Los Angeles – Montreal 5:2 (kon.) | Boston – Florida 3:2 (1:0 po s.n.) | Toronto – Detroit 5:4 (kon.)
Pittsburgh – New Jersey 2:4 (kon.) | San Jose – Winnipeg 2:1 (po pr.) | St. Louis – Chicago 1:0 (kon.)
Colorado – Minnesota 4:1 (kon.) | Vancouver – Edmonton 1:2 (kon.) | Calgary – Philadelphia 4:0 (kon.)
Carolina – Arizona 2:1 (kon.) | Anaheim – Montreal 4:2 (kon.) | Los Angeles – Buffalo 3:2 (kon.)
New Jersey – Columbus 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Anaheim Ducks
4:2 (2:1, 0:1, 2:0)
Montreal Canadiens
Neděle 31.10.2021, 21:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:50 Sam CARRICK - 4:2
     
    58:50
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Druhý pokus už ale domácím vyšel. Puk z vlastního pásma vypíchl do středního Fowler a tam u něj nejrychleji byl SAM CARRICK, který poslal puk do prázdné branky. Asistence: Cam Fowler a Isac Lundeström.
     
    58:13
    Petry trefil jen soupeře stojícího před ním a puk tam z pásma vyvezl Getzlaf. Domácí útočník zkusil trefit odkrytou klec z půlky, ale těsně minul!
     
    57:46
    Montembeault opustil branku a Canadiens hrají v útočném pásmu v šesti!
    50:10 Troy TERRY - 3:2
     
    50:10
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Z vlastního pásma vyslal dlouhou přihrávku Fowler. Getzlaf ji navíc usměrnil šikovně do útočného pásma, kde si ji v rychlosti přebral TROY TERRY. Domácí útočník si v samostatném úniku poradil skvěle a po bleskové kličce překonal Montembeaulta. Pro Getzlafa je to navíc 989. kanadský bod v kariéře a stal se tak nejproduktivnějším hráčem Anaheimu Ducks v historii! Asistence: Ryan Getzlaf a Cam Fowler.
     
    48:18
    Skvěle sehraná přesilovka hostů. Po několika výměnách kotouče pálil z mezikruží Dvorak, který i sám svůj pokus dorážel. Gibson ale odolal a podržel Anaheim.
     
    47:25
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Kevin Shattenkirk – 2 min., hákování).
     
    47:24
    Na druhé straně vyjel z branky Gibson a trochu ho překvapil rychlonohý Evans, který zblokoval jeho rozehrávku. Situaci dojížděl Armia, který chtěl objet branku a zasunout puk, ale to už se domácí brankář stihl vrátit do brankoviště!
     
    46:28
    Přečíslení tři na dva sehrál skvěle Zegras, který zpětnou přihrávkou uvolnil mezi kruhy Henriqua. Montembeault si vyjel a musel předvést skvělý zákrok ramenem!
    38:05 Jake EVANS - 2:2
     
    38:05
    Montreal právě vstřelil branku!
    Na modré čáře se opřel do puku Petry a před Gibsonem tak vznikla skrumáž. V ní se dobře zorientoval Lehonen, který posunul kotouč na JAKEA EVANSE a ten svou premiérovou brankou v letošní sezoně srovnává!. Asistence: Artturi Lehkonen a Jeff Petry.
     
    37:05
    Nyní to měl Gibson podstatně složitější. Anderson nabral rychlost a dostal se až před domácího brankáře, jenže jeho kličku do backhandu Gibson vystihl!
     
    29:52
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Troy Terry – 2 min., držení hole).
     
    27:50
    Čehož málem využil Jake Evans, který napřáhl na vrcholku pravého kruhu a nastřelil břevno domácí branky!
     
    26:55
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Brett Kulak – 2 min., hákování).
     
    23:20
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Jonathan Drouin – 2 min., hákování).
     
    22:44
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Derek Grant – 2 min., sekání).
     
    21:47
    Armia si nabruslil po pravé straně do útočného pásma a dostal hodně prostoru a tak si nabruslil až před Gibsona, kterého ale překonat nedokázal.
     
    18:35
    Na druhé straně zakončoval z mezikruží Henrique. Z první dokázal překonat hostujícího brankáře, jenže kotouč se zastavil o vzdálenější tyč!
     
    17:37
    Mezi kruhy získal kotouč Lehkonen, který ale nedokázal Gibsona překonat. Toffoli ještě dorážel u pravé tyče, ale domácí brankář si poradil i s dorážkou.
     
    14:15
    Ve dvojnásobné přesilovce to domácí sehráli skvěle. Z pravého kruhu pálil z první Henrique, ale Montembeault předvedl famózní zákrok lapačkou!
     
    13:47
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Artturi Lehkonen – 2 min., držení).
    12:47 Vinni LETTIERI - 2:1
     
    12:47
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak přece jen se Ducks podařilo dlouhou přesilovku využít. Přesnou přihrávku skrz útočné pásmo vyslal Henrique, který našel na pravém kruhu VINNI LETTIERIHO, jenž ve své letošní premiéře za Anaheim skóruje! Asistence: Adam Henrique a Kevin Shattenkirk.
     
    10:17
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Sonny Milano – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Cédric Paquette – osobní trest do konce utkání, vražení na mantinel + 2 min., hrubost). Trest odpyká Adam Brooks.
     
    07:02
    Přečíslení dva na jednoho zakončoval po kombinaci Zegras, zkusil zakončit po kličce do protipohybu, ale backhandem netrefil branku.
    04:12 Mike HOFFMAN - 1:1
     
    04:12
    Montreal právě vstřelil branku!
    Velmi rychlá odpověď v podání Canadiens! Po vhazování nabil Wideman na vrcholku pravého kruhu MIKU HOFFMANOVI, který svou šanci využil a dělovkou prostřelil Gibsona. Asistence: Chris Wideman a Jonathan Drouin.
     
    04:07
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Sam Carrick – 2 min., nedovolené bránění).
    03:39 Adam HENRIQUE - 1:0
     
    03:39
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají rychle do vedení v přesilové hře! Přesnou a svižnou přihrávku zpoza branky vyslal Milano a před brankovištěm byl nikým nehlídaný ADAM HENRIQUE, jenž ránou z první propasíroval puk do sítě. Asistence: Sonny Milano a Kevin Shattenkirk.
     
    02:42
    Z levého kruhu pálil z voleje Getzlaf a Montembeault se musel velmi rychle přesunou k pravé tyči, aby dokázal vyrazit puk zpět do hry.
     
    01:43
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Brett Kulak – 2 min., hákování).

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 4. Henrique (Milano, Shattenkirk), 13. Lettieri (Henrique, Shattenkirk), 51. T. Terry (Getzlaf, Fowler), 59. S. Carrick (Fowler, Lundeström) – 5. M. Hoffman (Ch. Wideman, Drouin), 39. Evans (Lehkonen, Petry)


    Anaheim Ducks: J. Gibson (Stolarz) – H. Lindholm, Drysdale, Fowler, Manson, Benoit, Shattenkirk – Groulx, Getzlaf, T. Terry – Henrique, Zegras, Milano – Comtois, Lundeström, Lettieri – Deslauriers, D. Grant, S. Carrick.
    Montreal Canadiens: Montembeault (J. Allen) – Chiarot, Petry, A. Romanov, D. Savard, Kulak, Ch. Wideman – M. Hoffman, Suzuki, Toffoli – Drouin, Dvorak, Josh Anderson – Armia, A. Brooks, Caufield – Lehkonen, C. Paquette, Evans.

    Rozhodčí: Rooney, Kozari – Rody, Fournier
    bahis siteleri