Jihlava – Litvínov 1:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Havířov 3:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
AZ Havířov
Neděle 20.02.2011, 17:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Dnešní utkání můžeme hodnotit jako zajímavé, protože nám oba tábory neustále servírovaly pestré hokejové menu, jež bylo plné pohledných momentů a přineslo s sebou také čtyři branky. Rozhodně nebylo znát, že se dnes střetly zatím dva nejhorší týmy extraligy. Havlíčkův Brod vítězí 3:1 a ještě drží jiskřičku naděje na záchranu nejvyšší soutěže. Děkuji vám za pozornost,. z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek víkendu. (18:56:16)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Puk opustil hrací plochu a hosté vzápětí vyhráli buly v obranném pásmu, po čemž vyhodili puk do Peškovy blízkosti. Rebelové drží puk stále ve své moci a čekají na konec.
     
    59:11
    Havlíčkův Brod se zatím v přesilové hře trápí, když se mu nedaří najít účinný recept na havířovskou obranu, ale za stavu, kdy vede o dvě branky, ho to nemusí nijak zvlášť mrzet.
     
    58:27
    Na trestnou lavici je vykázán Teper (HAV), který oslabil svůj tým podražením. Následně nedržel na uzdě nervy a svou frustraci nechal naplno vyniknout, za což vyfasoval také osobní trest do konce duelu za nesportovní chování.
     
    57:45
    Rozjetý Patrman pálil z pravé strany v kruhu a ztroskotal znovu na spolehlivě chytajícím brankáři Peškovi, který byl u bližší tyčky nachystaný a lapil puk do náruče, po čemž přerušil hru.
     
    56:55
    Na druhé straně teď důkladně větrají havířovskou obranu v čele se zatím pozorným brankářem Matouškem domácí Rebelové, jejichž útočná snaha s sebou ale zatím nepřinesla kýžené ovoce.
     
    55:30
    Havlíčkův Brod ustál náročnou situaci, když musel čelit hned dvojnásobnému oslabení. Gólman Pešek ovšem vytasil spoustu povedených zákroků, jimiž udržel havířovské střelce na uzdě a v důležitém momentiu podržel své spoluhráče. Zaslouží si tak rozhodně pochvalu.
     
    55:13
    Havlíčkův Brod znovu vyhodil, jenže Havířov je znovu nastěhován v přesilovkových pozicích a neunávně tluče do pevného brodské obrany, jež zatím výrazně pomáhá svému brankáři Peškovi.
     
    54:20
    Opět pálil Pechanec, jehož už třetí rána v přesilové hře vyprášila od modré čáry Peškovy betony. Stejnou část výstroje potom nastřelil po několika přesných nahrávkách i Zientek a Rebelové vyhodili.
     
    53:39
    Pechanec se dostal hned dvakrát k nebezpečnému zakončení mezi vrcholem kruhů a modoru čarou. Nejdříve o kousek minul levou tyčku brodské brány, po čemž ve druhém případě mířil již přesněji a našel skulinku mezi Peškovými betony, ale brodský muž s maskou puk nepustil za svá záda.
     
    53:15
    Havířov vsadil po vyhraném buly na co nejčastější střelbu a výrazně zaměstal gólmana Peška, který musel ve svém brankovišti předvést několik skvelých zákroků, které si schoval právě na tyto chvilky a teď je mohl vytáhnout ze svého arzenálu. Za podražení je ale potrestán 2 minutami Novotný (HBR) a hosté si vyžádali oddechový čas.
     
    52:46
    Děj hry se odvíjel především ve středu hřiště, přičemž se oba týmy střídaly v udávaní tempa. Nakonec odjíždí na lavici hanby Ambrož (HBR), který si poblíž havířovské střídačky vyšlápl na protihráče a odnesl si 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    51:17
    Ihned z protiútoku našel svou nahrávkou zpoza branky Szilva najetého Ondráčka, který z mezikruží bez přípravy nastřelil jen připravenou hruď gólmana Matouška.
     
    50:17
    Z předbrankového prostoru zahrozil Puffer, který měl k dispozici dostatek času a prostoru, což zúročil ve svém nebezpečném zakončení. Jeho ostrou ránu ale gólman Pešek likvidovat nemusel, protože ji hezkým obranným zákrokem zblokoval obránce Novotný.
     
