Mladá Boleslav – Litvínov 2:0 (kon.) | Chomutov – Kadaň 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 3:4 (kon.)
Olomouc – Jihlava 3:2 (kon.) | Znojmo – Fehérvár 5:4 (po pr.) | Ústí n/L – Kladno 2:4 (kon.)
Jastrzębie – Šumperk 5:4 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 2:3 (po s.n.) | Písek – Crimmitschau 6:4 (kon.)
Most – Beroun 4:3 (kon.) | Sokolov – Klatovy 5:4 (kon.) | Technika Brno – Mor. Budějovice 3:2 (kon.)
Benátky n/J – Litoměřice 5:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:4 (2:2, 1:1, 0:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Čtvrtek 01.09.2011, 17:30Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec. Třebíč vítězí v Havlíčkově Brodě po krásné podívané 4:3. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek večera. (19:48:35)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Zakázané uvolnění hostů. Vhazovat se bude po levé ruce brankáře Hrubce. Dokáží Rebelové ještě něco vymyslet a v úplném závěru vyrovnat?
     
    59:34
    Ostrou ránu od modré čáry chytil dnes skvěle chytající brankář Hrubec, který udržel puk ve své náruči a pomohl tak svým spoluhráčům, kteří nemuseli řešit případné dorážky.
     
    59:28
    Havlíčkův Brod bude skutečně hrát power-play. V poli má šest bruslařů a prázdnou bránu. vhazuje se v kruhu po levé ruce gólmana Hrubce.
     
    59:28
    Hosté získali kotouč, ale po odražení havlíčkobrodského útoku dokázali jen vyhodit na zakázané uvolnění a rebelové si berou oddechový čas. Vypadá to na power-play v podání domácích.
     
    59:04
    Kotouč opustil při třebíčském útoku hrací plochu, když havlíčkobrodský zadák nastřelil před sebou hůl protihráče. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    58:48
    Domácí stále buší do obranného valu svého soupeře, který na konci zápasu brání své těsné vedení. Zatím může být spokojený, protože Rebely do Hrubcovy blízkosti nepouští.
     
    58:32
    Vondráček při bleskovém brejku zahrozil z pravého kruhu, gólman Hrubec se ale roztáhl ve svém brankovišti a zamezil kotouči v tom, aby prošel až za jeho záda.
     
    58:25
    Burian vedl třebíčský útok po levém křídle a dokázal přes skrumáž protihráčů zakončit k bližší tyčce, kde však číhal se svými betony připravený gólman Neruda.
     
    57:34
    Krásnou nahrávku obloučkem obdržel do jízdy za třebíčskou obranu Kostourek, který se ocitl sám v předbrankovém prostoru, ale ve skvělé pozici nastřelil zblízka tyčku!
     
    56:31
    Havlíčkův Brod si stále hledá marně cestu přes zhuštěný střed hřiště, kde velmi dobře Horáci brání. Nakonec se ujal puku Polodna a z vrcholu levého kruhu vypálil, ztroskotal však na Hrubcově výstroji.
     
    55:30
    Horácká Slavia se pokouší odpovědět naprosto stejnou mincí. Hráči obou táborů teď svádějí dlouhý a urputný souboj za Nerudovou bránou.
     
    55:01
    Havlíčkův Brod se při rychlém protiútoku ocitl v přečíslení 3 na 2, při němž Musil nahrál mezi kruhy volnému Zábranskému, jehož rána bez přípravy mířila nad beton, ale gólman hrubec vytasil skvělý zákrok, když letící puk schoval do vymrštěné lapačky!
     
    54:10
    Domácí družina držela hru v útočném pásmu a hledala si cestu k nebezpečnému zakončení, leč bez úspěchu. Naopak mohl do otevřené obrany proniknout Dočekal, jehož zastavila brodská defenzíva na poslední chvíli.
     
    53:30
    Rebelové se přeci jen usadili v útočném pásmu, ale vlastní nepřesností se vyhnali do středu hřiště, když si na modré čáře nezpracovali nahrávku. V závěru početní převahy pálil Koma, od modré čáry však mířil vysoko nad.
     
    52:50
    Třebíčská obrana stále pracuje velmi kompaktně a brání se bez větších problémů. Pravidelně odráží havlíčkobrodské útoky a vyhazuje kotouč do bezpečí.
     
