Freiburg – Frankfurt 3:3 (kon.) | Bochum – Bayern 3:2 (kon.)
konec
SC Freiburg
3:3 (2:2)
Eintracht Frankfurt
Neděle 18.02.2024, 15:30 • Schwarzwald-Stadion, Freiburg • Německá Bundesliga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Po rohové kopu vyšla spolupráce náhradníků, MICHAEL GREGORITSCH ve své druhé příležitosti po hlavičkové přihrávce Noaha Weißhaupta na malém vápně také hlavou nezaváhal a s pomocí Hasebeho teče potřetí v zápase domácí celek srovnává.
     
    72
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    A zase ta 27. minuta, stejně jako v prvním poločase! Do té doby se nic moc nedělo a hosté znovu udeřili. Omar Marmúš prokličkoval podél velkého vápna a po jeho přihrávce nádherně vymetl šibenici podruhé v zápase střídající ANSGAR KNAUFF.
     
    45+5
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Autorem branky z pokutového kopu je VINCENZO GRIFO. Trapp si na penaltu nejlepšího domácího střelce sáhl, ale kousíček chyběl k tomu, aby tvrdou střelu dokázal vyrazit.
     
    35
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Z vlastního velkého vápna odkopl míč rázně na polovinu Freiburgu Max, vydal se za ním Omar Marmúš, počkal si, než ho doplní ANSGAR KNAUFF, a adresoval mu skvělou křížnou přihrávku mezi beky. Střídající hráč pak placírkou z první po zemi vrací hostům náskok.
     
    30
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Přízemní střelu Rolanda Sallaie hostující brankář Trapp vyrážel do strany a právě když vstával, prostřelil ho po zemi z úhlu dorážející RICU DŌAN.
     
    27
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Z první střely celého zápasu nejen na bránu, ale vůbec, udeřili hosté. Pěkně dloubnutý míč převzal od Philippa Maxe egyptský kanonýr OMAR MARMÚŠ, po zpracování si zasekl kolem Guldeho a trefuje se po zemi k tyči.

    Karel Jedlička

    Branky: 30. Dōan, 45+5. Grifo (pen.), 90. Gregoritsch (Weißhaupt) – 27. Marmúš (Max), 35. Knauff (Marmúš), 72. Knauff (Marmúš)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 5:4. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 8:10.
    SC Freiburg: Atubolu – Kübler, Keitel (77. Sildillia), Gulde – Dōan, Eggestein, Höfler, Makengo (77. Weißhaupt) – Sallai (88. Philipp), Höler (77. Gregoritsch), Grifo /C/ (82. Muslija).
    Náhradníci: Müller – Szalai, Günter, Adamu.

    Trenér: Streich

    Eintracht Frankfurt: Trapp /C/ – Silva, Hasebe, Pacho, Buta – Schirí, Götze (86. Rode), Max (90+4. Nkounkou) – Marmúš (86. Dina Ebimbe), Šájbí (90+4. Ekitiké), Kalajdžić (11. Knauff).
    Náhradníci: Grahl – Smolčić, Chandler, van de Beek.

    Trenér: Toppmöller

    Rozhodčí: Stieler – Gittelmann, Borsch

    Diváci: 34 700
    bahis siteleri