    49:45
    Rebelové přerušili narůstající tlak Moravanů, když získali puk, ale vyhodili ho jen na zakázané uvolnění, po němž se bude vhazovat v kruhu po Peškově pravici.
     
    48:55
    Situace se opakoval, jen v opačném gardu. Tentokrát se měl co ohánět ve svém brankovišti gólman Pešek, který se nejvíce zapotil při bekhendovém projektilu z hole Čaji, který se probil k zakončení v předbrankovém prostoru a ztroskotal na Peškově náruči.
     
    47:32
    Brankář Matoušek se stále nachází v plném pracovním vytížení a likviduje spoustu havlíčkobrodských projektilů, jimž neschází potřebná přesnost a razance. Naposledy zahrozil od modré čáry táhlou ranou Šíma, jíž maskovaný muž v havířovském brankovišti vyrazil z horního růžku na poslední chvíli vyrážečkou.
     
    47:22
    Szilva si sjel do předbrankového prostoru a zblízka nastřelil gólmana Matouška, který neudržel puk, ale poradil si i s následnou dorážkou. Brodský forvard byl ale hákován a sudí nařídil trestné střílení, k jehož exekuci se postavil Hadrava, jenže zblízka neprostřelil Matouškův beton!
     
    46:58
    Hra se nám přelévá ze strany na stranu, což s sebou přináší neustálý přísun zajímavých střeleckých situací na obou stranách, které vždy následují povedené zákroky obou maskovaných mužů.
     
    45:55
    Ve svém brankovišti zakročil proti dvěma nepříjemným střelám z vrcholu kruhů gólman Paešek a na druhé straně se realizoval znovu O. Doležal, jehož ránu z ostrého úhlu na pravé straně zneškodnil připravený brankář Matoušek.
     
    44:55
    Ihned po vyhraném vhazování v útočném pásmu pálil O. Doležal, jehož razanntní střelecký polus z mezikruží schoval ve své náruči připravený gólman Matoušek.
     
    44:36
    Rebelové pokračují v útočné aktivitě a pokoušejí se vytěžit co nejvíce ze své územní převahy, jíž provází psychická výhoda po třetí vstřelené brance. Gólman Matoušek má stále plnou výstroj práce s likdivací brodských projektilů.
     
    43:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Bojovníci z Kotliny navyšují svůj hubený náskok po bleskovém a povedeném protiútoku, když Zientekovu ránu vyrazil gólman pešek betony ke svým spoluhráčům, kteří vysunuli rychlou nahrávkou za havířovskou obranu MARTINA HADRAVU, jenž si v předbrankovém prostoru pohrál s gólmanem Matouškem a střelou zápěstím ho zblízka prostřelil! Asistence: Vladimír Szilva, Martin Hadrava.
     
    42:55
    Na druhé straně předvedl své schopnosti také brankář Pešek, který si hrudí ztlumil nahozený puk od modré čáry a následně ho zalehl před svým brankovištěm.
     
    41:45
    Hadrava si sjel s pukem na holi až do předbrankového prostoru, ale v rychlosti mu střela úplně nesedla a gólman Matoušek lapil letící puk do nastavené náruče.
     
    41:00
    Mazanou nahrávku teď vymyslelpo pravé straně ujíždějící J. Milfait, který zpětnou uvolnil za sebou bruslícího Ondráčka, který z kohutného nápřahu vyprášil z mírného úhlu na pravé straně Matouškovy nastavené betony u bližší tyčky!
     
    40:30
    Kozlík aktivně napadal havířovskou rozehrávku v Matouškově blízkosti a přidali se k němu i další kolegové z útoku. Hosté ale pod tlakem situaci ustáli a bez chyby rozehráli puk.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední část se odehrávala prakticky po celou svou dobu v režii domácích Rebelů, kteří kontrolovali vývoj zápasu a pevně třímali otěže zápasu ve svých rukou, jenže hosté jim v závěru třetiny utržili nepříjemnou ránu do týla, když se z ojedinělé akce střelecky prosadil přesnou ranou Radek Číp. Před závěrečným dějstvím, které začne zhruba v 18:28, vede Havlíčkův Brod nad Havířovem těsně 2:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Nejdříve trefil polovysokou ranou z vrcholu pravého kruhu Peškovu připravenou lapačku Zientek a po vhazování si vylámal zuby na Peškových betonech střelou od modré čáry jeho kolega z obrany Duda.
     
