Brno jun. – Líšeň 3:2 (kon.) | Zlín B – Zábřeh 1:0 (kon.) | Vítkovice – Frýdek-Místek 1:3 (kon.)
Kroměříž – Uničov 1:0 (kon.) | HFK Olomouc – Hulín 3:1 (kon.) | Opava – Slovácko B 4:0 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno jun.
3:2 (1:0)
SK Líšeň 2019
Sobota 09.10.2010, 10:15 • městský fotbalový stadión na Srbské. • Moravskoslezská fotbalová liga
     
    Statistiky zápasu: Střely na bránu: 5:4, střely mimo: 10:8, rohy: 6:5, fauly: 12:7. Pro dnešní den je to tedy z Brna vše, přeji hezké odpoledne a někdy zase u kopané nashledanou. (12:11:47)
     
    Moment zápasu: Chyba Miroslava Krála a nejen jeho. Chyby v líšeňské obraně, dnešní kolorit zápasu. Kdyby se hosté nedopustili tolika hrubic, mohli zde něco uhrát. Jenže vyhrálo Brno, které se prezentovalo vyzrálejším dojmem a hlavně mělo Šamánka, jenž dvakrát zužitkoval dvě mega chyby v obraně Líšně. Rozhodujícím momentem je tedy určena akce u třetí branky Zbrojovky.
     
    Muž zápasu dle onlajnů.cz: Dal dvě branky a rozhodl o třech důležitých bodech pro domácí, takže volba padá na Rostislava Šamánka.
     
    Je tu konec výborného fotbalového představení. Domácí Zbrojovka otevřela v prvním poločase skóre brankou Foukala. Hostům se povedl výtečně nástup do druhého poločasu, takřka za tři minuty vyrovnal hlavičkou Křap. To nebylo z daleka vše. Ofenzivní hody pokračovaly i nadále. Šamánek využil zaváhání líšeňské obrany a pohodlně dostal svůj tým opět do vedení. Jenže ne na dlouho. O tři minuty později nachytal Poláčka na švestkách Oprchal. Kdo si myslel, že zápas skončí zřejmě spravedlivou plichtou, byl na omylu. Utkání rozhodl druhou brankou Rostislav Šamánek, který využil další z velkých chyb v obraně soupeře.
     
    Konec zápasu.
     
    90
    Rozhodčí nenastavuje ani minutu a zápas míří do svého cíle.
     
    88
    Druhým napomínaným hráčem Zbrojovky je Josef Hamouz.
     
    86
    Poslední střídání u Zbrojovky, která také využívá posledního střídání. Odešel autor dvou dnešních branek Rostislav Šamánek, na poslední minuty jde na zelený pažit Jan Urban.
     
    82
    Líšeň naposledy střídá, hřiště opouští Petr Pecha, jeho místo zaujme Marek Široký.
     
    81
    Atraktivní duel sleduje 221 diváků.
     
    80
    Zbrojovka vystřídala, odešel Okleštěk, nahradil ho Jukl.
     
    79
    Hurá fotbal jak se patří, posledních pár minut se dá očekávat ještě mnoho událostí.
     
    76
    Brno právě vstřelilo branku!
    Na má slova navazuje další pohledná akce a absolutně laxní přístup hostující obrany. ROSTISLAV ŠAMÁNEK se dnes trefuje již podruhé, když se dostal za obranu a hlavičkou překonává Sedmidubského. Jeho gólová střela se ještě otřela o tyč a zapadla do sítě.
     
    74
    O zajímavé momenty v derby utkání není rozhodně nouze a kdo dnes zápas navštívil, určitě nemusí litovat.
     
    72
    Líšeň právě vstřelila branku!
    A další palec dolů, jedna z předních českých televizních stanic by dnes měla hned dvě situace aspirující do oblíbeného bloku vydařených a nevydařených situací. Jinak výborně chytajícího Poláčka překvapil ostrou ranou z dálky ZBYNĚK OPRCHAL, jehož pokus letěl doprostřed brány, jenže brankář Brna zaspal a střela mu proklouzla mezi rukavicemi.
     
    71
    Hostující trenér podruhé střídá, odchází Jakub Mičko, místo něj jde posílit utočnou snahu Líšně Michal Šudoma.
     
    69
    Brno právě vstřelilo branku!
    Obrovská individuální chyba Miroslava Krále, která by jisto jistě kandidovala na rubriku "Borec na konec", ovšem s palcem dolů. Líšeňský záložník totiž zcela hloupě poslal malou domů a vůbec si nevšiml, že je kousek za ním ROSTISLAV ŠAMÁNEK. Ten samozřejmě neváhal využít situace, obešel Sedmidubského a pohodlně zasunul do prázdné brány.
     
    68
    A další střela, Nosko z pětatřiceti metrů vystrašil Poláčka, ten ale reaguje úspěšně.
     
    66
    Ale ani Zbrojovka nezůstává pozadu, její hru tvoří špílmachr Tomáš Polách, který málem vyslal do samostatného úniku Michnu, ale včas zasáhl kapitán hostů Čampa.
     
    65
    Ofenzivní podívaná pokračuje. Tentokrát to z hranice velkého vápna zkoušel Pecha, jeho pokus doslova prosvištěl kolem brněnských tyčí. Další velká tutovka pro SK Líšeň.

    Roman Zajíček

    Branky: 35. Foukal, 69. Šamánek, 76. Šamánek - 48. Křap, 72. Oprchal

    Karty:   27. Michna, 88. Hamouz - 5. Pecha


    FC Zbrojovka Brno jun.: Poláček - Foukal, Hamouz, Jílek, Štourač (56. Košulič), Okleštěk (77. Jukl), Michna, Cupák, Polách, Sus, Šamánek (86. Urban).
    SK Líšeň 2019: Sedmidubský - Král, Čampa, Mičko (71. Šudoma), Křap, Hebron, Vrtěna, Pecha (82. Široký), Nosko, Belej (55. Oprchal), Drábek Michal.

    Rozhodčí: Duda - Krasula, Pustějovský

    Diváci: 221
    bahis siteleri