Poruba 2011 – Havlíčkův Brod 2:1 (kon.) | Technika Brno – Písek 1:7 (kon.) | Warriors Brno – Kobra 4:5 (po pr.)
Ústí n/L – HK MD Šumperk 0:2 (kon.) | Chrudim – Vsetín 4:3 (kon.) | Přerov – Kralupy n. Vltavou 4:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
HK Kralupy nad Vltavou
Neděle 31.10.2021, 16:00 • MEO Aréna, Přerov • Liga juniorů • 14. kolo
Partner:
     
    59:55
    Hanák v předklonu za pomoci zdravotníka a spoluhráčů odjel na střídačku. Tomáš Vorlíček (KRA) dostane za svůj zákrok dvě minuty.
     
    59:35
    Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Kočí – 2 min., sekání).
     
    59:35
    Z pravé strany si více do hřiště najel Kleniar. Kralupští ztečovali jeho zakončení ke Kolaříkovi, který mířil do betonu klečícího Krále.
     
    59:15
    Dobrá zpráva – Radim Hradil je zpátky na ledové ploše.
     
    58:13
    Běží poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:44
    Znovu dvakrát zahrozil Hanák. Nejprve zachytil vyhození soupeře, ovšem zblízka puk za beton Krále nezasunul. Poté zakončoval těsně vedle levé tyče kralupské brány.
     
    57:00
    Hostující bek na konci přesilovky promáchl na útočné modré čáře, čehož využil kapitán Přerova Hanák. Ten jel úplně sám na Krále, bekhendové zakončení ovšem poslal jen do jeho lapačky. To byla dobrá šance Zubrů, která ale zůstává bez gólového efektu.
     
    54:59
    Kralupy si zahrají druhou přesilovku pět na tři v utkání, trvat bude minutu a 16 sekund. Za sekání je vyloučen Patrik Kleniar (PRE).
     
    54:15
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Kolařík – 2 min., faul loktem).
     
    53:59
    Domácí zvolnili a na levé straně kluziště se otevřel prostor pro Šimůnka. Kapitán hostů si najel až před Žurka, střelou na první tyč jej ovšem nepřekonal.
     
    52:17
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři využívají druhou přesilovku v utkání. Gréč zastavil kotouč u modré čáry a poté od mantinelu nahrál Holíkovi. Jeho nahození ztečoval jeden z bránících hráčů Kralup přímo před branku k RADIMU HRADILOVI. Ten sice nejprve trefil jen Králův beton, kotouč se však k němu odrazil zpět a tentokrát už zamířil do sítě. Přerovskému útočníkovi pomohlo, že Král byl v pohybu na opačnou stranu a na letící puk tak nemohl dosáhnout. Asistence: Adam Holík a Matyáš Gréč.
     
    51:31
    Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Náhončík – 2 min., podrážení).
     
    51:00
    Mezi kruhy měl dost místa Hradil, trefil ale pouze prostor, do kterého zaklekl Král.
     
    50:26
    Král nyní musel vytáhnout dva dobré zákroky, jimiž zneškodnil prudké a nebezpečné střely Zubrů. To byla kvalitní práce od brankáře hostujícího celku.
     
    49:27
    Hlávka nyní tečoval Němcovo nahození a Král kotouč vyrazil pouze nad sebe. Přerovští následně dotírali v brankovišti, čtvrté trefy však nedocílili.
     
    47:50
    Němec za soupeřovou brankou po útočném výletě ztratil kotouč, Billa pak u mantinelu ve středním pásmu nezastavil rodící se protiútok hostů. Důsledkem všeho byli dotírající hráči Kralup u pravé tyče přerovské brány, kde ovšem Žurek ukázal dobrý přehled a dokázal kotouč získat pod svou kontrolu.
     
    46:56
    Kleniar obešel Hamršmída, ovšem zblízka našel jen hruď připraveného Krále. Na druhé straně pak podklouzl Hlávka a jeden z hostů tak mohl střílet, Žurek si levým betonem dokázal poradit.
     
    45:58
    Nesvadba trefil jen spoluhráče před sebou, který na jedné noze odjel na střídačku. Zásah pukem zřejmě dost bolel. Kralupy ovšem popadly puk a nebezpečnou střelou se prezentoval Typolt. Žurek ji betonem vykopl před sebe, k dorážkám už se pak hosté nedostali.
     
    40:55
    Nahození Gréče od modré čáry tečoval Hradil jen do těla připraveného Krále. Zanedlouho měl před brankou trochu času volný Kolařík, kotouč ale nad lapačku brankáře hostů zvednout nedokázal.
     
    39:48
    Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Kratochvíl – 2 min., podrážení).
     
    39:25
    Běží poslední minuta hry ve druhé třetině.
     
    37:42
    Přerov právě vstřelil branku!
    S koncem trestu hostujícího celku projel do útočného pásma ADAM HOLÍK a zakončoval nad branku Krále. Přerovský bek poté kotouč dojel a vyměnil si ho s Kolaříkem. Na levém kruhu chtěl střílet z první, což se mu sice nepodařilo, protože promáchl. Následně se však otočil a vyslal přízemní pokus, který prošel až do brány. Král vůbec nereagoval, o trajektorii kotouče pravděpodobně neměl nejmenší ponětí. Asistence: Radim Kolařík a Radim Hradil.
     
