Jihlava – Litvínov 1:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Havířov 3:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
AZ Havířov
Neděle 20.02.2011, 17:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    58:27
    Na trestnou lavici je vykázán Teper (HAV), který oslabil svůj tým podražením. Následně nedržel na uzdě nervy a svou frustraci nechal naplno vyniknout, za což vyfasoval také osobní trest do konce duelu za nesportovní chování.
     
    53:15
    Havířov vsadil po vyhraném buly na co nejčastější střelbu a výrazně zaměstal gólmana Peška, který musel ve svém brankovišti předvést několik skvelých zákroků, které si schoval právě na tyto chvilky a teď je mohl vytáhnout ze svého arzenálu. Za podražení je ale potrestán 2 minutami Novotný (HBR) a hosté si vyžádali oddechový čas.
     
    52:46
    Děj hry se odvíjel především ve středu hřiště, přičemž se oba týmy střídaly v udávaní tempa. Nakonec odjíždí na lavici hanby Ambrož (HBR), který si poblíž havířovské střídačky vyšlápl na protihráče a odnesl si 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    35:34
    Hosté si museli vypomoci proti neúnavně útočícím Rebelům nedovoleným zákrokem a rozhodčí udělil 2 minuty za podražení Krausemu (HAV).
     
    29:44
    Bojovníci z Kotliny pořád hýří útočnou aktivitou a za své neúnavné počínání směrem dopředu byli odměněni vyloučením Zienteka (HAV), který dostal 2 kinuty za podražení plus 2 minuty za sekání.
     
    20:31
    Rebelové získali v obranném pásmu puk a založili rychlý kontr, na jehož konci se po pohotové kombinaci dostával do Matouškovy blízkosti Wasserbauer a byl zastaven Dudou (HAV), který dostal 2 minuty za podražení.
     
    19:07
    Ale znovu budou muset čelit náporu svého soupeře, který si zahraje v početní převaze. Na lavici hanby usedl za držení hole Duda (HAV).
     
    16:50
    Bojovníci z Kotliny svírali svého soupeře a vysílali na jerho branku, jíž stráží gólman Matoušek, jednu ránu za druhou. Nakonec vyhodil puk mimo hřiště Jindřich (HAV) a dostal az to 2 minuty.
     
    11:08
    Za katr vykázal rozhodčí Bálinta (HAV), který to přehnal s důrazem na útočné modré čáře a dostal 2 minuty za podražení.
     
    9:21
    Na lavici hanby zamířil za faul loktem Ambrož (HBR).
     
    02:22
    Moravané nakonec sklidili za svou útočnou snahu kýžené ovoce, když za držení protihráče vyfasoval dvouminutový trest Zdražil (HBR).

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 10. Kozlík (Wasserbauer, Bancíř), 20. Novotný (J. Milfait), 44. Hadrava (Szilva) - 40. Číp (Jindřich)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Pešek (Zvolánek) - Pecen, Bancíř, Ambrož, Šíma, Kulhánek, Novotný (C) - Wasserbauer, Varga (A), Szilva, Ondráček, Zdražil, Špringl, J. Milfait (A), J. Doležal, O. Doležal, Kozlík, Hadrava.
    AZ Havířov: Matoušek (Zelenka) - Bálint, Duda, Zientek (C), Lešiga, Krause, Jindřich, Čintala, Teper - Pechanec, Puffer, Čaja, Číp, Křibík, Patrman, Dýrr, Matějček.

    Rozhodčí: Petr Úlehla - Jan Čížek, Jan Padevět.
    bahis siteleri