    52:09
    Havlíčkův Brod se teď nedokázal vypořádat s vysoko vysunutým napadáním Třebíče a z hloubi svého obranného pole místo přesné rozehrávky vyhodil na odpískaný icing.
     
    51:45
    Kostourek chvíli po buly vypálil z levého kruhu a gólman Hrubec měl zakrytý výhled, přesto však zasáhl u bližší tyčky svými betony. Hosté vyhazují.
     
    51:29
    Voj. Němec byl tvrdě atakován za Hrubcovou brankou a sudí trestá. Na trestnou lavici usedá Sedláček (TRE) za držení protihráče.
     
    50:50
    Třebíč už je sice v plném poštu, jenže stále musí čelit tlaku Rebelů, kteří mají v současné chvíli navrch a neustále drží kotouč v Hrubcově blízkosti. Zakončení však chybí.
     
    49:20
    Rebelové se zatím hodně trápí. Hostům se daří pravidelně vyhazovat puky do bezpečí, zatímco domácí hrozí jen z ojedinělých nájezdů do útočného pásma. Naposledy to prokázal Vondráček, jehož rána z pravého kruhu těsně přeletěla horní Hrubcovu tyčku.
     
    48:42
    Po třebíčském vyhození se nastěhovali domácí zpět do útočného postavení a ve mlýnici před brankou se strhal o kotouč pořádná mela. Vítězně z ní vyšli Horáci, kteří vyhodili.
     
    48:01
    Obránce Morava napřáhl na modré čáře a jeho tvrdou ránu zneškodnil pozorný brankář Hrubec, který utěsnil prostor u bližší tyčky a schoval letící puk do své náruče, čímž přerušil hru.
     
    47:50
    Rozhodčí udělil 2 minuty za podražení Brožovi (TRE).
     
    47:30
    Vondráček se hnal do samostatného úniku za nahozeným pukem, jenže gólman Hrubec zareagoval včas a prokázal, že ani hra holí mu nedělá problémy. Vybruslil si až do levého kruhu a odpálil kotouč do bezpečí.
     
    46:50
    Havlíčkův Brod je v plném počtu, při Moravovu návratu na ledovou plochu vyhodil kotouč přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    46:09
    Nahozený kotouč před branku jako první dostihl gólman Neruda, který si vyjel před brankoviště a zalehl kus černé gumy dříve, než se k němu dostal někdo v třebíčském dresu.
     
    45:48
    Ani další útok z dílny Horácké Slavie úspěchem neskončil. Rebelové opět přečetli úmysl svého soupeře, získali kotouč a vyhodili ho daleko od gólmana Nerudy.
     
    45:05
    Brodský soubor vybojoval v obranném pásmu puk a podařilo se mu vyhodit. Navíc teď napadá úspěšně třebíčskou rozehrávku, čímž šetří v blízkosti Hrubcovy svatyně cenné sekundy z Moravova trestu.
     
    44:51
    Útočná akce Třebíče vzala za své, když kombinaci v soupeřovu pásmu přerušilo postavení útočícího hráče v brankovišti. Buly ve středním pásmu.
     
    44:26
    Za hranicí pravidel si teď počínal Morava (HBR), který vyfasoval 2 minuty za sekání.
     
    43:54
    Horáci překonali brodskou hráz a zaujali přesilovkové postavení v útočném pásmu, jenže vlastní nepřesností se vyhnali do středu hřiště, když nepřesnou přihrávku zachytila obrana Rebelů.
     
    43:12
    Havlíčkův Brod se zatím velmi účinně brání, když se mu daří narušovat třebíčskou kombinaci a pravidelně získávat puk do své moci, po čemž ho vyhazuje do bezpečí, až k brankáři Hrubcovi.
     
    42:15
    Čech se dostal za havlíčkobrodskou obranu a tváří v tvář brankáři Nerudovi zkoušel blafák, ale zkušený muž v brodském brankovišti jeho úmysl vystihl a lehl si třebíčskému střelci do cesty. Na lavici hanby míří Poskočil (HBR) za hákování.
     
    41:50
    Maskovaný muž mezi brodskými tyčemi přepustil své místo Stanislavu Nerudovi, který vyrazil hrudí nepříjemnou ránu od modré čáry a následně zalehl před svým brankovištěm puk.
     
