Vsetín – Warriors Brno 1:7 (kon.) | Hr. Králové – Motor ČB 3:4 (po pr.) | Havířov – Přerov 13:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kometa Brno 3:10 (kon.) | Třinec – Olomouc 12:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
1:7 (0:2, 1:4, 0:1)
HCM Warriors Brno
Středa 28.09.2011, 10:00Zimní stadion Na Lapači Poloha: Zimní stadion Na Lapači se nachází na křižovatce výpa • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    53:36
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    Další branka hostů. Lejska našel před Bechným úplně volného PETRA PANÁČKA, který si položil na zem domácího brankáře a v pohodě uklidil kotouč do horní části branky. Asistence: Emil Lejska, Adam Hussein.
     
    51:20
    Přesilová hra také pro hosty. Vojkůvka (VSE) vyloučen na dvě minuty za podražení
     
    46:10
    Nese alespoň přesilovou hru. Dominik Hohl (BRN) vyloučen na dvě minuty za krosček
     
    38:16
    Za hru vysokou holí odchází na trestnou lavici na dvě minuty Patrik Lidák (BRN)
     
    35:30
    Vsetín vstřelil branku!
    Domácí snižují. Světlík přihrávkou rozjel ONDŘEJE TYDLAČKU po pravé straně a jeho následná střela propadla Sasínkovi mezi betony. Asistence Martin Světlík.
     
    31:02
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    LIRIDON DUPLJAKU stále nemá dost a je to již 6:0! Po své střele na třikrát doklepl kotouč za Bechného záda. Asistence: Patrik Lidák.
     
    28:38
    Ve stejném čase se střídají domácí gólmani. Davida Holuba střídá v brance Daniel Bechný.
     
    28:38
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    Brankostroj jménem LIRIDON DUPLJAKU přidává pátou brankou hostů. Tentokrát propasíroval kotouč pod betony Holuba. Asistence: Jan Dufek.
     
    25:56
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    Už se to domácím pomalu vymyká z ruk. LIRIDON DUPLJAKU dává hattrick! Panáček jej přesně našel v mezikruží a jeho bomba od horní tyče zapadla do branky. Asistence: Petr Panáček.
     
    22:47
    Z poza branky přihrál před Holuba Dufek Kubešovi a ten netrefuje téměř na stoprocent odkrytou klec!
     
    21:14
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    Vsetín celou první minutu tlačil do hostů, ale při střídání hosté ujeli dva na jednoho a je z toho třetí branka. Dufek posunul touš přes domácího obránce na hůl LIRIDONA DUPLJAKA a ten přesnou střelou nad lapačku mete horní růžek domácí branky. Asistence: Jan Dufek.
     
    16:53
    První vyloučení je na světě po faulu Filipa Sabola (BRN), který si posedí na dvě minuty za podražení.
     
    9:16
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    Z nenápadné akce hostů padá další branka. Brněnský PATRIK LIDÁK se přes střední pásmo docela volným tempem dostal až do útočného pásma, kde z levého kruhu tahanou střelou přes obránce prostřelil Holuba do horního růžku. Asistence: Liridon Dupljaku.
     
    6:54
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    Hosté si vytvořili tlak, ze kterého těží první branku utkání. Panáček vystřelil z levého kruhu na Holuba, jenž vyrazil touš před sebe, kde přesně stál LIRIDON DUPLJAKU a ten do poloodkryté branky posílá svůj tým do vedení. Asistence: Petr Panáček.

    Filip Bazala

    Branky a nahrávky: 36. Tydlačka (Světlík) - 7. Dupljaku (Panáček), 10. Lidák (Dupljaku), 22. Dupljaku (Dufek), 26. Dupljaku (Panáček), 29. Dupljaku (Dufek), 32. Dupljaku (Lidák), 54. Panáček (Lejska, Hussein)


    VHK ROBE Vsetín: Holub (29. Bechný) - Pisklák, Haničák, Svozílek, Běhula, Vítek, Januška, Chrástecký - Světlík, Vojkůvka, Mikula, Tydlačka, Škrabánek, Miko, Riška, Ondryáš, Ngo.
    HCM Warriors Brno: Sasínek (Růžička) - Mandát, Lejska, Sabol, Lidák, Hohl - Dupljaku, Kment, Nohel, Hussein, Denk, Dufek, Lainka, Dobiáš, Kubeš, Panáček.

    Rozhodčí: Dobeš - Dočkal, Kurtin
    bahis siteleri