    35:25
    Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (hráčská lavice – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Cihelka.
     
    32:58
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Kleniar – 2 min., nedovolené bránění).
     
    32:30
    Teď šli hosté tři na jediného přerovského obránce, ovšem ten ve spolupráci se Žurkem dokázal situaci vyřešit. Více práce měl Žurek, který puk vypíchl svou širokou holí před dotírajícím soupeřem.
     
    31:30
    Z levé strany ujížděl v oslabení na Krále Brázda, se střelou mezi betony ovšem neuspěl.
     
    30:42
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Hosté dvojnásobnou přesilovku využívají. Typolt sice před odkrytou bránou nejprve vůbec netrefil puk, Kralupy ale udržely útočné pásmo a TOMÁŠ TYPOLT už podruhé nezaváhal. Přihrávku Sulíka přes brankoviště usměrnil za marně se přesouvajícího Žurka. Asistence: Jakub Sulík a Miloš Hanousek.
     
    30:19
    Teď ovšem Kralupy čeká 27 sekund trvající přesilovka pět na tři. Jakub Němec (PRE) totiž vyhodil kotouč mimo hřiště a půjde si za to odpykat menší trest.
     
    28:46
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Hradil – 2 min., nesportovní chování).
     
    28:45
    Sám před Králem se ocitl Kolařík, ovšem puk mezi betony brankáře Kralup do sítě nedostal.
     
    28:18
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tlak Hanáků je korunován druhou brankou. Nad kruhy měl dost prostoru ke střele Kaprál a dokázal toho využít. Jeho zakončení letící kousek nad ledem ještě tečoval MARTIN MAŠEK a puk skončil v síti za zády Krále. Ten toho zřejmě moc neviděl, protože měl před sebou několik těl. Asistence: Zdeněk Kaprál a Jan Billa.
     
    26:44
    Přerov zachytil kotouč ve středním pásmu a Holík si poté najel až před bránu. Osamocený ale neuspěl, Král jeho střelu v tutové šanci vyrazil mimo.
     
    24:40
    Velká šance Přerova! Kleniar měl dost prostoru a dostal se až před Krále, jeho pokus zastavila branková konstrukce.
     
    18:33
    Král nejprve musel zasahovat proti střele z levé strany. Po dalším buly se rána Brázdy odrazila na hokejku Hanáka, brankář Kralup nicméně předvedl další dobrý zákrok.
     
    18:30
    Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Kratochvíl – 2 min., vysoká hůl).
     
    14:48
    Odražený kotouč popadl Hradil a rychle střílel, vyprášil však pouze Královy betony. To byla další dobrá šance Přerova.
     
    13:55
    Velká šance na straně domácích. Švejda přešel přes dva soupeře, mezeru mezi betony Krále ovšem nenašel. K dorážce se nicméně dostal osamocený Buršík, ani on ovšem druhou trefu Zubrů v tomto utkání nepřidal.
     
    11:36
    Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Sulík – 2 min., hrubost).
     
    09:27
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři vyhráli buly v útočném pásmu a rozestavěli přesilovkový „zámek". Z pravého kruhu nejprve střílel Brázda, ale trefil jen soupeře stojícího před sebou. Puk se poté odrazil zpět k Brázdovi, který tentokrát nahrál k modré čáře na TOMÁŠE HANÁKA. Ten vyslal prudkou střelu švihem, jež se zastavila až v pravém horním rohu Královy branky. Asistence: Vladimír Brázda a Jakub Němec.
     
    07:38
    Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Šimůnek – 2 min., podrážení).
     
    07:30
    Sám na Krále jel Mašek a zvolil střelu do horní části branky. Brankář Kralup si ale dokázal poradit a puk rukou vytěsnil nad úroveň horní tyče.
     
    06:40
    Proti střele najetého Brázdy Král vytrčil levý beton. Kotouč se poté odrazil k Hanákovi, ovšem ten ho do brány dorazit nedokázal.
     
    05:02
    Velká možnost hostů! Odražený kotouč dojel poblíž levé tyče Vorlíček a jeho křížný pokus skončil na spojnici Žurkovy brány. Od ní se poté kotouč odrazil zpět do hřiště, rozhodčí pouze rozpažil na znamení, že branka nepadla.
     
    04:30
    Král poslal puk pouze na hokejku Němce, ten ovšem v dobré možnosti trefil pouze tělo brankáře Kralup.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 10. Hanák (Brázda, J. Němec), 29. Mašek (Kaprál, Billa), 38. Holík (Kolařík, Hradil), 53. Hradil (Holík, Gréč) – 31. Typolt (Sulík, Hanousek)


    HC ZUBR Přerov: Žurek (Hendrych) – Gréč, J. Němec, Nesvadba, Holík (A), Pekr, Billa, Kaprál – Brázda, Buršík, Kleniar, Hanák (C), Kruták, Kolařík (A), Hlávka, Švejda, Hradil, Mašek
    HK Kralupy nad Vltavou: Král (D. Němec) – Šimůnek (C), Vrbka, Kratochvíl, Toulec, Vojta – Vorlíček, Šilhavý, Hamršmíd, Hanousek, Cihelka, Typolt, Háhončík, Kočí, Sulík

    Rozhodčí: Karpíšek – Otáhal, Zábršová

    Diváci: 176
    bahis siteleri