Vsetín – Warriors Brno 1:7 (kon.) | Hr. Králové – Motor ČB 3:4 (po pr.) | Havířov – Přerov 13:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kometa Brno 3:10 (kon.) | Třinec – Olomouc 12:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:10 (1:5, 1:3, 1:2)
HC Kometa Brno
Středa 28.09.2011, 15:00 • Kotlina Havlíčkův Brod • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí se nakonec také ještě prosazují! PATRIK MÁLEK dorazil střelu Dušana Mendla za záda Ptáčka! Asistence: Dušan Mendl.
     
    46:36
    Kometa právě vstřelila branku!

    Střelu z kruhu Brož pouze vyrazil, jelikož na puk neviděl, puk však tak nějak zvláštně poskočil a RADEK KOBLÍŽEK překonal dezorientovaného Brože!
     
    40:31
    Kometa právě vstřelila branku!

    Lukáš Gotthard vyslal střelu, která však byla zablokována a číhající JAN ŠVEJDA již věděl co s pukem. Asistence: Lukáš Gotthard
     
    38:07
    Kometa právě vstřelila branku!

    Obrovská tlačenice o puk před bránou domácích vyústila v další branku Komety. Šťastným střelcem se stal nakonec FILIP DVOŘÁK, jemuž se povedlo došťouchat puk do branky! Asistence: Jakub Boltvan a Richard Garčic.
     
    30:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    MAREK BANCÍŘ svoji tvrdou střelou od modré čáry po přesném pasu od Jakuba Kraučuka překonal Ptáčka. Asistence: Jakub Kraučuk.
     
    22:54
    Kometa právě vstřelila branku!

    Filip Dvořák nabuzen brankou nyní poslal přesnou přihrávku na RICHARDA GARČICE, jenž překonal ranou do šibenice domácho Vaněčka! Asistence: Filip Dvořák. Do branky jde opět Brož
     
    22:46
    Kometa právě vstřelila branku!

    FILIP DVOŘÁK přetavil přihrávku Boltvana v gól! Asistence: Jakub Boltvan.
     
    17:05
    Kometa právě vstřelila branku!

    Jakub Weber poslal od zadního mantinelu přesnou přihrávku na brankovišti se nalézajícícho JAKUBA BOLTVANA, který překonal domácího Vaněčka. Asistence: Jakub Weber.
     
    15:19
    Kometa právě vstřelila branku!

    ROMAN DYMÁČEK přivítal Vaněčka v bráně další rychlou brankou, když dorazil střelou Webera, kteerému nahrál Hájek na kruh. Asistence: Jakub Weber a Libor Hájek.
     
    15:00
    Kometa právě vstřelila branku!

    Hájek poslal přihrávku na Balaštíka, jenž poslal přes brankoviště na JAKUBA WEBERA, který odrazem o tyč vyhnal Brože z brány a nahradil ho Vítek Vaněček. Asistence: Vojtěch Balaštík a Libor Hájek.
     
    12:32
    Kometa právě vstřelila branku!

    Radek Koblížek vystřelil z levého kruhu a jeho ránu ještě tečoval za záda Brože MARTIN BIOLEK. Asistence: Radek Koblížek.
     
    11:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Nejprve nahodil Semrád puk na branku, ale Ptáček rychle rozehrál. LUKÁŠ VALA však zachytil rozehru Komety a rychlou střelou vyrovnává na 1:1. Bez asistence.
     
    9:58
    Kometa právě vstřelila branku!

    ROMAN DYMÁČEK objel bránu a překvapil brankáře Brože, když zasunul puk přesně mezi jeho betony. Domácí brankář si tento gól za rámeček nad postel nedá. Bez asistence.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 12. Vala, 31. Bancíř (Kraučuk), 60. Málek (Mendl) - 10. Dymáček, 13. Biolek (Koblížek), 15. Weber (Balaštík, Hájek), 16. Dymáček (Weber, Hájek), 18. Boltvan (Weber), 23. Dvořák (Boltvan), 23. Garčic (Dvořák), 39. Dvořák (Boltvan, Garčic), 41. Švejda (Gotthard), 47. Koblížek


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (15. - 23. Vaněček) - Polák, Vala, Nguyen, Málek, Jelínek, Klofáč, Vacek, Jojda, Mendl, Krajcigr, Suchý, Kraučuk, Semrád, Přibyl, Kolouch, Cejpek, Nováček, Lacina, Bancíř
    HC Kometa Brno: Ptáček (Křeček) - Kališ, Hájek, Garčic, Koch, Biolek, Dvořák, Weber, