Brno jun. – Líšeň 3:2 (kon.) | Zlín B – Zábřeh 1:0 (kon.) | Vítkovice – Frýdek-Místek 1:3 (kon.)
Kroměříž – Uničov 1:0 (kon.) | HFK Olomouc – Hulín 3:1 (kon.) | Opava – Slovácko B 4:0 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno jun.
3:2 (1:0)
SK Líšeň 2019
Sobota 09.10.2010, 10:15 • městský fotbalový stadión na Srbské. • Moravskoslezská fotbalová liga
     
    88
    Druhým napomínaným hráčem Zbrojovky je Josef Hamouz.
     
    86
    Poslední střídání u Zbrojovky, která také využívá posledního střídání. Odešel autor dvou dnešních branek Rostislav Šamánek, na poslední minuty jde na zelený pažit Jan Urban.
     
    82
    Líšeň naposledy střídá, hřiště opouští Petr Pecha, jeho místo zaujme Marek Široký.
     
    80
    Zbrojovka vystřídala, odešel Okleštěk, nahradil ho Jukl.
     
    76
    Brno právě vstřelilo branku!
    Na má slova navazuje další pohledná akce a absolutně laxní přístup hostující obrany. ROSTISLAV ŠAMÁNEK se dnes trefuje již podruhé, když se dostal za obranu a hlavičkou překonává Sedmidubského. Jeho gólová střela se ještě otřela o tyč a zapadla do sítě.
     
    72
    Líšeň právě vstřelila branku!
    A další palec dolů, jedna z předních českých televizních stanic by dnes měla hned dvě situace aspirující do oblíbeného bloku vydařených a nevydařených situací. Jinak výborně chytajícího Poláčka překvapil ostrou ranou z dálky ZBYNĚK OPRCHAL, jehož pokus letěl doprostřed brány, jenže brankář Brna zaspal a střela mu proklouzla mezi rukavicemi.
     
    71
    Hostující trenér podruhé střídá, odchází Jakub Mičko, místo něj jde posílit utočnou snahu Líšně Michal Šudoma.
     
    69
    Brno právě vstřelilo branku!
    Obrovská individuální chyba Miroslava Krále, která by jisto jistě kandidovala na rubriku "Borec na konec", ovšem s palcem dolů. Líšeňský záložník totiž zcela hloupě poslal malou domů a vůbec si nevšiml, že je kousek za ním ROSTISLAV ŠAMÁNEK. Ten samozřejmě neváhal využít situace, obešel Sedmidubského a pohodlně zasunul do prázdné brány.
     
    65
    Ofenzivní podívaná pokračuje. Tentokrát to z hranice velkého vápna zkoušel Pecha, jeho pokus doslova prosvištěl kolem brněnských tyčí. Další velká tutovka pro SK Líšeň.
     
    59
    To jsou věci. Co nyní předvedl Vrtěna, to se jen tak nevidí. Útočník hostů běžel téměř od půlící čáry sám na Poláčka a až se dostal před něj, trestuhodně zakončil mimo jeho tyče. Kouč Zbořil se jen chytil za hlavu.
     
    56
    Střídá také Petr Maléř, tedy kouč Brna. Ze hry stahuje Štourače a místo něj jde na plac Košulič.
     
    55
    Hostující trenér Zbyněk Zbořil poprvé mění sestavu. Odchazí futsalový reprezentant ČR Michal Belej, nahrazuje ho Zbyněk Oprchal.
     
    48
    Líšeň právě vstřelila branku!
    Hostům se povedlo hned v úvodu druhého poločasu vyrovnat. Belej zahrával rohový kop a svým centrem našel ve vápně dobře postaveného PATRIKA KŘAPA, který hlavičkou poslal míč nechytatelně do sítě bezmocného Poláčka. Byla to vůbec první střela Líšně na bránu a nese přívlastek gólová.
     
    35
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení a využívají mnoha chyb v hostující obraně. Polách potáhl míč po pravé straně, míč poletoval pokutovým územím, až se jej zmocnil domácí MARTIN FOUKAL, který z hranice šestnáctky propaluje Sedmidubského. Ten se mohl natahovat marně.
     
    30
    Obrovská šance Zbrojovky. Okleštěk centroval do vápna, kde se probojoval před bránícího Čampu domácí Šamánek a ve skluzu jen těsně míjí horní tyč Sedmidubského svatyně.
     
    27
    Za zakopnutí míče mimo hřiště inkasuje žlutou kartu Lukáš Michna. Na karty je tak vyrovnáno 1:1.
     
    21
    Pohledná akce v podání Beleje, který centroval na nikým neobsazeného Mička, jenže ten nedokázal využít špatného vyběhnutí Poláčka a z těžkého úhlu dostat míč do brány. Následná dorážky Vrtěny již neměla potřebné parametry.
     
    5
    Prvním hříšníkem dnešního mače je hostující Petra Pecha, který tak vehementně protestoval nad verdiktem sudího Dudy, až od něj obdržel žlutou kartu.

    Roman Zajíček

    Branky: 35. Foukal, 69. Šamánek, 76. Šamánek - 48. Křap, 72. Oprchal

    Karty:   27. Michna, 88. Hamouz - 5. Pecha


    FC Zbrojovka Brno jun.: Poláček - Foukal, Hamouz, Jílek, Štourač (56. Košulič), Okleštěk (77. Jukl), Michna, Cupák, Polách, Sus, Šamánek (86. Urban).
    SK Líšeň 2019: Sedmidubský - Král, Čampa, Mičko (71. Šudoma), Křap, Hebron, Vrtěna, Pecha (82. Široký), Nosko, Belej (55. Oprchal), Drábek Michal.

    Rozhodčí: Duda - Krasula, Pustějovský

    Diváci: 221
    bahis siteleri