    39:15
    Havířov právě vstřelil branku!

    Tak to je hodně nepříjemná rána pro havlíčkobrodské rebely, kteří drželi pevně otěže zápasu ve svých rukou a hýřili útočnou aktivitou. Tomáš Jindřich našel svým přesnám pasem RADKA ČÍPA, který si v předbrankovém prostoru poradil výtečně, když povedenou střelou zápěstím skóroval pod horní tyčku! Asistence: Tomáš Jindřich.
     
    38:47
    Rebely nejdříve zastavil při rychlém postupu do Matouškovy blízkosti ofsajd, ale po vyhraném vhazování nabral rychlost J. Doležal, který obkroužil havířovskou branku a nepropasíroval přes vyrážečku maskovaného muže hostů puk k bližší tyčce.
     
    37:54
    Brodský soubor se snaží o co nejčastější střelbu, zejména od modré čáry, jenže havířovští hráči se obětavě stavějí jeho projektilům do cesty a většinu jich blokují mimo tři tyče Matouškovy svatyně.
     
    37:15
    Moravané se znovu osvobodili dlouhým vyhozením ,jenže opět musí čelit narůstající územní převaze svého soupeře. Naposledy se tlačili ke střelbě z ideální palebné pozice mezi kruhy hned tři brodští útočníci, jenže Havířov je nepustil do zakončení a vyhodil.
     
    36:20
    Kulhánek se při kombinaci v přesilovkových pozicích nemazal s pukem a od modré čáry ho okamžitě napálil na havířovskou branku, v jejímž brankovišti lapil letící puk připravený gólman Matoušek.
     
    35:55
    Novotný nahodil puk od modré čáry do ohně před brankou, ale v tomto prostoru se zorientovali rychleji hosté, kteří získali puk a vyhodili ho až do Peškova hájemství.
     
    35:34
    Hosté si museli vypomoci proti neúnavně útočícím Rebelům nedovoleným zákrokem a rozhodčí udělil 2 minuty za podražení Krausemu (HAV).
     
    35:00
    Obrovskou šanci nevyužil útočník Ondráček, který se v situaci 2 na 1 po nahrávce J. Doležala ocitl úplně sám před havířovskou bránou, jenže zblízka nastřelil jen horní část levého Matouškova betonu, od kterého puk skončil nad horní tyčkou!
     
    34:16
    Gólman Pešek se také dostal po delší pauze, kdy se stak ve svém brankovišti spíše nezúčastněným divákem, do akce, když lapil ostrou Pechancovu ránu z mezikruží.
     
    33:44
    Havířov je již kompletní. V závěru dlouhé přesilovky se Havlíčkův Brod stále tlačil vehemetně a trpělivě do zakončení, ale havířovská defenzíva mu toho příliš nedovolila.
     
    32:55
    Gólman Matoušek teď výrazně podržel svůj tým, když ustál obrovský nápor na svou osobu a nepustil za sebou z enormního množství nebezpečných bŕodských projektilů ani jeden puk a výrazně podržel Moravany.
     
    31:45
    Další sprška razantní střeleckých pokusů zaměstnala brankáře Matouška, ale maskovaný muž Havířova situaci ustál na výbornou, když si poradil se všemi projektily, přičemž nejvíce ho zaměstnal zřejmě ten z hole Pecna, který prověřil pevnost jeho betonů od modré čáry.
     
    30:41
    Havlíčkův Brod se usadil okamžitě po buly v útočném pásmu a dvakrát nebezpečně zahrozil. Nejdříve obdržel puk do volného prsotoru poblíž levého kruhu Hadrava a střelou bez přípravy vyprášil betony gólmana Matoučka, na což se probil k zakončení také Novotný, jehož rána od modré čáry rovněž zaduněla na připravené betony. Hosté se osvobodili.
     
    29:44
    Bojovníci z Kotliny pořád hýří útočnou aktivitou a za své neúnavné počínání směrem dopředu byli odměněni vyloučením Zienteka (HAV), který dostal 2 kinuty za podražení plus 2 minuty za sekání.
     
