Buffalo – Minnesota 3:2 (kon.) | Florida – Carolina 5:2 (kon.) | New Jersey – Washington 2:4 (kon.)
Toronto – Calgary 5:4 (2:1 po s.n.) | Anaheim – Philadelphia 3:6 (kon.) | Vegas – San Jose 5:0 (kon.)
Detroit – Columbus 5:4 (kon.) | Winnipeg – Dallas 2:3 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
5:4 (2:2, 2:1, 1:1)
Columbus Blue Jackets
Sobota 11.11.2023, 19:00 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:30 Patrik LAINE - 5:4
     
    51:30
    Columbus právě vstřelil branku!
    Coppovi se nepovedlo vyhodit puk podél mantinelu mimo pásmo Detroitu a trestá to z pravého kruhu PATRIK LAINE, jenž kotouč u mantinelu zachytil a následně vsítil svůj dvoustý gól v NHL kariéře! Bez asistence.
    42:33 Jake WALMAN - 5:3
     
    42:33
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí ale přeci jen na začátku třetí třetiny skórují! Kolem branky Columbusu letělo několik nepřesných střel. Naposledy orazítkoval zadní mantinel JAKE WALMAN a puk se od hrazení odrazil směrem do brankoviště, kde tvořil tlak Fabbri a kotouč se podle všeho odrazil od brankáře Martina do branky. Šťastný odraz, šťastný gól. Asistence: Christian Fischer, Joe Veleno.
    38:19 Daniel SPRONG - 4:3
     
    38:19
    Detroit právě vstřelil branku!
    Velká hrubka Columbusu ve vlastním pásmu! Špatná přihrávka na modré čáře vedla ke ztrátě puku, čehož dokonale využívá z pravého kruhu DANIEL SPRONG, který otáčí skóre na 4:3! Asistence: Klim Kostin.
    36:01 Alex DEBRINCAT - 3:3
     
    36:01
    Detroit právě vstřelil branku!
    A skutečně se zadařilo! Petry u pravého mantinelu zachytil kotouč a rychle ho rozehrál na střed, odkud ALEX DEBRINCAT vyrovnává na 1:1! Desátý gól DeBrincata v sezoně. Asistence: Jeff Petry.
    25:41 Sean KURALY - 2:3
     
    25:41
    Columbus právě vstřelil branku!
    SEAN KURALY si šikovně protečoval přihrávku spoluhráče ve středním pásmu tak, aby si obhodil bránícího Petryho. Díky tomu se na levé straně uvolnil a z levého kruhu prostřelil Hussa ke vzdálenější tyči. Asistence: Zach Werenski, Eric Gudbranson.
    18:14 Adam FANTILLI - 2:2
     
    18:14
    Columbus právě vstřelil branku!
    Úžasný gól ADAMA FANTILLIHO! Marčenko z pravé strany napálil zadní hrazení, od kterého se puk odrazil zpět před branku a Fantilli baseballově dokázal přes bránícího protihráče trefit letící kotouč, který usměrnil za bezmocného Hussa! Asistence: Kirill Marčenko, Dmitrij Voronkov.
    05:33 Alexandre TEXIER - 2:1
     
    05:33
    Columbus právě vstřelil branku!
    Přestřelka pokračuje a zapojují se do ní také hosté. Dlouhá přihrávka Seversona do středního pásma nalezla ALEXANDREHO TEXIERA, který se dostal za obranu Red Wings a z mezikruží prostřelil Hussa k pravé tyči. Asistence: Damon Severson.
    04:26 Robby FABBRI - 2:0
     
    04:26
    Detroit právě vstřelil branku!
    A domácí dávají další gól! Střely Petryho od modré čáry se odrazila k Fischerovi, jenž zpoza branky přihrál před brankoviště na ROBBYHO FABBRIHO, pro něhož nebylo problémem z první prostřelit brankáře Martina! Asistence: Christian Fischer, Jeff Petry.
    03:41 Lucas RAYMOND - 1:0
     
    03:41
    Detroit právě vstřelil branku!
    Velký přehled ukázal LUCAS RAYMOND! S pukem zajel za branku Columbusu a měl v úmyslu vyrazit na opačnou stranu. Všiml si ale, že Martin se odpíchl od své tyče a míří na vzdálenější, aby kopíroval pohyb soupeře. Raymond toho využil k tomu, aby svou holí zasunul puk k levé tyči. Asistence: J.T. Compher.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 4. Raymond (Compher), 5. Fabbri (Fischer, Petry), 37. DeBrincat (Petry), 39. Sprong (Kostin), 43. Walman (Fischer, Veleno) – 6. Texier (Severson), 19. Fantilli (Marčenko, Voronkov), 26. Kuraly (Werenski, Gudbranson), 52. Laine


    Detroit Red Wings: Husso (Lyon) – Walman, Seider, Chiarot (A), Gostisbehere, Holl, Petry – DeBrincat, Larkin (C), Raymond – Copp, Fabbri, Compher – Sprong, Veleno, Perron (A) – Kostin, Rasmussen, Fischer.
    Trenér: Derek Lalonde

    Columbus Blue Jackets: S. Martin (Merzlikins) – Werenski (A), Gudbranson (A), Provorov, Severson, A. Boqvist, Peeke – J. Gaudreau, Jenner (C), Laine – Voronkov, Fantilli, Marčenko – Roslovic, Sillinger, Bemström – Texier, Kuraly, Danforth.
    Trenér: Pascal Vincent

    Rozhodčí: St. Laurent, Lambert – Deschamps, Shewchyk

    Diváci: 19156
    bahis siteleri