Beroun – Havlíčkův Brod 2:1 (po s.n.) | Benátky n/J – Jihlava 2:1 (kon.) | Hr. Králové – Ústí n/L 2:7 (kon.)
Olomouc – Chomutov 3:1 (kon.) | Kadaň – Písek 4:2 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 4:2 (kon.)
Most – Šumperk 5:2 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
4:2 (0:1, 4:1, 0:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 28.09.2011, 18:00 • Kalich Arena • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Vyloučen je ještě domácí Jakub Hlusička na 2 minuty za podražení.
     
    48:22
    Sedláček teď narazil Šinágla na mantinel až příliš tvrdě a půjde si sednout na trestnou lavici na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    45:40
    I Brejčák se chce ukázat jako platná posila. Teď napálil nádhernou kanonádu na Hrubce, ten pouze vyrazil a Šináglovu střelu do odkryté branky zblokoval jeden z hostujících obránců!
     
    44:57
    Hostující Havran si pomohl hokejkou a odpočine si na 2 minuty za hákování.
     
    41:10
    Teď se ocitli dva útočníci samotní před Salfickým. Po přihrávce zakončoval do prázdné brány Kaut, ale Salfický neskutečným přesunem lapil puk do lapačky!
     
    39:40
    Ale poslední velkou šanci mají nakonec domácí! Horčička přihrál před branku Slížkovi, ale ten backhandem netrefil puk přesně a pouze vyprášil Hrubcův beton.
     
    37:36
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    A to se jim nevyplácí! V obrovské mele před bránou se k dorážce dostal kapitán hostů DAVID DOLNÍČEK a trefil přesně mezi betony Salfického. Asistence: Antonín Honejsek, Marek Laš.
     
    34:39
    Salfický si opět zkusil jeden ze svých kiksů. Teď špatně rozehrál za brankou a než se stihl vrátit, už do brány mířila střela. Salfický se ovšem skluzem dostal alespoň z části do branky a puk dostal pod svůj beton.
     
    34:00
    Teď se ovšem budou muset domácí opět bránit. Na 2 minuty si jde oddechnout Václav Drábek za nedovolené bránění. Velká šance pro Třebíč, aby se vrátila zpět do zápasu.
     
    32:46
    Teď ale obrana Třebíče znovu propadla! K odraženému puku se v mezikruží dostal Honza Kloz, ale střelu do horního růžku lapil do lapačky Hrubec.
     
    30:51
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    Ladislav Slížek se výborně probil přes modrou čáru a přihrál přes šířku kluziště na úplně volného ONDŘEJE HOLOMKA, který zápěstím vstřelil přesně do levého horního rohu Hrubcovi brány.
     
    29:25
    Třebíč na smršť domácích reaguje oddechovým časem.
     
    29:25
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    HONZA KLOZ dostal puk na modrou od Petra Šinágla a obránci Třebíče na něj vůbec nereagovali. Rozhodl se proto jet až přímo před Hrubce a zakončit pod jeho lapačku. Druhá asistence: Ondřej Kříž.
     
    29:16
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    Václav Drábek nahrál ve středním pásmu JAKUBOVI HLUSIČKOVI a ten začal slalom. Obešel dva obránce a trefil se skvělou střelou zápěstím nad beton Hrubce.
     
    28:55
    Tak teď si Horčička s Gengelem dvakrát vyměnili žabku napříč hřištěm, ale ani jeden puk ze vzduchu netrefil.
     
    24:27
    A domácí na vlně zbytečně faulují. Na dvě minuty si na trestnou lavici sedne Suchý za hrubost.
     
    23:43
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    A je vyrovnáno! Honza Kloz se dlouho držel na puku, až se rozhodl přihrát na druhou stranu na volného Ondru Kříže, který nahodil puk, který ještě tečoval PETR ŠINÁGL. puk trefil tyč, od ní se odrazil do zad brankáře a nakonec skončil za červenou čárou. Druhá asistence: Petr Šinágl.
     
    22:18
    Do obrovské šance se dostal domácí Belay! Sám před brankářem dvakrát dorážel puk, ale Hrubec znovu svou svatyni uhájil. Zároveň vyloučen hostující brankář na 2 minuty za nebezpečnou výstroj.
     
    17:50
    Kafan teď přihrál před branku úplně volnému Haškovi, ten zvolil backhandový blafák, ale Hrubec ještě v sedě vystřelil lapačku nad hlavu a lapil puk, který by jinak znamenal jistý gól!
     
    16:15
    Obrovská šance domácích! Slížek se výborně dostal až před branku, vystřelil a puk mohl dorazit do odkryté brány Gengel, ale puk trefil přímo do klína Hrubce.
     
    14:20
    Teď si domácí Hlusička svým výborným pohybem vynutil faul na jeho osobu. Na 2 minuty si odpočine dnešní zatím nejvíce výrazný hráč David Rangl za držení.
     
    13:30
    Heřman se teď řítil na Salfického branku z úhlu a zkusil vymést bližší horní růžek. Tu si ale domácí Dušan pohlídal a puk vyrazil do ochranné sítě.
     
    8:03
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    A DAVID RANGL si předchozí zaváhání vynahrazuje! Dostal parádní přihrávku na střelu z první od Martina Havrana a vymetl horní růžek Salfického brány. Druhá asistence: David Dolníček.
     
    7:39
    Domácí posila Brejčák je teď vyloučen na 2 minuty za sekání a i hosté si zkusí přesilovku 5na3! Ta bude trvat 39 vteřin.
     
    7:02
    Kafan dojížděl hostujícího obránce Rangla, ten zazmatkoval, přišel o puk a Kafan se řítil sám na Hrubce. Ovšem jeho klička do forehandu a následné zakončení mezi betony úspěšné nebylo.
     
    6:18
    A první přesilovku si zahrají i hosté. Vyloučen domácí Smetana na 2 minuty za sekání.
     
    4:02
    Vyloučen hráč hostujícího týmu Sedláček na 2 minuty za sekání. Litoměřice mají 26 vteřin přesilovku 5na3.
     
    4:00
    Kloz teď výborně nahodil puk do chumlu hráčů před brankou. Puk se otřel o tyčku!
     
    2:32
    Vyloučen hráč hostujícího týmu Brož na 2 minuty za sekání.
    Marken.cz

    Jakub Šperk

    Branky a nahrávky: 24. Šinágl (Kříž, Kloz), 30. Hlusička (Drábek), 30. Kloz (Šinágl, Kříž), 31. Holomek (Slížek) - 9. Rangl (Havran, Dolníček), 38. Dolníček (Honejsek, Laš)


    HC Stadion Litoměřice: Salfický, Sklíba - Suchý, Kříž, Smetana, Drábek, Kružík, Hora, Brejčák, Holomek - Kloz, Šinágl, Tvrzník - Kafan, Belay, Hašek - Horčička, Slížek, Gengel - Tůma, Hlusička, Novák. Trenér: Setikovský.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Hrubec, Štefl - Sedláček, Kadela, Havran, Sláma, Brož, Sobotka, Rangl, Dietz - Laš, Dolníček, Honejsek - Burian, Dočekal, Vondráček - Vítek, Čech, Přibyl - Kovalský, Kaut, Heřman. Trenér: Pokorný.

    Rozhodčí: Florian - Gerát, Ondráček

    Diváci: 1030
    bahis siteleri