Brno jun. – Líšeň 3:2 (kon.) | Zlín B – Zábřeh 1:0 (kon.) | Vítkovice – Frýdek-Místek 1:3 (kon.)
Kroměříž – Uničov 1:0 (kon.) | HFK Olomouc – Hulín 3:1 (kon.) | Opava – Slovácko B 4:0 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno jun.
3:2 (1:0)
SK Líšeň 2019
Sobota 09.10.2010, 10:15 • městský fotbalový stadión na Srbské. • Moravskoslezská fotbalová liga
     
    Statistiky zápasu: Střely na bránu: 5:4, střely mimo: 10:8, rohy: 6:5, fauly: 12:7. Pro dnešní den je to tedy z Brna vše, přeji hezké odpoledne a někdy zase u kopané nashledanou. (12:11:47)
     
    Moment zápasu: Chyba Miroslava Krála a nejen jeho. Chyby v líšeňské obraně, dnešní kolorit zápasu. Kdyby se hosté nedopustili tolika hrubic, mohli zde něco uhrát. Jenže vyhrálo Brno, které se prezentovalo vyzrálejším dojmem a hlavně mělo Šamánka, jenž dvakrát zužitkoval dvě mega chyby v obraně Líšně. Rozhodujícím momentem je tedy určena akce u třetí branky Zbrojovky.
     
    Muž zápasu dle onlajnů.cz: Dal dvě branky a rozhodl o třech důležitých bodech pro domácí, takže volba padá na Rostislava Šamánka.
     
    Je tu konec výborného fotbalového představení. Domácí Zbrojovka otevřela v prvním poločase skóre brankou Foukala. Hostům se povedl výtečně nástup do druhého poločasu, takřka za tři minuty vyrovnal hlavičkou Křap. To nebylo z daleka vše. Ofenzivní hody pokračovaly i nadále. Šamánek využil zaváhání líšeňské obrany a pohodlně dostal svůj tým opět do vedení. Jenže ne na dlouho. O tři minuty později nachytal Poláčka na švestkách Oprchal. Kdo si myslel, že zápas skončí zřejmě spravedlivou plichtou, byl na omylu. Utkání rozhodl druhou brankou Rostislav Šamánek, který využil další z velkých chyb v obraně soupeře.
     
    Konec zápasu.
     
    90
    Rozhodčí nenastavuje ani minutu a zápas míří do svého cíle.
     
    88
    Druhým napomínaným hráčem Zbrojovky je Josef Hamouz.
     
    86
    Poslední střídání u Zbrojovky, která také využívá posledního střídání. Odešel autor dvou dnešních branek Rostislav Šamánek, na poslední minuty jde na zelený pažit Jan Urban.
     
    82
    Líšeň naposledy střídá, hřiště opouští Petr Pecha, jeho místo zaujme Marek Široký.
     
    81
    Atraktivní duel sleduje 221 diváků.
     
    80
    Zbrojovka vystřídala, odešel Okleštěk, nahradil ho Jukl.
     
    79
    Hurá fotbal jak se patří, posledních pár minut se dá očekávat ještě mnoho událostí.
     
    76
    Brno právě vstřelilo branku!
    Na má slova navazuje další pohledná akce a absolutně laxní přístup hostující obrany. ROSTISLAV ŠAMÁNEK se dnes trefuje již podruhé, když se dostal za obranu a hlavičkou překonává Sedmidubského. Jeho gólová střela se ještě otřela o tyč a zapadla do sítě.
     
    74
    O zajímavé momenty v derby utkání není rozhodně nouze a kdo dnes zápas navštívil, určitě nemusí litovat.
     
    72
    Líšeň právě vstřelila branku!
    A další palec dolů, jedna z předních českých televizních stanic by dnes měla hned dvě situace aspirující do oblíbeného bloku vydařených a nevydařených situací. Jinak výborně chytajícího Poláčka překvapil ostrou ranou z dálky ZBYNĚK OPRCHAL, jehož pokus letěl doprostřed brány, jenže brankář Brna zaspal a střela mu proklouzla mezi rukavicemi.
     