    29:15
    Havířov má puk ve své moci a také se snaží zaměsaant gólmana Peška, jenže havlíčkobrodská obrana dobře zhušťuje prostor ve středu hřiště a nepouští Moravany do palebných pozic.
     
    28:38
    Zahanbit se nenechal ani útočník Hadrava, jehož ostrou a nepříjemnou ránu z mezikruží vyrazil připravený brankář Matoušek svými betony do bezpečí.
     
    27:45
    Rebelové opět předvedli v útočné fázi důraz a aktivní pohyb v blízkosti soupeřovy branky, přičemž z mohutného závaru, při němž gólman Matoušek likvidoval několik dorážek zblízka, se odrazil puk na hůl Šímy, jehož rána z vrcholu kruhů skončila nad horní tyčkou.
     
    26:49
    Odpočívat nemůže ani jeho protějšek v brodském brankovišti Pešek, který nadvakrát zneškondil Dudovu tvrdou ránu od modré čáry, když nejdříve puk ztlumil betony a potom ho raději zalehl v předbrankovém prostoru, čímž přerušil hru.
     
    26:30
    Nepříjemnou ránu z pravé strany kluzištěm musel řešit brankář Matoušek, který rychle letící puk vyrazil betony od bližší tyčky do ochranné sítě.
     
    25:45
    Havlíčkův Brod má na své straně stále výraznou územní převahu a svírá svého soupeře pod mohutným tlakem, jenže k ohrožení gólmana Matouška jí dopřávají hosté přece jen minimum prostoru.
     
    24:55
    Mladí Rebelové mají stále značně navrch a havířovská obrana má s jejich útočnou aktivitou plné ruce práce. Rebelové se prezentují hbitým pohybem a mnohem více bruslí, což činí Moravanům obrovské problémy.
     
    23:55
    Na konci povedené akce se ocitl Wasserbauer, který sám před gólmanem Matouškem nedotáhl do zdárného konce přes nastavené betony svůj bekhendový blafák, ale k dorážce zblízka se dostal Kozlík, jenže netrefil odkrytou branku!
     
    23:20
    Havlíčkův Brod sice svou hru v poetní převaze nedotáhl do gólového konce, ale naladil se tak na příznivou útočnou vlnu, z níž vytrvale buší do havířovské defenzívy.
     
    22:31
    Havířov ustál další oslabení bez úhony, když přečkal narůstající tlak svého soupeře z Vysočiny, jenž neustále hrozil nepříjemnými projektily ze všech možných palebných pozic.
     
    21:55
    Hosté dokázali vyhodit, ale Rebelové se nastěhovali zpět do útočných pozic a vydatnou sprškou střel neustále přidělávají brankáři Matouškovi spoustu náročné práce.
     
    20:55
    Gólman Matoušek musel čelit dvěma brodským projektilům, když nejdříve vyrazil ostrou ránu z mezikruží betony a následný zblokovaný pokus Pecna od modré čáry jen kontroloval.
     
    20:31
    Rebelové získali v obranném pásmu puk a založili rychlý kontr, na jehož konci se po pohotové kombinaci dostával do Matouškovy blízkosti Wasserbauer a byl zastaven Dudou (HAV), který dostal 2 minuty za podražení.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetiminutovka se nesla od svého začátku ve vyrovnaném duchu, ale postupem času začali přebírat iniciativu domácí Rebelové, kteří se ujali dvoubrankového náskoku po přesných trefách z holí Davida Kozlíka a Radka Novotného. Před 2. třetinou, jež začne zhruba v 17:45, vede Havlíčkův Brod nad Havířovem 2:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A domácí soubor hru v početní převaze bleskově využívá. Jan Milfait přiťukl puk na modrou čáru kapitánu Radku Novotnému, jehož nepovedený projektil po ledě skončil mezi betony překvapeného gólmana Matouška, kterému puk před výstrojí možná ještě tečoval jeden ze spoluhráčů! Asistence: Jan Milfait.
     
    19:07
    Ale znovu budou muset čelit náporu svého soupeře, který si zahraje v početní převaze. Na lavici hanby usedl za držení hole Duda (HAV).
     
