Slovensko – Anglie 2:3 (kon.)
konec
Slovensko
2:3 (0:1)
Anglie
sk Neděle 29.10.2023, 19:15MS v malé kopané • Skupina F
     
    50+2
    Anglicko dalo gól! Tak to je malofutbalová katastrofa slovenských reprezentantov, ktorý teraz nechali KUEHNOVI množstvo priestoru a ten prešiel s loptou prá metrov, napokon dokázal prestreliť Pellu a Anglicko v oslabení otočilo z 1:2 na 3:2!
     
    47
    Anglicko dalo gól! Tak to je vážne zbytočná chyba nášho brankára Pellu, ktorý teraz podbehol autové vhadzovanie Wybrowa, a tak do prázdnej brány poľahky zakončil MORGAN GRIFFITHS a vyrovnal na 2:2!
     
    38
    Slovensko dalo gól! Kuhajdík autom našiel ADAMA BOMBICZA, ktorého prvý pokus bol zblokovaný, ale na druhýkrát už trafil presne pod brvno a vedieme 2:1!
     
    28
    Slovensko dalo gól! Anton nabil BORISOVI JUHÁSOVI, ktorého strela po zemi prešla medzi nohami hneď trom hráčom vrátane brankára Al Droubiho a je vyrovnané 1:1!
     
    20
    Anglicko dalo gól! Jedna z ojedinelých šancí Angličanov končí úvodným gólom, keď využili väčšieho priestoru v strede poľa a Pella najprv tvrdú strelu len vyrazil k BLACKWOODOVI, ktorý loptu už len dorazil do našej brány!

    Filip Kosnáč

    Branky: 28. Juhás, 38. Bombicz – 20. Blackwood, 47. Morgan-Griffiths, 50+2. Kuehn

    Karty:   46. Gere (SVK)   44. Cruz (ENG)


    Slovensko: Feriančik, Pella – Juhás, Antol, Kis, Javnický, Stoch, Mikluš, Blažej, Marušinec, Beliš, Kuhajdík (C), Böhmer, Gere, Jurkemik
    Trenér: Branislav Škorec

    Anglie: Al Droubi (C) – Wybrow, Connors, Kuehn, Martin, Collier, Gardner, Dawson, Cable, Morgan-Griffiths, Cruz, Mccluskey, Bratlett, Blackwood, Isaac
    bahis siteleri