    71
    Hostující trenér podruhé střídá, odchází Jakub Mičko, místo něj jde posílit utočnou snahu Líšně Michal Šudoma.
     
    69
    Brno právě vstřelilo branku!
    Obrovská individuální chyba Miroslava Krále, která by jisto jistě kandidovala na rubriku "Borec na konec", ovšem s palcem dolů. Líšeňský záložník totiž zcela hloupě poslal malou domů a vůbec si nevšiml, že je kousek za ním ROSTISLAV ŠAMÁNEK. Ten samozřejmě neváhal využít situace, obešel Sedmidubského a pohodlně zasunul do prázdné brány.
     
    68
    A další střela, Nosko z pětatřiceti metrů vystrašil Poláčka, ten ale reaguje úspěšně.
     
    66
    Ale ani Zbrojovka nezůstává pozadu, její hru tvoří špílmachr Tomáš Polách, který málem vyslal do samostatného úniku Michnu, ale včas zasáhl kapitán hostů Čampa.
     
    65
    Ofenzivní podívaná pokračuje. Tentokrát to z hranice velkého vápna zkoušel Pecha, jeho pokus doslova prosvištěl kolem brněnských tyčí. Další velká tutovka pro SK Líšeň.
     
    61
    Pakliže byla Líšen v prvním poločase hodně pasivní, ve druhém poločase si vše vynahrazuje. Má šance, tlačí se kupředu, jako například Nosko, který z dobré pozice prověřil pozornost Poláčka. Ten vyráží jeho pumelici před sebe a následně si obrana Zbrojovky poradila.
     
    59
    To jsou věci. Co nyní předvedl Vrtěna, to se jen tak nevidí. Útočník hostů běžel téměř od půlící čáry sám na Poláčka a až se dostal před něj, trestuhodně zakončil mimo jeho tyče. Kouč Zbořil se jen chytil za hlavu.
     
    56
    Střídá také Petr Maléř, tedy kouč Brna. Ze hry stahuje Štourače a místo něj jde na plac Košulič.
     
    55
    Hostující trenér Zbyněk Zbořil poprvé mění sestavu. Odchazí futsalový reprezentant ČR Michal Belej, nahrazuje ho Zbyněk Oprchal.
     
    53
    Lukáš Michna ostře zajel do Mička, který je po krátkém ošetření zpět. Michna může být rád, že jej rozhodčí Duda nevyloučil, protože brněnský hráč má na svém kontě již jednu kartu.
     
    48
    Líšeň právě vstřelila branku!
    Hostům se povedlo hned v úvodu druhého poločasu vyrovnat. Belej zahrával rohový kop a svým centrem našel ve vápně dobře postaveného PATRIKA KŘAPA, který hlavičkou poslal míč nechytatelně do sítě bezmocného Poláčka. Byla to vůbec první střela Líšně na bránu a nese přívlastek gólová.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Statistika prvního poločasu: střely na bránu: 2:0, střely mimo: 8:5, rohy 3:3, fauly: 7:1.
     
    Máme za sebou první poločas, ve kterém jsme viděli jednu branku Brna, zasloužil se o ni Foukal. Domácí byli mírně aktivnější a nebezpečnější. Líšni se nedařilo něco kloudného v útoku vymyslet a byla takřka neškodná. Zbrojovka si vytvořila další dvě dobré příležitosti, vede proto zaslouženě. Druhý poločas začně přibližně v 11:15.
     
    První poločas skončil.
     
    43
    A když už konečně výjde hostům přečíslení, zastaví je praporek pomezního Pustějovského.
     
    41
    Hostům nejde ani přechodová fáze do útoku a tak to zkusil Belej střelou z velké dálky, bohužel pro hosty mířil hodně nepřesně.
     
    38
    Šamánek následně mohl zvýšit vedení. Polách zahrával roh a brněnský útočník hlavičkoval hodně nebezpečně, metr mimo od levé Sedmidubského tyče.
     
    37
    Pravá strana líšeňské obrany zatím tápe a znovu se musí bránit. Okleštěk unikal po této straně a snažil se nacetrovat do vápna, tentokrát hosté jeho centr zablokovali.
     
    35
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení a využívají mnoha chyb v hostující obraně. Polách potáhl míč po pravé straně, míč poletoval pokutovým územím, až se jej zmocnil domácí MARTIN FOUKAL, který z hranice šestnáctky propaluje Sedmidubského. Ten se mohl natahovat marně.
     
