Poruba 2011 – Havlíčkův Brod 2:1 (kon.) | Technika Brno – Písek 1:7 (kon.) | Warriors Brno – Kobra 4:5 (po pr.)
Ústí n/L – HK MD Šumperk 0:2 (kon.) | Chrudim – Vsetín 4:3 (kon.) | Přerov – Kralupy n. Vltavou 4:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
HK Kralupy nad Vltavou
Neděle 31.10.2021, 16:00 • MEO Aréna, Přerov • Liga juniorů • 14. kolo
Partner:
     
    52:17
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři využívají druhou přesilovku v utkání. Gréč zastavil kotouč u modré čáry a poté od mantinelu nahrál Holíkovi. Jeho nahození ztečoval jeden z bránících hráčů Kralup přímo před branku k RADIMU HRADILOVI. Ten sice nejprve trefil jen Králův beton, kotouč se však k němu odrazil zpět a tentokrát už zamířil do sítě. Přerovskému útočníkovi pomohlo, že Král byl v pohybu na opačnou stranu a na letící puk tak nemohl dosáhnout. Asistence: Adam Holík a Matyáš Gréč.
     
    37:42
    Přerov právě vstřelil branku!
    S koncem trestu hostujícího celku projel do útočného pásma ADAM HOLÍK a zakončoval nad branku Krále. Přerovský bek poté kotouč dojel a vyměnil si ho s Kolaříkem. Na levém kruhu chtěl střílet z první, což se mu sice nepodařilo, protože promáchl. Následně se však otočil a vyslal přízemní pokus, který prošel až do brány. Král vůbec nereagoval, o trajektorii kotouče pravděpodobně neměl nejmenší ponětí. Asistence: Radim Kolařík a Radim Hradil.
     
    30:42
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Hosté dvojnásobnou přesilovku využívají. Typolt sice před odkrytou bránou nejprve vůbec netrefil puk, Kralupy ale udržely útočné pásmo a TOMÁŠ TYPOLT už podruhé nezaváhal. Přihrávku Sulíka přes brankoviště usměrnil za marně se přesouvajícího Žurka. Asistence: Jakub Sulík a Miloš Hanousek.
     
    28:18
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tlak Hanáků je korunován druhou brankou. Nad kruhy měl dost prostoru ke střele Kaprál a dokázal toho využít. Jeho zakončení letící kousek nad ledem ještě tečoval MARTIN MAŠEK a puk skončil v síti za zády Krále. Ten toho zřejmě moc neviděl, protože měl před sebou několik těl. Asistence: Zdeněk Kaprál a Jan Billa.
     
    09:27
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři vyhráli buly v útočném pásmu a rozestavěli přesilovkový „zámek". Z pravého kruhu nejprve střílel Brázda, ale trefil jen soupeře stojícího před sebou. Puk se poté odrazil zpět k Brázdovi, který tentokrát nahrál k modré čáře na TOMÁŠE HANÁKA. Ten vyslal prudkou střelu švihem, jež se zastavila až v pravém horním rohu Královy branky. Asistence: Vladimír Brázda a Jakub Němec.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 10. Hanák (Brázda, J. Němec), 29. Mašek (Kaprál, Billa), 38. Holík (Kolařík, Hradil), 53. Hradil (Holík, Gréč) – 31. Typolt (Sulík, Hanousek)


    HC ZUBR Přerov: Žurek (Hendrych) – Gréč, J. Němec, Nesvadba, Holík (A), Pekr, Billa, Kaprál – Brázda, Buršík, Kleniar, Hanák (C), Kruták, Kolařík (A), Hlávka, Švejda, Hradil, Mašek
    HK Kralupy nad Vltavou: Král (D. Němec) – Šimůnek (C), Vrbka, Kratochvíl, Toulec, Vojta – Vorlíček, Šilhavý, Hamršmíd, Hanousek, Cihelka, Typolt, Háhončík, Kočí, Sulík

    Rozhodčí: Karpíšek – Otáhal, Zábršová

    Diváci: 176
    bahis siteleri