    41:17
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    A hosté jdou poprvé do vedení! Rozjetý DAVID DOLNÍČEK zkusil štěstí se svou ranou z pravé strany a zaskočil gólmana Suchana, který si tenhle okamžik za rámeček rozhodně nedá protože ho třebíčský kapitán propálil podél bližší tyčky! Bez asistence.
     
    41:10
    Meidl zůstal čekat u útočné modré čáry a udělal dobře, neboť mu přišla přesná nahrávka a brodský forvard se svým blafákem ztrskotal až na Hrubcově lapačce.
     
    40:29
    Současně jsou na 2 minuty vyloučeni Vítek (TRE) za nedovolené bránění a Knotek (HBR) za hrubost. Hraje se 4 na 4.
     
    40:12
    Hosté zvládli lépe úvodní vhazování a z pravého křídla po obdržení kotouče okamžitě pálil rozjetý Vítek, jeho nepříjemný projektil ale postrádal větší přesnost a minul levou Suchanovu tyčku. Hosté jsou následně vykázáni do středního pásma pro postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Také prostřední část fanoušky v ochozech zimního stadionu v Kotlině rozhodně nenudila. K vidění byla celá řada zajímavých momentů, jimž vévodily dva vstřelené góly. Rebely poslal potřetí do těsného vedení přesnou trefou Milan Kostourek, jenže Třebíč znovu zareagovala, když udeřil obránce Lukáš Sláma. Před závěrečným dějstvím, které začne přibližně v 19:12, platí v Kotlině stav 3:3.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:20
    Morava zachytil v obranném pásmu kotouč a pokusil se dlouhým pasem vysunout do úniku rozjetého útočníka Kostourka. Ten si musel pro nahozený kotouč dosprintovat po pravém křídle, ale do koncovky ho obrana hostů nepustila.
     
    38:53
    Havlíčkův Brod se snaží v závěru prostřední části strhnout vedení zpět na svou stranu, když sevřel svého regionálního soupeře pod tlak a kombinuje kolem Hrubcovy svatyně.
     
    37:35
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    A je potřetí vyrovnáno! Kotouč putoval při signalizované výhodě po faulu Rebelů po ose David Vítek - Martin Havran - LUKÁŠ SLÁMA, přičemž posledně jmenovaný z vrcholu levého kruhu zacílil přesně ke vzdálenější tyčce bezmocného brankáře Suchana! Asistence: Martin Havran, David Vítek.
     
    37:25
    Hra se nám přelévá ze strany na stranu. Chvíli mají navrch domácí Rebelové, jindy pro změnu hosté. brankáři mají nyní minimum práce a spíše sledují dění před sebou.
     
    36:28
    Sledujeme vyrovnanou partii, v níž má teď mírně navrch Horácká Slavie, která drží častěji puk a tlačí se více do koncovky. Rebelové se zatím brání účinně.
     
    35:34
    Nejdříve Dolníček vybídl pěknou nahrávkou z vrcholu kruhů ke skórování volného Buriana, jenže ten z mírného úhlu na levé straně mířil nepřesně. Poté pálil sám prvně jmenovaný a trefil Suchanovy betony. brodský gólman chvíli nevěděl, kde má puk,, ale situaci nakonec za pomoci beků vyřešil a přerušil hru.
     
    34:50
    Další tři projektily z třebíčských holí. Nejdříve střílel z levého kruhu do Suchanovy náruče Dolníček, poté z opačné strany i Dočekal. Nakonec pálil od modré čáry Sedláček, ale jen do Suchanovy lapačky.
     
    34:17
    Zakončení na obou stranách pomyslné barikády. Z levého kruhu vyprášil nejdříve Hrubcovy betony R. Vondráček, po čemž střílel do stejné části výstroje od modré čáry i Protivný. Na opačné straně se prosmýkl za brodskou obranu Čech a zblízka prověřil gólmana Suchana.
     
    33:43
    Nahozený puk si našel přes skrumáž těl gólman Suchan, který si povyjel ze svého brankoviště a přerušil hru. Rozhodčí vhodí puk zpět do hry po jeho pravici.
     
    33:19
    Hosté odrazili havlíčkobrodský nápor a vyvezli kotouč do klidných končin, přesněji do prostoru útočného pásma. Domácí se však vrátili postupnými krůčky do útočného pásma, kde si vyměňují kotouč a hledají si pozici k zakončení.
     
