Kladno – Pardubice 2:6 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 5:4 (kon.) | Sparta – Třinec 3:2 (po pr.)
Olomouc – Motor ČB 5:2 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 3:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 2:3 (kon.)
Plzeň – Litvínov 5:2 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 29.10.2023, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna, Mladá Boleslav • Tipsport extraliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Novotný odjíždí, domácí jsou v šesti!
     
    58:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté jdou krátce před koncem utkání do vedení! Na levé straně se ke kotouči dostal kanonýr DOMINIK LAKATOŠ, který jej dokázal velmi rychle poslat do bližšího vinglu a dokonale tak opařit většinu diváku ve ŠKOENERGO Aréně. Bude jeho trefa vítězná? Asistence: James Willie Raskob a Juraj Mikuš.
     
    57:55
    Chlán před brankou bruslí tečoval nahození z levé strany a puk už už směroval k pravé tyči, kam však Machovský na poslední chvíli dal svůj beton!
     
    55:54
    Mueller po vhazování dokázal bekhendem hodit puk před Novotného a poskakující touš u pravé tyčky našel Bukartse, domácí strážce jej ale za svá záda nepustil!
     
    42:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! MARTIN PLÁNĚK je odměněn za svou obětavost vzadu gólem. Domácí bek nabral puk po zablokované střele svého spoluhráče nad levým kruhem a poté poslal krásnou ránu ze zápěstí k pravé tyči. Asistence: Sebastián Malát.
     
    39:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ačkoliv to na to nevypadlo, vítkovická přesilovka je využita! Ránu z modré před brankou zkoušel dorážet Kalus, domácí gólman kotouč nedokázal dostat pod kontrolu a PETER KRIEGER si jej u levé tyčky našel. Úspěšnou dorážkou tak obrací vývoj na 1:2. Asistence: Marek Kalus.
     
    37:33
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav:
    Filip Novotný – 2 min., podrážení, odpyká Matěj Gardoň.
     
    27:05
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera:
    Vojtech Zeleňák – 2 min., podrážení.
     
    22:00
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav:
    Zach Osburn – 2 min., držení hole.
     
    20:37
    Teď byli ale Vítkovičtí velmi blízko. Lakatošova střela se před brankou odrazila a puk pomalu klouzal do sítě. Novotný však na poslední chvíli herní předmět zalehl!
     
    19:23
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav:
    Jan Stránský – 2 min., vysoká hůl.
     
    14:16
    Krieger se protáhl mezi Osburnem a Pyrochtou, dostal se tak až před Novotného! Domácího strážce chtěl překonat mezi betony, jenže se mu to nepovedlo.
     
    11:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! Ridera se po prostřídání opět nastěhovali před boleslavskou svatyni a skórují. U modré vypálil obránce JAMES WILLIE RASKOB a díky tomu, že měl Novotný před sebou clonu, uspěl. Asistence: Peter Mueller a Marek Kalus.
     
    04:24
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera:
    Matěj Přibyl – 2 min., nedovolené bránění brankáři.
     
    04:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! Bernad ve středním pásmu našel rozjetého PAVOLA SKALICKÉHO a ten při situaci dvou proti jednomu vypálil přesně na vzdálenější tyčku. Zajímavostí je, že z podobné pozice podobnou střelu předvedl i při rozbruslení. Asistence: Adam Jánošík.
     
    02:17
    Dobře postavený Suchý v nevědomosti patkou hole protečoval nahození Pláňka a puk skončil na břevně!
     
    Juhamatti Aaltonen není na ledové ploše před startem utkání, tak uvidíme zda-li vůbec do dnešního utkání nastoupí! To by byla pro Bruslaře rána.
    Marken.cz

    Tomáš Taybner

    Branky a nahrávky: 5. Skalický (Bernad, Lantoši), 43. Pláněk (Malát) – 12. Raskob (Mueller, Kalus), 40. Krieger (Percy, Chlán), 59. Lakatoš (Raskob, Mikuš)


    BK Mladá Boleslav: F. Novotný (J. Růžička) – Pyrochta (A), Osburn, Jánošík (C), R. Jeřábek, Bernad, Pláněk, Čech – Suchý, Skalický, Malát – Lantoši, Rohdin, Dvořáček – O. Roman, Stránský, Šmerha – Závora, Gardoň.
    Trenér: Jiří Kalous

    HC Vítkovice Ridera: Machovský (Klimeš) – Percy, Grman, Mikuš (A), Raskob, Gewiese, L. Kovář, Zeleňák – Bukarts (C), Krieger, Mueller (A) – Lakatoš, Chlán, R. Půček – Fridrich, Kalus, Lednický – Vehovský, Přibyl, Krejsa.
    Trenér: Pavel Trnka

    Rozhodčí: Ondráček, Stano – Kajínek, Špůr

    Diváci: 2479
    bahis siteleri