Vsetín – Kometa Úvoz 4:4 (kon.) | Poruba 2011 – Prostějov 3:5 (kon.) | Šumperk – Přerov 10:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:4 (1:3, 2:0, 1:1)
HC Kometa Úvoz
Pátek 01.10.2010, 16:30Liga juniorů
Partner:
     
    45:51
    Vsetín vstřelil branku!
    Tyralík zastavil rozehrávku Úvozu ve středním pásmu, posunul puk na DAVIDA VÍTKA, který přejel útočnou modrou a vhed v zápěti vypálil natolil tvrdě a přesně, že Guštafík se za jeho ranou mohl pouze ohlédnout. Asistence: David Tyralík.
     
    42:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté ovšem předvedli rychlý výpad a už zase vedou. Harmim přihrál do tandemu JOSEFU KŘENOVI a jeho pohotová střela skončila v horním růžku domácí svatyně. Asistence: David harmim.
     
    31:32
    Vsetín vstřelil branku!
    Střela MARTINA VALIGURY se nejprve otřela o tyč hostující svatyně, Vítek za brankou ale pohotově vybojoval kotouč, vrátil ho zpět před branku a Valigura se s reparátem nepáral. Asistence: David Vítek, Jakub Martyčák.
     
    20:24
    Vsetín vstřelil branku!
    Domácí, ač stále v oslabení, vlétli do druhé třetiny na výbornou. Okamžitě obsadili útočné pásmo a po chvíli se dokonce dočkali kontaktní branky. Jakub Martyčák poslal z levého křídla před branku kde důrazný DAVID VÍTEK přetlačil obránce a střelou z voleje pokořil i Guštafíka. Asistence: Jakub Martyčák, Tomáš Žabčík.
     
    17:28
    Vsetín vstřelil branku!
    Vsetín početní výhodu bleskově využívá. Zcela nekrytý TOMÁŠ MARTYČÁK si vybruslil s pukem před branku a gólmana Komety následně pokořil střelou po ledě na vnitřní tyč. Asistence: Lukáš Gromus.
     
    15:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa zatím proměnila na co záhla. Přes nedůrazného obránce domácích napřáhl DAVID HARMIM a jeho střela zapadla pod víko domácí svatyně. Asistence: Petr Bažant.
     
    11:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Už byli domácí na ledě v pěti, rozjetou akci hostů ale zastavit nedokázali. VÍT KRYTINÁŘ byl tím, kdo z pravého křídla překonal brankáře Šenka. Asistence: Josef Křen, Jakub Lysoň.
     
    11:12
    Kometa právě vstřelila branku!
    Teď už ale brání vsetínská kapitulovala. Po kombinavi Úvozu vypálil z pravého ktuku MILAN HÁKL a jeho přížný pokus zapadl přesně k tyči domácí svatyně. Asistence: Tomáš Hájek, Vít Krytinář.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 18. Martyčák T. (Gromus.), 21. Vítek (Martyčák J., Žabčík), 32. Valigura (Vítek, Martyčák J.), 46. Vítek (Tyralík) - 12. Hákl (Hájek, Krytinář), 12. Krytinář (Křen, Lysoň), 16. Harmim (Bažant), 43. Křen (Harmim)


    VHK ROBE Vsetín: Šenk (Svoboda) - Ondra, Studený, Urban, Galia, Kubo, Zbranek, Stupka, Skyba, Vítek, Pokus, Gromus, Tyralík, Žabčík, Lechner, Martyčák T., Valigura, Motloch, Martyčák J., Romanov.
    HC Kometa Úvoz: Guštafík (Štilárek) - Lysoň, Novoměstský, Pospíšil, Krytinář, Hájek, Sedláček, Farsa, Hemala, Novák, Bažant, Březa, Hákl, Zavadil, Beránek, Křen, Prokeš, Vít, Sedláček, Lainka, Harmim.
    bahis siteleri