    32:30
    Rebelové tahají za delší konec provazu, když mají na své straně územní převahu a pokoušejí se vymyslet něco nebezpečného v hrubcově blízkosti. Zatím bez zdárného výsledku.
     
    31:58
    Havlíčkův Brod předvedl, že si v útočném pásmu rozumí při kombinaci velmi dobře. po sérii nahrávek tentokrát zakončoval z prostoru u modré čáry bek Poskočil, našel však jen připravenou Hrubcovu náruč.
     
    31:29
    Horákům zatím činí velké problémy přesun přes útočnou modrou čáru. Teď si znovu nepohlídali své postavení a dostali se do odpískaného postavení mimo hru.
     
    31:00
    R. Vondráček se ujal puku v pravém kruhu útočného pásma, obkroužil ve hbitém tempu bránu a poslal přesný pas na modrou čáru k Protivnému, jehož střelu zápěstím vyrazil gólman Hrubec.
     
    30:00
    Třebíčský pokus o rychlý protiútok zastavilo postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu. Hra se nám opět začíná vyrovnávat.
     
    29:40
    A domácí družina je po zisku vedení znovu při chuti, tentokrát o sobě dal vědět v útočném pásmu útočník Zábranský, jehož střela z levého kruhu prověřila Hrubcovy betony u bližší tyčky.
     
    29:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové hozenou rukavici na led v podobě přesilovky s chutí zvedli, když po pravém křídle se dostal do útočného pásma po přihrávce Vojtěcha Němce rozjetý MILAN KOSTOUREK a přesnou ranou propálil gólmana Hrubce! Asistence: Vojtěch Němec.
     
    28:47
    Domácí soubor má k dobru další přesilovou hru. Sekáním se prezentoval Kovalský (TRE)
     
    28:23
    Rebelové teď pořádně prověřili gólmana Hrubce. Za toho nejdříve chytalo břevno po střele Knotka zblízka. poté tentýž hráč z levého kruhu střílel do nastavených betonů a odražený puk poslal na bránu od modré čáry obránce Koma, ovšem našel jen připravenou náruč strážce třebíčské brány.
     
    27:29
    Rychlý útok Horácké Slavie úspěšným přechodem do soupeřova pásma neskončil, když se hráči dostali do postavení mimo hru. Vhazování ve středním pásmu.
     
    27:10
    Poskočil napřáhl na modré čáře, ale jeho razantní střelecký pokus postrádal větší přesnost. Zaduněl jen o mantinel za hrubcovou svatyní, hrát mohou hosté.
     
    26:52
    Brodský kapitán Morava zakončil celou akci, když vypálil z dobré palebné pozice, v mírném úhlu na pravé straně. Gólman hrubec však utěsnil prostor u bližší tyčky a přerušil hru.
     
    26:40
    Sova nahodil kotouč do útočného pásma a Rebelové se nastěhovali do Hrubcovy blízkosti, kde v těchto chvílích kombinují, když si rychle mezi sebou vyměňují kotouč.
     
    26:06
    Od modré čáry vypálil ihned po vyhraném buly obránce Sedláček, ale brodská obrana stihla jeho projektil vytěsnit nahoru a puk skončil v ochranné síti. Vhazování proběhne znovu před gólmanem Suchanem.
     
    26:01
    Bojovníci z Kotliny kombinovali v útočném postavení, jenže přišli o puk a hosté vyhodili. Navíc se po návratu do přesilovkového postavení provinili proti pravidlům 2 minuty si odsedí R. Vondráček (HBR) za hákování.
     
    25:10
    V závěru přesilovky vypálil od modré čáry Dietz, ale gólman Suchan si vyjel z brankoviště a puk vyrazil do levého kruhu, odkud dorážel Kaut, jenže trefil stejnou část výstroje brodského maskovaného muže. Po přerušení hry bude za sekání bude pykat dvěma minutami Kovalský (TRE).
     
    24:10
    Brož pálil od modré čáry, ale o kousek minul pravou tyčku brodské brány. hosté zůstávají u puku a drží stále útočné pásmo. Rebelové se brání.
     
