Olomouc – Zlín 3:1 (kon.) | Třinec – Vítkovice 4:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 1:2 (po s.n.)
Kometa Brno – Znojmo 6:2 (kon.) | Slavia – Kladno 5:2 (kon.) | Sparta – Motor ČB 5:0 (kon.)
Chomutov – HC Litvínov 2:4 (kon.) | Pardubice – Jihlava 1:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:4 (1:1, 1:1, 0:2)
HC Litvínov
Sobota 17.09.2011, 16:00 • Centrum zábavy a sportu Chomutov • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    51:20
    Litvínov právě vstřelil branku! Další únik hostující obrany a další branka v domácí síti. Druhý gól si připisuje Pavel Smolka. Asistovali a nahrávali: Pavel Písařík a Jakub Havelka.
     
    45:06
    Litvínov právě vstřelil branku! Další únik, již hosté využili. Hostující hráč Pavel Smolka byl sice atakován zezadu, ale i v klečích překonal domácího brankáře. Asistoval Jakub Havelka..
     
    33:49
    Piráti právě vstřelili branku!
    Rychlá reakce Pirátů na sebe nenechala dlouho čekat. Skulinku mezi brankářem a levou tyčí hostující brány, využil Josef Ptáčník, kterému nahrával Jakub Mužík.
     
    33:32
    Litvínov právě vstřelil branku! Tak to je pro domácí borce nepříjemné. Celou třetinu tlačí, ale jedna povedená střela hostů vše změnilo. Branku z dorážky vstřelil Jaroslav Průša. Bez asistence .
     
    12:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí přesilovou hru využívají. Po tvrdé střele Tomáše Bartejse, se z dorážky do prázdné brány prosadil Marek Račuk. Asistence: Tomáš Bartejs a Jakub Mužík.
     
    03:12
    Litvínov právě vstřelil branku! Na úvodní branku v zápase jsme nemuseli dlouho čekat. První branku vstřelil Ondřej Jurčík, který našel mezírku mezi betony a prestřelil brankáře Lukáše Matouška. Asistence: Štefan Ejem.

    Václav Mohelník

    Branky a nahrávky: 13. Račuk (Bartejs, Mužík), 34. Ptáčník (Mužík) - 4. Jurčík (Ejem), 34. Průša, 46. Smolka (Havelka), 52. Smolka (Písařík, Havelka)


    Piráti Chomutov: Matoušek - Kolář, Korim, Čížek, Bartejs, Hanták, Mužík, Kolčava, Klouček, Deveri, Hlaveš, Ondráček, Hammerbauer, Račuk, Pesjak, Ptáčník, Novák L., Novák J., Opálek, Kopáč, Hrabák.
    HC Litvínov: Nechvátal - Čejka, Havelka, Jurčík, Strejček, Kokeš, Bittner, Šrámek, Mackal, Zdeněk, Kasal, Písařík, Procházka, Mamula, Průša, Ejem, Trübenekr, Švarc, Smolka.

    Diváci: 80
    bahis siteleri