Vsetín – Kometa Úvoz 4:4 (kon.) | Poruba 2011 – Prostějov 3:5 (kon.) | Šumperk – Přerov 10:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:4 (1:3, 2:0, 1:1)
HC Kometa Úvoz
Pátek 01.10.2010, 16:30Liga juniorů
Partner:
     
    59:57
    A na závěr zápasu tu máme bitku. Beránek se zjevným záměrem naskočil do domácího brankáře, což si domácí nenechali líbit. Jakub Martyčák pak v pěstním souboji vyhrál i přesto, že se ležící hráč hostů snažil bojovat rukama nohama. Oba kohouti dostali dvouminutový trest za hrubost.
     
    59:19
    A je po přesilovce. Zavadil se dopustil nedovoleného bránění, závěr zápasu se tak bude hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    58:50
    Kubo proti nájezdu hostujícího hráče zvedl loket výše, než se líbilo rozhodčímu a je vyloučen na 2+10 minut za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    55:10
    Hosté si sami zbytečně komplikují situaci. Pospíšil teď přípo před rozhodčím strčil rukama do domácího hráče, pokoušejícího se zpracovat padající puk. Nemůže tudíž následovat nic jiného než dvouminutový trest za napadení.
     
    50:07
    Vsetín bude hrát dvě minuty pět na tři. Nejprve si faulem musel vypomoci Hrmim a v signalizované výhodě jeden jeho spoluhráč zcela zbytečně fauloval domácího útočníka a je vyloučen také, za napadení.
     
    46:27
    Ondřej Zbranek (VSE) - vyloučen na dvě minuty za držení.
     
    45:51
    Vsetín vstřelil branku!
    Tyralík zastavil rozehrávku Úvozu ve středním pásmu, posunul puk na DAVIDA VÍTKA, který přejel útočnou modrou a vhed v zápěti vypálil natolil tvrdě a přesně, že Guštafík se za jeho ranou mohl pouze ohlédnout. Asistence: David Tyralík.
     
    42:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté ovšem předvedli rychlý výpad a už zase vedou. Harmim přihrál do tandemu JOSEFU KŘENOVI a jeho pohotová střela skončila v horním růžku domácí svatyně. Asistence: David harmim.
     
    40:00
    Přestávkový čas již dávno uběhl, když se hostující hráči začali trousit z kabiny. Nedali tak hlavnímu rozhodčímu jinou možnost, než je potrestat dvouminutovým vyloučením za zdrženání hry.
     
    37:50
    Hostující Lukáš Vít je vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    33:12
    A zvoní nám to tu vesele dál. Vsetínský Valigura si stahovačkou vychutnal obránce, jeho pokus z pravého kruhu ale skončil na břevně.
     
    31:32
    Vsetín vstřelil branku!
    Střela MARTINA VALIGURY se nejprve otřela o tyč hostující svatyně, Vítek za brankou ale pohotově vybojoval kotouč, vrátil ho zpět před branku a Valigura se s reparátem nepáral. Asistence: David Vítek, Jakub Martyčák.
     
    29:10
    Na dorážejícího Bažanta nyní zývala zcela opuštěná branka VHK. Jeho dorážka ovšel prošla podél brankové čáry, políbila tyčku a zase se odkutálela pryč od domácí svatyně.
     
    27:26
    Hostující pokus se znovu otřel o tyč domácí svatyně. Současně s touto příležitosti fauloval domácí Motloch a jde si na dvě minuty odpočinout na lavici hanby. Jeho prohřeškem je hrubost.
     
    25:55
    Po Lechnerově nepřesné rozehrávce se hosté vyřítili do protiútoku a po Vítově dorážce zvonila za Šenkovými zády tyč.
     
    24:39
    Josef Křen si počínal v útočném pásmu až příliš důrazně a je vyloučen na dvě minuty za vražení na ohrazení.
     
    21:07
    A mohlo být vyrovnáno. Brankářem vyražený puk se odrazil přímo na hůl Lechnera, ten ale bekhendem nedokázal zvednout puk natolik, aby přehodil nataženou hůl bezmocného brankáře Komety. To byla velká šance.
     
    21:03
    Pokračující tlak Vsetína řeší hosté jen za cenu faulu. Dvě minuty za podražení si odsedí Krytinář.
     
    20:24
    Vsetín vstřelil branku!
    Domácí, ač stále v oslabení, vlétli do druhé třetiny na výbornou. Okamžitě obsadili útočné pásmo a po chvíli se dokonce dočkali kontaktní branky. Jakub Martyčák poslal z levého křídla před branku kde důrazný DAVID VÍTEK přetlačil obránce a střelou z voleje pokořil i Guštafíka. Asistence: Jakub Martyčák, Tomáš Žabčík.
     
    19:03
    Rustan Romanov (VSE) přehnal svůj důraz a za napadení putuje za katr.
     
    17:28
    Vsetín vstřelil branku!
    Vsetín početní výhodu bleskově využívá. Zcela nekrytý TOMÁŠ MARTYČÁK si vybruslil s pukem před branku a gólmana Komety následně pokořil střelou po ledě na vnitřní tyč. Asistence: Lukáš Gromus.
     
    17:13
    Za hákování je vyloučen hostující Novoměstský.
     
    15:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa zatím proměnila na co záhla. Přes nedůrazného obránce domácích napřáhl DAVID HARMIM a jeho střela zapadla pod víko domácí svatyně. Asistence: Petr Bažant.
     
    11:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Už byli domácí na ledě v pěti, rozjetou akci hostů ale zastavit nedokázali. VÍT KRYTINÁŘ byl tím, kdo z pravého křídla překonal brankáře Šenka. Asistence: Josef Křen, Jakub Lysoň.
     
    11:12
    Kometa právě vstřelila branku!
    Teď už ale brání vsetínská kapitulovala. Po kombinavi Úvozu vypálil z pravého ktuku MILAN HÁKL a jeho přížný pokus zapadl přesně k tyči domácí svatyně. Asistence: Tomáš Hájek, Vít Krytinář.
     
    9:48
    Galia při bekhendovém pokusu o vyhození zamířil na tribunu, Kometa si tak zahraje v pěti proti třem.
     
    9:16
    Přesilovku si zahrají i hosté. Jakub Martyčák putuje za podražení na lavici hanby.
     
    1:29
    První vyloučení zápasu je tady. Hostující Sedláček vyloučen na 2+10 minut za úder do oblasti hlavy a krku.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 18. Martyčák T. (Gromus.), 21. Vítek (Martyčák J., Žabčík), 32. Valigura (Vítek, Martyčák J.), 46. Vítek (Tyralík) - 12. Hákl (Hájek, Krytinář), 12. Krytinář (Křen, Lysoň), 16. Harmim (Bažant), 43. Křen (Harmim)


    VHK ROBE Vsetín: Šenk (Svoboda) - Ondra, Studený, Urban, Galia, Kubo, Zbranek, Stupka, Skyba, Vítek, Pokus, Gromus, Tyralík, Žabčík, Lechner, Martyčák T., Valigura, Motloch, Martyčák J., Romanov.
    HC Kometa Úvoz: Guštafík (Štilárek) - Lysoň, Novoměstský, Pospíšil, Krytinář, Hájek, Sedláček, Farsa, Hemala, Novák, Bažant, Březa, Hákl, Zavadil, Beránek, Křen, Prokeš, Vít, Sedláček, Lainka, Harmim.
    bahis siteleri