    24:20
    Horáci nakonec překonali obranný val svého soupeře a chvíli kombinovali v útočném pásmu, jenže přišli o puk a museli čelit rychlému protiútoku. Nahozený kotouč přikryl před dojíždějícími útočníky brankář Hrubec a přerušil hru.
     
    23:53
    Třebíč zatím nemůže najít účinný recept na vysunutou a aktivní obranu Rebelů, kteří vyhazují s železnou pravidelností kotouč do bezpečí, až do Hrubcovy blízkosti.
     
    23:12
    Rebelové zvládli lépe vhazování a Pavlík, který dobruslil odražený puk, okamžitě vysokým obloučkem osvobodil svůj tým. Hosté pílí až ke své brance.
     
    22:48
    Plný počet hráčů na ledové ploše moc dlouho nevydržel, za podražení vyfasoval od sudího 2 minuty za podražení Morava (HBR).
     
    22:20
    Havlíčkův Brod se dvakrát nastěhoval do útočného pásma, jenže hosté pokaždé získali kotouč a vyhodili ho do bezpečné vzdálenosti od svého brankáře Hrubce, až k brodské bráně.
     
    21:20
    Protivný nejdříve adresoval z vrcholu levého kruhu pas do předbrankového prostoru, kde se mazanou tečí pokoušel překonat gólmana Hrubce Meidl, jenže puk těsně minul vzdálenější tyčku. Poté ještě bek Protivný mohl střílet, ovšem gólman Hrubec jeho ránu od modré čáry vytěsnil betony. Hosté vyhazují.
     
    20:37
    Havlíčkův Brod si zahraje přesilovku, na trestnou lavici míří ke dvěma minutám za hákování Sedláček (TRE).
     
    20:12
    Rebelové vyhráli vhazování a od své branky, jíž hájí gólman Suchan, zakládají útočnou akci. Třebíčští útočníci zatím napadají havlíčkobrodskou rozehrávku, ale neúspěšně.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Suchan (Neruda) - Poskočil, Koma, Sova, Morava "C", Novotný, Pavlík, Protivný - Meidl, Vondráček, Knotek, Musil, Jonáš, Zábranský, Kostourek, Rytnauer, Hadrava, Semorád, Fiedler, Polodna, Voj. Němec.

    SK Horácká Slavia Třebíč:
    Hrubec (Štefl) - Havran, Sedláček, Rangl, Sláma, Dietz, V. Brož, Pospíšil, M. Sobotka - Vítek, Dolníček "C", Dočekal, Burian, Ostřížek, T. Vondráček, Kovalský, Kaut, Heřman, Čech, Stejskal, Přibyl.

    Rozhodčí:
    Doležal - Kukeně, Parýzek.
     
    Úvodní dvacetiminutovka nám nabídla zajímavý a útočný hokej, který s sebou přinesl hned 4 vstřelené branky. Rebelové dvakrát vedli, když se trefili do černého Ladislav Rytnauer a Petr Polodna, jenže hosté pokaždé odpověděli, když se střelecky prosadili Vilém Burian a Martin Dočekal. Před prostřední částí, jež začne zhruba v 18:18, platí v Kotlině nerozhodný stav 2:2.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:56
    Hosté teď pořádně zatlačili na brodskou defenzívu, která nevěděla, kam dřív skočit. Třebíčští hráči byli stále v pohybu a nebezpečně kombinovali kolem brány. K přesnějšímu zakončení, které by nadělalo Suchanovi problémy, se však neprotlačili.
     
    19:17
    Horácká Slavia se nastěhovala do útočného pásma, kde ukončil její dlouhou a nebezpečnou kombinaci kolem brány až gólman Suchan, který si vyjel ven z brankoviště a u pravé tyčky schoval odražený puk pod svou lapačkou, čímž přerušil hru.
     
    18:30
    Havlíčkův Brod drží častěji kotouč na svých holích a diktuje tempo hry. Třebíčská defenzíva ale zatím pracuje spolehlivě a nepouští střelce domácích do koncovky.
     
    17:10
    Nechybělo mnoho a rebelové se opět ujali vedení. Polodna v situaci 2 na 1 předložil krásnou nahrávku před bránu na volného Kostourka, jehož ránu bez přípravy skvěle vytáhl betony u tyčky číhající gólman Hrubec!
     
