojovat puk.
     
    33:34
    Také Kanada si vyzkouší přesilovou hru. Druhé dnešní vyloučení za podrážení. Nyní je na vině Artur Turanský, jenž poslal na zem Jacka Quinna.
     
    22:05
    Cole Perfetti nyní jednoznačně a hlavně zbytečně podrazil Mateje Kašlíka, který vlastně celou akci před malou chvílí započal. Je tak prvním vyloučeným mužem zápasu.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 59. Chromiak (Faith, Nemec) – 5. Spence (Tomasino, Mercer), 57. Tomasino (Cozens), 60. Quinn


    Slovensko: Hlavaj (Latkóczy) – Mudrák (A), Golian, Bečár, Kňažko (C), Nemec, Stacha, Petrovický – Mrázik (A), Jellúš, Faith – Chromiak, Kašlík, Slafkovský – Turanský, Sojka, Jedlička – Kolenič, Eliaš, Jendek.
    Kanada: Levi (Garand) – Byram (A), Drysdale, Harley, Korczak, Guhle, Barron, Spence – Perfetti, McMichael (A), Krebs – Quinn, Newhook, Cozens (C) – Zary, Byfield, Pelletier – Mercer, Suzuki, Tomasino.

    Rozhodčí: Mike Langin, Tyson Stewart – Jonathan Deschamps, Matthew Mannella

    Diváci: 0 (hráno bez diváků)
    bahis siteleri