    18:50
    Hosté jsou již v plném počtu a oslabení se jim povedlo sehrát pdole představ, když kromě jedné nebezpečné střely Rebely prakticky k ničemu dalšímu nepustili.
     
    17:55
    Rána od modré čáry neprošla přes skrumáž těl mezi kruhy, ale puk se dostal k volnému O. Doležalovi,. jehož ostrou ránu z levého kruhu ještě přizvedl havířovský obránce kousek před gólmanem Matouškem do ochranné sítě.
     
    17:37
    Havlíčkův Brod se zatím při hře v početní převaze trápí a nedaří se mu získat puk v přesilovkovém postavení plně pod kontrolu. Hosté se v dosavadním průběhu oslabení brání kompaktně.
     
    16:50
    Bojovníci z Kotliny svírali svého soupeře a vysílali na jerho branku, jíž stráží gólman Matoušek, jednu ránu za druhou. Nakonec vyhodil puk mimo hřiště Jindřich (HAV) a dostal az to 2 minuty.
     
    15:51
    Rebelové nepolevují ve své útočné aktivitě a stále mohutně svírají svého soka v pevném objetí. Nejdříve pálil z velkého úhlu do Matouškových betonů J. Doležal, po čemž ještě dorážel rychle Ondráček, ale bekhendem netrefil z těžké pozice branku. Následné nahození od modré čáry prosvištělo předbrankováým prostorem a skončilo kousek od havířovské svatyně.
     
    14:40
    Rebelové stále diktují tempo hry a mají na své straně značnou územní převahu. Opět se jim podařilo přelstít havířovský obranný blok na modré čáře a dostat se k zakočení, když Ondráček nastřelil z pravého kruhu nohy před sebou stojícího obránce a odražený puk od mantinelu u bližší tyčky lapil gólman Matoušek.
     
    13:45
    Ondráček se svými kumpány z útoku najel mezi kruhy a jeho zblokovaná střela, o což se na poslední chvíli postarala havířovská obrana, skončila v ochranné síti.
     
    13:08
    Hosté v závěru svého oslabení značně otupili havlíčkobrodský nápor a dařilo se jim držet střelce Rebelů na uzdě, když je již do Matouškovy blízkosti příliš nepouštěli. Pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    12:10
    Nejdříve pálil od modré čáry nebezpečně po ledě Novorný a o kousek minul pravou Matouškovu tyčku. Potom ještě přispěchal se svou troškou do mlýna jeho kolega z obrany Kulhánek, jehož projektil neprošel přes skrumáž těl před brankou. Nakonec střílel i Varga, jehož zblokovaná střela mezi kruhy gólmana Matouška neohrozila.
     
    11:22
    Z pravého křídla vypálil v kruhu Ondráček a našel svým střeleckým projektilem u bližší tyčky nastavenou Matouškovu náruč. Po přerušení hry se vhazuje v pásmu Havířova.
     
    11:08
    Za katr vykázal rozhodčí Bálinta (HAV), který to přehnal s důrazem na útočné modré čáře a dostal 2 minuty za podražení.
     
    10:20
    Havlíčkův Brod zatím hraje oslabvení na výbornou, když drží puk na svých holích a vůbec nepouští svého soupeře do útočného pásma. Dokonce se dostal k zakončení, když Pecnovu ránu od modré čáry ještě tečoval v prostoru mezi kruhy Varga, ale usměrnil kotouč jen do Matouškovy náruče.
     
    9:21
    Na lavici hanby zamířil za faul loktem Ambrož (HBR).
     
    09:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A rebelové jdou do vedení, když úspěch slavila akce úderného tandemu z kmenového staršího dorosti. Jan Wasserbauer vypálil v rpstoru na vrcholu kruhů a netrefil branku, po čemž se puk od zadního mantinelu odrazil na hůl DAVIDA KOZLÍKA, který využil této situace a prostřelil pohotovou ranou u bližší tyčky gólmana Matouška, který neutěsnil včas volný prostor své svatyně! Asistence: Jan Wasserbauer, Jan Bancíř.
     
    08:00
    Ostrou ránu z vrcholu kruhů vyslal zápěstím Pechanec, ovšem brankář Pešek byl na místě včas a připravený k zásahu, když ho puk trefil do masky. Vhazovat se po odpískání bude v brodském pásmu.
     