    16:22
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    Třebíč znovu smazává nejtěsnější manko, když Martin havran našel krásným pasem rozjetého MARTINA DOČEKALA, který se před brankou bleskově zorientoval a své sólo zakončil bravurně, když si položil brankáře Suchana na led a po blafáku bekhendem uklidil kotouč do odkryté klece! Asistence: Martin Havran.
     
    16:08
    Do útoku se vrhli také hosté, jenže havlíčkobrodská obrana je k ničemu nepustila, rychle je odzbrojila a založila brejk, na jehož konci střílel zblízka Fiedler, jenže brankář Hrubec se překonat nenechal.
     
    15:20
    Domácí se usadili v ofenzivním postavení a neustále kombinovali kolem třebíčské brány. Gólman hrubec však tentokrát zasahovat nemusel, neboť rychlá akce Havlíčkova Brodu s sebou zakončení nepřinesla.
     
    14:05
    Zábranský vyhrál vhazování a zahrozil ihned po zisku kotouče, když z levého kruhu vyprášil Hrubcovy betony. Gólman Třebíče opět vypomohl svým obráncům, když nepustil útočníky k dorážkám ukrytím puku ve výstroji.
     
    13:59
    Útočník Kostourek zatím hýří chutí do hry a útočnou aktivitou. Nebezpečně vypálil z prostoru levého kruhu, ale našel jen Hrubcovy připravené betony. Mladý brankář následně přerušil hru.
     
    12:57
    Protivný stál na konci kombinace a opřel se do kotouče na modré čáře. Gólman hrubec ale puk dobře viděl a jeho projektil vytěsnil betony do rohu pásma. Hraje se 5 na 5.
     
    12:27
    Havlíčkův Brod je v plném počtu a začíná jeho zkrácený přesilovka 5 na 4. Domácí se okamžitě nastěhovali do útočného pásma, kde si teď vyměňují rychle puk.
     
    12:10
    Se svou troškou do mlýna přispěchali vzápětí také Rebelové, kteří se nahrnuli do útočného postavení v hojném počtu a prověřili pozornost gólmana Hrubce, když jeho betony zblízka vyprášil razantní střelou kapitán Morava.
     
    11:25
    Více času a prostoru na ledě teď využil útočník Kaut, který se při třebíčském útoku dostal k puku v mezikruží a nepříjemnou ranou k pravé tyčce donutil gólmana Suchana k zásahu. Maskovaný muž v brodském brankovišti vyrazil letící kotouč betony.
     
    10:52
    Třebíčská přesilovka ale měla doslova jepičí život. Rebelové založili po zisku puku rychlý brejk, na jehož konci si pomohl nedovoleným bráněním Rangl (TRE). hraje se 4 na 4.
     
    10:27
    Za hrubost putuje na lavici hanby ke dvěma minutám Meidl (HBR).
     
    10:20
    Horácká Slavia se nechce nechat zahanbit a zatlačit do obranného bloku. Vyvezla teď puk daleko od své brány až do rohu brodského území, kde svádí o kotouč tuhý boj.
     
    09:45
    Třebíč získala kotouč, ale neporozuměla si při rozehrávce a vyhodila jen na zakázané uvolnění. Hosté museli čelit velké územní převaze domácích, kteří si vynucovali v ofenzivním postavení stále větší respekt.
     
    08:55
    Bojovníci z Kotliny jsou při chuti a neustále dorážejí na třebíčskou obranu, jíž vede v těchto okamžicích vytížený gólman Hrubec. Na bránu Horáků teď létá jeden nebezpečný projektil za druhým, naposledy pálil z levého kruhu do betonů hostujícího brankáře Němec.
     
    08:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Havlíčkův Brod jde znovu do těsného vedení, když se po zakázaném uvolnění dostal zpět do útočného pásma, kde po přiťuknutí Milana Kostourka vypálil od modré čáry Marian Morava a jeho ránu ještě tečoval v předbrankovém prostoru osamocený PETR POLODNA, jenž usměrnil letící kotouč za Hrubcova záda! Asistence: Marian Morava, Milan Kostourek.
     
    07:43
    Hra byla v těchto chvílích značně neurovnaná, když se hokejistům obou táborů lepily na hole nepřesnosti a zabraňovaly vzniku vážnější situace před jednou z branek.
     
    06:50
    Rebelové stále drželi kotouč na svých holích a dlouho kombinovali v soupeřovu pásmu. Hosté ale pokrývali střelecké úhly velmi pečlivě, a Havlíčkův Brod se tak do koncovky neprobil.
     
