Brno jun. – Líšeň 3:2 (kon.) | Zlín B – Zábřeh 1:0 (kon.) | Vítkovice – Frýdek-Místek 1:3 (kon.)
Kroměříž – Uničov 1:0 (kon.) | HFK Olomouc – Hulín 3:1 (kon.) | Opava – Slovácko B 4:0 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno jun.
3:2 (1:0)
SK Líšeň 2019
Sobota 09.10.2010, 10:15 • městský fotbalový stadión na Srbské. • Moravskoslezská fotbalová liga
     
    76
    Brno právě vstřelilo branku!
    Na má slova navazuje další pohledná akce a absolutně laxní přístup hostující obrany. ROSTISLAV ŠAMÁNEK se dnes trefuje již podruhé, když se dostal za obranu a hlavičkou překonává Sedmidubského. Jeho gólová střela se ještě otřela o tyč a zapadla do sítě.
     
    72
    Líšeň právě vstřelila branku!
    A další palec dolů, jedna z předních českých televizních stanic by dnes měla hned dvě situace aspirující do oblíbeného bloku vydařených a nevydařených situací. Jinak výborně chytajícího Poláčka překvapil ostrou ranou z dálky ZBYNĚK OPRCHAL, jehož pokus letěl doprostřed brány, jenže brankář Brna zaspal a střela mu proklouzla mezi rukavicemi.
     
    69
    Brno právě vstřelilo branku!
    Obrovská individuální chyba Miroslava Krále, která by jisto jistě kandidovala na rubriku "Borec na konec", ovšem s palcem dolů. Líšeňský záložník totiž zcela hloupě poslal malou domů a vůbec si nevšiml, že je kousek za ním ROSTISLAV ŠAMÁNEK. Ten samozřejmě neváhal využít situace, obešel Sedmidubského a pohodlně zasunul do prázdné brány.
     
    48
    Líšeň právě vstřelila branku!
    Hostům se povedlo hned v úvodu druhého poločasu vyrovnat. Belej zahrával rohový kop a svým centrem našel ve vápně dobře postaveného PATRIKA KŘAPA, který hlavičkou poslal míč nechytatelně do sítě bezmocného Poláčka. Byla to vůbec první střela Líšně na bránu a nese přívlastek gólová.
     
    35
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení a využívají mnoha chyb v hostující obraně. Polách potáhl míč po pravé straně, míč poletoval pokutovým územím, až se jej zmocnil domácí MARTIN FOUKAL, který z hranice šestnáctky propaluje Sedmidubského. Ten se mohl natahovat marně.

    Roman Zajíček

    Branky: 35. Foukal, 69. Šamánek, 76. Šamánek - 48. Křap, 72. Oprchal

    Karty:   27. Michna, 88. Hamouz - 5. Pecha


    FC Zbrojovka Brno jun.: Poláček - Foukal, Hamouz, Jílek, Štourač (56. Košulič), Okleštěk (77. Jukl), Michna, Cupák, Polách, Sus, Šamánek (86. Urban).
    SK Líšeň 2019: Sedmidubský - Král, Čampa, Mičko (71. Šudoma), Křap, Hebron, Vrtěna, Pecha (82. Široký), Nosko, Belej (55. Oprchal), Drábek Michal.

    Rozhodčí: Duda - Krasula, Pustějovský

    Diváci: 221
    bahis siteleri