Jihlava – Litvínov 1:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Havířov 3:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
AZ Havířov
Neděle 20.02.2011, 17:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    58:27
    Na trestnou lavici je vykázán Teper (HAV), který oslabil svůj tým podražením. Následně nedržel na uzdě nervy a svou frustraci nechal naplno vyniknout, za což vyfasoval také osobní trest do konce duelu za nesportovní chování.
     
    53:15
    Havířov vsadil po vyhraném buly na co nejčastější střelbu a výrazně zaměstal gólmana Peška, který musel ve svém brankovišti předvést několik skvelých zákroků, které si schoval právě na tyto chvilky a teď je mohl vytáhnout ze svého arzenálu. Za podražení je ale potrestán 2 minutami Novotný (HBR) a hosté si vyžádali oddechový čas.
     
    52:46
    Děj hry se odvíjel především ve středu hřiště, přičemž se oba týmy střídaly v udávaní tempa. Nakonec odjíždí na lavici hanby Ambrož (HBR), který si poblíž havířovské střídačky vyšlápl na protihráče a odnesl si 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    47:22
    Szilva si sjel do předbrankového prostoru a zblízka nastřelil gólmana Matouška, který neudržel puk, ale poradil si i s následnou dorážkou. Brodský forvard byl ale hákován a sudí nařídil trestné střílení, k jehož exekuci se postavil Hadrava, jenže zblízka neprostřelil Matouškův beton!
     
    43:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Bojovníci z Kotliny navyšují svůj hubený náskok po bleskovém a povedeném protiútoku, když Zientekovu ránu vyrazil gólman pešek betony ke svým spoluhráčům, kteří vysunuli rychlou nahrávkou za havířovskou obranu MARTINA HADRAVU, jenž si v předbrankovém prostoru pohrál s gólmanem Matouškem a střelou zápěstím ho zblízka prostřelil! Asistence: Vladimír Szilva, Martin Hadrava.
     
    41:00
    Mazanou nahrávku teď vymyslelpo pravé straně ujíždějící J. Milfait, který zpětnou uvolnil za sebou bruslícího Ondráčka, který z kohutného nápřahu vyprášil z mírného úhlu na pravé straně Matouškovy nastavené betony u bližší tyčky!
     
    39:15
    Havířov právě vstřelil branku!

    Tak to je hodně nepříjemná rána pro havlíčkobrodské rebely, kteří drželi pevně otěže zápasu ve svých rukou a hýřili útočnou aktivitou. Tomáš Jindřich našel svým přesnám pasem RADKA ČÍPA, který si v předbrankovém prostoru poradil výtečně, když povedenou střelou zápěstím skóroval pod horní tyčku! Asistence: Tomáš Jindřich.
     
    35:34
    Hosté si museli vypomoci proti neúnavně útočícím Rebelům nedovoleným zákrokem a rozhodčí udělil 2 minuty za podražení Krausemu (HAV).
     
    35:00
    Obrovskou šanci nevyužil útočník Ondráček, který se v situaci 2 na 1 po nahrávce J. Doležala ocitl úplně sám před havířovskou bránou, jenže zblízka nastřelil jen horní část levého Matouškova betonu, od kterého puk skončil nad horní tyčkou!
     
    29:44
    Bojovníci z Kotliny pořád hýří útočnou aktivitou a za své neúnavné počínání směrem dopředu byli odměněni vyloučením Zienteka (HAV), který dostal 2 kinuty za podražení plus 2 minuty za sekání.
     
    23:55
    Na konci povedené akce se ocitl Wasserbauer, který sám před gólmanem Matouškem nedotáhl do zdárného konce přes nastavené betony svůj bekhendový blafák, ale k dorážce zblízka se dostal Kozlík, jenže netrefil odkrytou branku!
     
    20:31
    Rebelové získali v obranném pásmu puk a založili rychlý kontr, na jehož konci se po pohotové kombinaci dostával do Matouškovy blízkosti Wasserbauer a byl zastaven Dudou (HAV), který dostal 2 minuty za podražení.
     
    19:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A domácí soubor hru v početní převaze bleskově využívá. Jan Milfait přiťukl puk na modrou čáru kapitánu Radku Novotnému, jehož nepovedený projektil po ledě skončil mezi betony překvapeného gólmana Matouška, kterému puk před výstrojí možná ještě tečoval jeden ze spoluhráčů! Asistence: Jan Milfait.
     
    19:07
    Ale znovu budou muset čelit náporu svého soupeře, který si zahraje v početní převaze. Na lavici hanby usedl za držení hole Duda (HAV).
     
    16:50
    Bojovníci z Kotliny svírali svého soupeře a vysílali na jerho branku, jíž stráží gólman Matoušek, jednu ránu za druhou. Nakonec vyhodil puk mimo hřiště Jindřich (HAV) a dostal az to 2 minuty.
     
    11:08
    Za katr vykázal rozhodčí Bálinta (HAV), který to přehnal s důrazem na útočné modré čáře a dostal 2 minuty za podražení.
     
    9:21
    Na lavici hanby zamířil za faul loktem Ambrož (HBR).
     
    09:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A rebelové jdou do vedení, když úspěch slavila akce úderného tandemu z kmenového staršího dorosti. Jan Wasserbauer vypálil v rpstoru na vrcholu kruhů a netrefil branku, po čemž se puk od zadního mantinelu odrazil na hůl DAVIDA KOZLÍKA, který využil této situace a prostřelil pohotovou ranou u bližší tyčky gólmana Matouška, který neutěsnil včas volný prostor své svatyně! Asistence: Jan Wasserbauer, Jan Bancíř.
     
    02:22
    Moravané nakonec sklidili za svou útočnou snahu kýžené ovoce, když za držení protihráče vyfasoval dvouminutový trest Zdražil (HBR).

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 10. Kozlík (Wasserbauer, Bancíř), 20. Novotný (J. Milfait), 44. Hadrava (Szilva) - 40. Číp (Jindřich)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Pešek (Zvolánek) - Pecen, Bancíř, Ambrož, Šíma, Kulhánek, Novotný (C) - Wasserbauer, Varga (A), Szilva, Ondráček, Zdražil, Špringl, J. Milfait (A), J. Doležal, O. Doležal, Kozlík, Hadrava.
    AZ Havířov: Matoušek (Zelenka) - Bálint, Duda, Zientek (C), Lešiga, Krause, Jindřich, Čintala, Teper - Pechanec, Puffer, Čaja, Číp, Křibík, Patrman, Dýrr, Matějček.

    Rozhodčí: Petr Úlehla - Jan Čížek, Jan Padevět.
    bahis siteleri