    05:30
    Hra se nám vyrovnala, oba soupeři se střídají v útočném snažení. Naposledy zahrozila brodská družina, když se až před branku proháčkoval v rychlosti Zábranský a zblízka jen těsně minul třebíčskou svatyni.
     
    04:19
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    A je vyrovnáno! Při narůstajícím tlaku poslal David Ostřížek puk zpoza branky na VILÉMA BURIANA, který se ocitl úplně sám na vrcholu kruhů a přesnou ranou do odkryté brány, v níž se nestihl brankář Suchan včas přemístit, vyrovnal! Asistence: David Ostřížek.
     
    03:47
    Domácí hráči v těchto chvílích čelí tlaku Horáků, kteří tahají za delší konec pomyslného provazu. Útočné nájezdy teď odrazila havlíčkobrodská obrana hned ve dvou případech, jenže pokaždé se jí nepovedla rozehrávka a vyhodila na zakázané uvolnění.
     
    03:10
    Rebelové nakonec dokázali eliminovat územní převahu svého soupeře a po zisku kotouče přesunuli hru do blízkosti třebíčské branky.
     
    02:02
    Hosté se pokoušejí o bleskovou odpověď, ale při závaru kolem branky gólmana Suchana nedokázal nikdo z útočníků přesněji zakončit z ideální palebné pozice před bránou.
     
    01:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové dostali svého soupeře hned v úvodu utkání pod tlak a docílili gólového efektu! Rozjetý LADISLAV RYTNAUER se ujal puku v útočném pásmu, narazil si mezi kruhy s Milanem Kostourkem a z bezprostřední blízkosti pohotovou střelou propálil podél bližší tyčky hostujícího brankáře! Asistence: Milan Kostourek.
     
    00:20
    Havlíčkův Brod drží útočné pásmo, ale z územní převahy zatím nebezpečnější situaci pro hostujícího gólmana nevyprodukoval. Hosté se brání úspěšně a k domácím včas přistupují.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Bohužel, na zápis o utkání a sestavy obou mužstev stále čekáme marně. Pokud by soupisky nebyly k dispozici do začátku utkání, přineseme je o první přestávce.
     
    Hráči už odjeli do kabin po tradičním předzápasovém rozbruslení. Pojďme se podívat na sestavy obou dnešních soupeřů.
     
    Příjemný čtvrteční podvečer, ze zimního stadionu v Kotlině vás znovu vítám u dalšího přátelského zápasu. Dnes spolu budeme sledovat derby Vysočiny HC Rebel Havlíčkův Brod - SK Horácká Slavia Třebíč.


    Pojďme se podívat, jak se oběma dnešním soupeřům dařilo v minulých utkáních. Rebelové přišli o svou šňůru vítězství, když prohráli v Šumperku s místními Draky vysoko 3:7. Naopak Třebíč po závěrečném hvizdu zvedala ruce nad hlavu, když v Jihlavě ukončila neporazitelnost rozjeté Dukly po triumfu 4:2.


    Po prvním střetnutí obou týmů se radovala brodská družina, která vyhrála na ledě Horácké Slavie 5:3. Jak vše dopadne dnes? Utkání začíná v 17:30.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Rytnauer (Kostourek), 9. Polodna (Morava, Kostourek), 30. Kostourek (Voj. Němec) - 5. Burian (Ostřížek ), 17. Dočekal (Havran), 38. Sláma (Havran, Vítek), 42. Dolníček


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Neruda) - Poskočil, Koma, Sova, Morava (C), Novotný, Pavlík, Protivný - Meidl, Vondráček, Knotek, Musil, Jonáš, Zábranský, Kostourek, Rytnauer, Hadrava, Semorád, Fiedler, Polodna, Voj. Němec.

    SK Horácká Slavia Třebíč: Hrubec (Štefl) - Havran, Sedláček, Rangl, Sláma, Dietz, V. Brož, Pospíšil, M. Sobotka - Vítek, Dolníček (C), Dočekal, Burian, Ostřížek, T. Vondráček, Kovalský, Kaut, Heřman, Čech, Stejskal, Přibyl.

    Rozhodčí: Doležal - Kukeně, Parýzek.
    bahis siteleri