Los Angeles – Montreal 5:2 (kon.) | Boston – Florida 3:2 (1:0 po s.n.) | Toronto – Detroit 5:4 (kon.)
Pittsburgh – New Jersey 2:4 (kon.) | San Jose – Winnipeg 2:1 (po pr.) | St. Louis – Chicago 1:0 (kon.)
Colorado – Minnesota 4:1 (kon.) | Vancouver – Edmonton 1:2 (kon.) | Calgary – Philadelphia 4:0 (kon.)
Carolina – Arizona 2:1 (kon.) | Anaheim – Montreal 4:2 (kon.) | Los Angeles – Buffalo 3:2 (kon.)
New Jersey – Columbus 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Anaheim Ducks
4:2 (2:1, 0:1, 2:0)
Montreal Canadiens
Neděle 31.10.2021, 21:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:50 Sam CARRICK - 4:2
     
    58:50
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Druhý pokus už ale domácím vyšel. Puk z vlastního pásma vypíchl do středního Fowler a tam u něj nejrychleji byl SAM CARRICK, který poslal puk do prázdné branky. Asistence: Cam Fowler a Isac Lundeström.
    50:10 Troy TERRY - 3:2
     
    50:10
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Z vlastního pásma vyslal dlouhou přihrávku Fowler. Getzlaf ji navíc usměrnil šikovně do útočného pásma, kde si ji v rychlosti přebral TROY TERRY. Domácí útočník si v samostatném úniku poradil skvěle a po bleskové kličce překonal Montembeaulta. Pro Getzlafa je to navíc 989. kanadský bod v kariéře a stal se tak nejproduktivnějším hráčem Anaheimu Ducks v historii! Asistence: Ryan Getzlaf a Cam Fowler.
    38:05 Jake EVANS - 2:2
     
    38:05
    Montreal právě vstřelil branku!
    Na modré čáře se opřel do puku Petry a před Gibsonem tak vznikla skrumáž. V ní se dobře zorientoval Lehonen, který posunul kotouč na JAKEA EVANSE a ten svou premiérovou brankou v letošní sezoně srovnává!. Asistence: Artturi Lehkonen a Jeff Petry.
    12:47 Vinni LETTIERI - 2:1
     
    12:47
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak přece jen se Ducks podařilo dlouhou přesilovku využít. Přesnou přihrávku skrz útočné pásmo vyslal Henrique, který našel na pravém kruhu VINNI LETTIERIHO, jenž ve své letošní premiéře za Anaheim skóruje! Asistence: Adam Henrique a Kevin Shattenkirk.
    04:12 Mike HOFFMAN - 1:1
     
    04:12
    Montreal právě vstřelil branku!
    Velmi rychlá odpověď v podání Canadiens! Po vhazování nabil Wideman na vrcholku pravého kruhu MIKU HOFFMANOVI, který svou šanci využil a dělovkou prostřelil Gibsona. Asistence: Chris Wideman a Jonathan Drouin.
    03:39 Adam HENRIQUE - 1:0
     
    03:39
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají rychle do vedení v přesilové hře! Přesnou a svižnou přihrávku zpoza branky vyslal Milano a před brankovištěm byl nikým nehlídaný ADAM HENRIQUE, jenž ránou z první propasíroval puk do sítě. Asistence: Sonny Milano a Kevin Shattenkirk.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 4. Henrique (Milano, Shattenkirk), 13. Lettieri (Henrique, Shattenkirk), 51. T. Terry (Getzlaf, Fowler), 59. S. Carrick (Fowler, Lundeström) – 5. M. Hoffman (Ch. Wideman, Drouin), 39. Evans (Lehkonen, Petry)


    Anaheim Ducks: J. Gibson (Stolarz) – H. Lindholm, Drysdale, Fowler, Manson, Benoit, Shattenkirk – Groulx, Getzlaf, T. Terry – Henrique, Zegras, Milano – Comtois, Lundeström, Lettieri – Deslauriers, D. Grant, S. Carrick.
    Montreal Canadiens: Montembeault (J. Allen) – Chiarot, Petry, A. Romanov, D. Savard, Kulak, Ch. Wideman – M. Hoffman, Suzuki, Toffoli – Drouin, Dvorak, Josh Anderson – Armia, A. Brooks, Caufield – Lehkonen, C. Paquette, Evans.

    Rozhodčí: Rooney, Kozari – Rody, Fournier
    bahis siteleri