Třinec – Litvínov 10:1 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 4:3 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 9:5 (kon.)
Zlín – Sparta 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Motor ČB 4:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
10:1 (3:1, 2:0, 5:0)
HC VERVA Litvínov
Středa 17.11.2010, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:33
    Jan Peterek, 4 minuty, vysoká hůl.
     
    52:05
    Zároveň byl vyloučen Martin Ručínský a to na deset minut - osobní trest.
     
    52:05
    Vopat byl bezprostředně po vhazování zasažen do obličeje McGregorem. Litvínovský kapitán se skácel k zemi. Nyní již opouští kluziště, ale nechává za sebou velmi výraznou krvavou stopu, zřejmě se bude šít. Třinecký útočník dostal 4 minuty.
     
    52:00
    Litvínov hrál v šesti, trest odpykává Juraj Majdan.
     
    49:36
    Juraj Majdan se sympaticky ještě pokoušel vymyslet nějakou útočnou akci, ale byl nelítostně sražen Hrabalem, který svůj tým oslabuje na dvě minuty.
     
    46:57
    Třinec bude hrát přesilovku. Jareš přitlačil na mantinel Orsavu a dostává menší trest za vražení na hrazení.
     
    43:30
    Polanský v útočném pásmu sekl do hokejky rozehrávajícího Guly a Třinec bude znovu ve čtyřech. Minimálně další dvě minuty.
     
    40:29
    Litvínov zahrává na zakázané uvolnění, ale vhazovat se bude ve střední pásmu. Jakub Orsava totiž fauloval a za sekání na dvě minuty oslabí svůj tým.
     
    38:32
    Třinec bude hrát v závěru třetiny ještě jednu přesilovku. Vyloučen je Lukeš, dvě minuty - nedovolené bránění.
     
    32:27
    Třinec bude hrát přesilovku. Aktivita Polanského se totiž nelíbila Kousalíkovi, který třineckého centra zbrzdil hákováním.
     
    29:47
    Zápasům nechybí ani emoce. Hrabal srazil na mantinel Jánského a dostane dvouminutový trest. Jánský po odpískání třineckému obránci ještě nafackoval, tento přečin ale zůstává bez povšinutí, což se nelíbí fanouškům v hale. Vzhledem k nastavenému stylu vylučování by byl ale trest za toto emoční projevení hodně přísný.
     
    26:23
    Lukáš Krajíček oslabí Oceláře. Z obranného pásma poslal puk do hlediště a nemůže následovat nic jiného, než dvouminutový flastr za zdržování hry. Vrátí se Litvíno v přesilovce do zápasu?
     
    18:49
    Zíb zariskoval na modré a vyrazil pro puk mezi kruhy, byl u něj včas a byl z toho náznak další šance. Růžička sám před bránou ale jeho pas nezpracoval. Třinec bude hrát přesilovku: Jánský totiž sekl Zíba do ruky.
     
    4:54
    Přesilovka končí, čeká nás 36 vteřin hra 4 na 4, pak přesilovka Benziny. Vyloučen je Bryan McGregor, který je potrestán menším trestem za vysokou hůl.
     
    3:30
    Třinec bude hrát přesilovku. Polák se mezi kruhy chystal vystřelit, ale zabránil mu v tom drobný háček Viktora Hübla. Dvě minuty - hákování.
    Marken.cz

    Adam Sušovský

    Branky a nahrávky: 11. Hrńa (Adamský, Polanský), 12. Hrńa (Polanský), 17. Peterek (Polák, Květoň), 26. Růžička (Zíb, Kohn), 39. Varaďa (Lojek, Bonk), 47. Polanský (Bonk, Adamský), 48. Kohn (Orsava, Krajíček), 54. Richter (Peterek, Adamský), 54. Květoň, 56. Růžička - 12. Lukeš (Kubinčák)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík – Richter, Lojek, Zíb, Hudec, Seman, Krajíček, Hrabal - Růžička, Kohn, Orsava - Květoň, Peterek, Polák - Varaďa, Bonk, McGregor - Adamský, Polanský, Hrňa - Hampl.
    HC VERVA Litvínov: Hübl - Černošek, Švarný, Kousalík, Kubát, Kroupa, Skuhrovec, Jareš, Gula - Vopat, Trávníček, Černý – Jenáček, Ručinský, Jánský - Lukeš, Hübl V., Kubinčák – Gerhát, Kracík, Majdan.

    Rozhodčí: Pešina, Polák - Lederer, Gebauer.

    Diváci: 3604
    bahis siteleri