    32
    Vše je nyní nastěhování před bránou Zbrojovky, Líšeň zahrává v rychlém sledu dva rohové kopy. První byl hodně nebezpečný, Belej pálil přímo z rohu, Poláček s obtížemi vyráží mimo a z následného Belejova reparátu si domácí poradili o odvrací mimo.
     
    30
    Obrovská šance Zbrojovky. Okleštěk centroval do vápna, kde se probojoval před bránícího Čampu domácí Šamánek a ve skluzu jen těsně míjí horní tyč Sedmidubského svatyně.
     
    27
    Za zakopnutí míče mimo hřiště inkasuje žlutou kartu Lukáš Michna. Na karty je tak vyrovnáno 1:1.
     
    21
    Pohledná akce v podání Beleje, který centroval na nikým neobsazeného Mička, jenže ten nedokázal využít špatného vyběhnutí Poláčka a z těžkého úhlu dostat míč do brány. Následná dorážky Vrtěny již neměla potřebné parametry.
     
    16
    Štourač se proklestil před celou líšeňskou obranu a snažil se zakončit, jenže jeho střela byla slabá a končí v rukavicích Sedmidubského.
     
    14
    Před solidní návštěvou, zde na městské stadionu, sledujeme celkem slušné utkání, hráči se snaží hrát aktivně v útoku, střelecky se ale zatím nikdo nedokázal prosadit. Hráčům chybí ideální palebná pozice pro zakončení.
     
    13
    Zbrojovka zahrávala také rohový kop, Sedmidubský jej ale v pohodě kryje do náruče.
     
    11
    Po Králově centru se dostal k míči Pavel Hebron a jeho hlavičkový pokus proletěl brankovištěm, Poláček v brněnské bráně měl štěstí.
     
    10
    První roh, zahrávat jej bude Líšeň.
     
    9
    Také hosté poprvé zahrozili, ovšem nebylo to tolik nebezpečně jako v předešlém Michnově případě. Pokus Michala Drábka končí až na tribuně místního stadionu na Srbské.
     
    7
    První střela na bránu a hned byla hodně nebezpečná. Michna napřáhl z dvaceti metrů a Sedmidubský se jen tak ohlédl kam to vlastně míč letí. Naštěstí pro Líšen těsně mimo.
     
    5
    Prvním hříšníkem dnešního mače je hostující Petra Pecha, který tak vehementně protestoval nad verdiktem sudího Dudy, až od něj obdržel žlutou kartu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči nastupují na hřiště, utkání v rámci dnešního derby může začít.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Zbrojovka Brno B: Poláček - Foukal, Hamouz, Jílek, Štourač, Okleštěk, Michna, Cupák, Polách, Sus, Šamánek.

    SK Líšeň: Sedmidubský - Král, Čampa, Mičko, Křap, Hebron, Vrtěna, Pecha, Nosko, Belej, Drábek Michal.

    Rozhodčí: Duda - Krasula, Pustějovský.
     
    Líšeň je zatím na sedmém místě s patnácti body, při skóre 15:15. Domací mají o šest bodů méně a krčí se jen těsně nad hranicí sestupových příček, tedy na čtrnáctém místě. Celkové skóre 12:15.
     
    Hezké dopoledne, vítejte u sledování přenosu z MSFL. Dnes budeme v Brně sledovat městské derby, kdy brněnská rezerva Zbrojovky bude hostit SK Líšeň. Potkají se tedy dva kluby, které reprezentují město Brno ve třetí nejvyšší soutěži. A jak se oběma týmům daří?
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    Roman Zajíček

    Branky: 35. Foukal, 69. Šamánek, 76. Šamánek - 48. Křap, 72. Oprchal

    Karty:   27. Michna, 88. Hamouz - 5. Pecha


    FC Zbrojovka Brno jun.: Poláček - Foukal, Hamouz, Jílek, Štourač (56. Košulič), Okleštěk (77. Jukl), Michna, Cupák, Polách, Sus, Šamánek (86. Urban).
    SK Líšeň 2019: Sedmidubský - Král, Čampa, Mičko (71. Šudoma), Křap, Hebron, Vrtěna, Pecha (82. Široký), Nosko, Belej (55. Oprchal), Drábek Michal.

    Rozhodčí: Duda - Krasula, Pustějovský

    Diváci: 221
    bahis siteleri