Mladá Boleslav – Litvínov 2:0 (kon.) | Chomutov – Kadaň 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 3:4 (kon.)
Olomouc – Jihlava 3:2 (kon.) | Znojmo – Fehérvár 5:4 (po pr.) | Ústí n/L – Kladno 2:4 (kon.)
Jastrzębie – Šumperk 5:4 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 2:3 (po s.n.) | Písek – Crimmitschau 6:4 (kon.)
Most – Beroun 4:3 (kon.) | Sokolov – Klatovy 5:4 (kon.) | Technika Brno – Mor. Budějovice 3:2 (kon.)
Benátky n/J – Litoměřice 5:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:4 (2:2, 1:1, 0:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Čtvrtek 01.09.2011, 17:30Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec. Třebíč vítězí v Havlíčkově Brodě po krásné podívané 4:3. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek večera. (19:48:35)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Zakázané uvolnění hostů. Vhazovat se bude po levé ruce brankáře Hrubce. Dokáží Rebelové ještě něco vymyslet a v úplném závěru vyrovnat?
     
    59:34
    Ostrou ránu od modré čáry chytil dnes skvěle chytající brankář Hrubec, který udržel puk ve své náruči a pomohl tak svým spoluhráčům, kteří nemuseli řešit případné dorážky.
     
    59:28
    Havlíčkův Brod bude skutečně hrát power-play. V poli má šest bruslařů a prázdnou bránu. vhazuje se v kruhu po levé ruce gólmana Hrubce.
     
    59:28
    Hosté získali kotouč, ale po odražení havlíčkobrodského útoku dokázali jen vyhodit na zakázané uvolnění a rebelové si berou oddechový čas. Vypadá to na power-play v podání domácích.
     
    59:04
    Kotouč opustil při třebíčském útoku hrací plochu, když havlíčkobrodský zadák nastřelil před sebou hůl protihráče. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    58:48
    Domácí stále buší do obranného valu svého soupeře, který na konci zápasu brání své těsné vedení. Zatím může být spokojený, protože Rebely do Hrubcovy blízkosti nepouští.
     
    58:32
    Vondráček při bleskovém brejku zahrozil z pravého kruhu, gólman Hrubec se ale roztáhl ve svém brankovišti a zamezil kotouči v tom, aby prošel až za jeho záda.
     
    58:25
    Burian vedl třebíčský útok po levém křídle a dokázal přes skrumáž protihráčů zakončit k bližší tyčce, kde však číhal se svými betony připravený gólman Neruda.
     
    57:34
    Krásnou nahrávku obloučkem obdržel do jízdy za třebíčskou obranu Kostourek, který se ocitl sám v předbrankovém prostoru, ale ve skvělé pozici nastřelil zblízka tyčku!
     
    56:31
    Havlíčkův Brod si stále hledá marně cestu přes zhuštěný střed hřiště, kde velmi dobře Horáci brání. Nakonec se ujal puku Polodna a z vrcholu levého kruhu vypálil, ztroskotal však na Hrubcově výstroji.
     
    55:30
    Horácká Slavia se pokouší odpovědět naprosto stejnou mincí. Hráči obou táborů teď svádějí dlouhý a urputný souboj za Nerudovou bránou.
     
    55:01
    Havlíčkův Brod se při rychlém protiútoku ocitl v přečíslení 3 na 2, při němž Musil nahrál mezi kruhy volnému Zábranskému, jehož rána bez přípravy mířila nad beton, ale gólman hrubec vytasil skvělý zákrok, když letící puk schoval do vymrštěné lapačky!
     
    54:10
    Domácí družina držela hru v útočném pásmu a hledala si cestu k nebezpečnému zakončení, leč bez úspěchu. Naopak mohl do otevřené obrany proniknout Dočekal, jehož zastavila brodská defenzíva na poslední chvíli.
     
    53:30
    Rebelové se přeci jen usadili v útočném pásmu, ale vlastní nepřesností se vyhnali do středu hřiště, když si na modré čáře nezpracovali nahrávku. V závěru početní převahy pálil Koma, od modré čáry však mířil vysoko nad.
     
    52:50
    Třebíčská obrana stále pracuje velmi kompaktně a brání se bez větších problémů. Pravidelně odráží havlíčkobrodské útoky a vyhazuje kotouč do bezpečí.
     
    52:09
    Havlíčkův Brod se teď nedokázal vypořádat s vysoko vysunutým napadáním Třebíče a z hloubi svého obranného pole místo přesné rozehrávky vyhodil na odpískaný icing.
     
    51:45
    Kostourek chvíli po buly vypálil z levého kruhu a gólman Hrubec měl zakrytý výhled, přesto však zasáhl u bližší tyčky svými betony. Hosté vyhazují.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Rytnauer (Kostourek), 9. Polodna (Morava, Kostourek), 30. Kostourek (Voj. Němec) - 5. Burian (Ostřížek ), 17. Dočekal (Havran), 38. Sláma (Havran, Vítek), 42. Dolníček


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Neruda) - Poskočil, Koma, Sova, Morava (C), Novotný, Pavlík, Protivný - Meidl, Vondráček, Knotek, Musil, Jonáš, Zábranský, Kostourek, Rytnauer, Hadrava, Semorád, Fiedler, Polodna, Voj. Němec.

    SK Horácká Slavia Třebíč: Hrubec (Štefl) - Havran, Sedláček, Rangl, Sláma, Dietz, V. Brož, Pospíšil, M. Sobotka - Vítek, Dolníček (C), Dočekal, Burian, Ostřížek, T. Vondráček, Kovalský, Kaut, Heřman, Čech, Stejskal, Přibyl.

    Rozhodčí: Doležal - Kukeně, Parýzek.
    bahis siteleri