Slovensko – Kanada 1:3 (kon.) | Česko – Rusko cz 2:0 (kon.)
konec
Slovensko
1:3 (0:1, 0:0, 1:2)
Kanada
Pondělí 28.12.2020, 00:10 • Rogers Place, Edmonton, Kanada • Mistrovství světa do 20 let • Skupina A
Partner:
    59:30 Jack QUINN - 1:3
     
    59:30
    Kanada právě vstřelila branku!
    Klíčem k třetí brance Kanady byla nepřesná přihrávka na modrou v podání slovenských hráčů. Šimonu Nemcovi přeskočil puk hokejku a přesně tohle čekal JACK QUINN, který se ve středním pásmu chopil puku. Pak už měl situaci naprosto jednoduchou a zavezl kotouč do volné klece. Bez asistence.
    58:36 Martin CHROMIAK - 1:2
     
    58:36
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Přesilovková kombinace Slovenska přináší úspěch. MARTIN CHROMIAK dostal kotouč od Faitha přesně na levý kruh. Zpracoval si přihrávku a následně popojel blíže k brance, aby se trefil nad lapačku Leviho a kazí mu požitek z případného čistého konta. Asistence: Roman Faith, Šimon Nemec.
    56:25 Philip TOMASINO - 0:2
     
    56:25
    Kanada právě vstřelila branku!
    Vypadá to, že je rozhodnuto. Javorovým listům vyšla rychlá protiakce, kdy Cozens z vlastního pásma viděl rozjetého PHILIPA TOMASINA. Předal mu kotouč a forvard Oshawy v rychlostním souboji nedal šanci Kňažkovi. Před brankářem Hlavajem pak zakončil nad jeho lapačku a zřejmě jistí svému týmu vítězství nad nepříjemně kousajícími Slováky. Asistence: Dylan Cozens.
    04:08 Jordan SPENCE - 0:1
     
    04:08
    Kanada právě vstřelila branku!
    Favorit turnaje se dostává do vedení. V rohu hřiště vyhrál Dawson Mercer důležitý souboj a posunul puk na Alexe Newhooka. Ten jej ihned dal mezi kruhy, kam si najel Mercer a vystřelil. Jeho ránu vytěsnil Hlavaj, který si vyjel hodně ven ze své branky. Ale puk nepokryl. Philip Tomasino ho našel nejdříve, posunul jej mezi kruhy na JORDANA SPENCEHO a ten už měl poměrně snadnou úlohu, když trefil z poloviny odkrytou branku. Bránící Sojka a Turanský padali do střely marně. Asistence: Philip Tomasino, Dawson Mercer.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 59. Chromiak (Faith, Nemec) – 5. Spence (Tomasino, Mercer), 57. Tomasino (Cozens), 60. Quinn


    Slovensko: Hlavaj (Latkóczy) – Mudrák (A), Golian, Bečár, Kňažko (C), Nemec, Stacha, Petrovický – Mrázik (A), Jellúš, Faith – Chromiak, Kašlík, Slafkovský – Turanský, Sojka, Jedlička – Kolenič, Eliaš, Jendek.
    Kanada: Levi (Garand) – Byram (A), Drysdale, Harley, Korczak, Guhle, Barron, Spence – Perfetti, McMichael (A), Krebs – Quinn, Newhook, Cozens (C) – Zary, Byfield, Pelletier – Mercer, Suzuki, Tomasino.

    Rozhodčí: Mike Langin, Tyson Stewart – Jonathan Deschamps, Matthew Mannella

    Diváci: 0 (hráno bez diváků)
    bahis siteleri