    07:51
    Hra v tuto chvíli přiúpomíná svým vzezřením přesýpací hodiny, když se oba soupeři střídají v útočení a stále si marně klestí cestu přes pozorné obrany.
     
    06:30
    Pozadu nezůstavají ani Rebelové, kteří si vypracovali dvě palebné pozice. Nejdříve od dvojice Kulhánek - J. Doležal na vrcholu pravého kruhu vyletěla nepříjemá zblokovaná střela mimo Matouškovu svatyni a následný projektil z levého kruhu zneškodnil betony připravený gólman Matoušek.
     
    05:30
    Gólman Pešek raděi ukryl odražený puk od zadního mantinelu pod svou lapačkou, když se k němu rychle hrnuli havířovští střelci, kteří číhali na dorážky.
     
    04:30
    Hosté sice strávili zbytek přesilové hry v útočném pásmu, ale k ohrožení gólmana Peška se již přes zformovanou havlíčkobrodskou obranu neprobili. Domácí jsou už kompletní.
     
    03:55
    Hosté se nastěhovali zpět do přesilovkových pozic a nebezpečně zahrozili prostřednictvím Čaji, jehož nepříjemnou ránu z vrcholu kruhů zneškodnil betony brankář Pešek.
     
    03:37
    Přihrávku na modrou čáru obdržel obránce Teper a ostrou ranou prověřil pozornost gólmana Peška, který uprostřed svého brankoviště dobře viděl a lapil ji do nastavené lapačky. Rebelové následně vyhráli vhazování a vyhodili.
     
    03:10
    Mladí Rebelové zachytili další útočný výpad svého soupeře a vyhodili puk přes všechny čáry až do hájemství gólmana Matouška, od kterého začíná Havířov zcela nový útok.
     
    02:42
    Havlíčkův Brod vyhrál důležité vhazování ve svém obranném pásmu, po čemž okamžitě vyhodil puk do bezpečí a zdržel hru v blízkosti gólmana Matouška.
     
    02:22
    Moravané nakonec sklidili za svou útočnou snahu kýžené ovoce, když za držení protihráče vyfasoval dvouminutový trest Zdražil (HBR).
     
    01:55
    Havířov po chvilce marné snahy nakonec dobyl postavení v útočném pásmu a postupnou kombinací obléhá havlíčkobrodskou branku. Puk ale nemá plně pod kontrolou a často o něj musí bojovat.
     
    00:47
    Na začátku duelu sledujeme počáteční oťukávání, když se oba soupeři dostávají k puku a snaží se dobýt útočné pásmo, ale obě obrany jsou pozorné a všechny výpady zachytávají jako hustá síť.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Pešek (Zvolánek) - Pecen, Bancíř, Ambrož, Šíma, Kulhánek, Novotný "C" - Wasserbauer, Varga "A", Szilva, Ondráček, Zdražil, Špringl, J. Milfait "A", J. Doležal, O. Doležal, Kozlík, Hadrava.

    AZ Havířov:
    Matoušek (Zelenka) - Bálint, Duda, Zientek "C", Lešiga, Krause, Jindřich, Čintala, Teper - Pechanec, Puffer, Čaja, Číp, Křibík, Patrman, Dýrr, Matějček.

    Rozhodčí:
    Petr Úlehla - Jan Čížek, Jan Padevět.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 10. Kozlík (Wasserbauer, Bancíř), 20. Novotný (J. Milfait), 44. Hadrava (Szilva) - 40. Číp (Jindřich)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Pešek (Zvolánek) - Pecen, Bancíř, Ambrož, Šíma, Kulhánek, Novotný (C) - Wasserbauer, Varga (A), Szilva, Ondráček, Zdražil, Špringl, J. Milfait (A), J. Doležal, O. Doležal, Kozlík, Hadrava.
    AZ Havířov: Matoušek (Zelenka) - Bálint, Duda, Zientek (C), Lešiga, Krause, Jindřich, Čintala, Teper - Pechanec, Puffer, Čaja, Číp, Křibík, Patrman, Dýrr, Matějček.

    Rozhodčí: Petr Úlehla - Jan Čížek, Jan Padevět.
    bahis siteleri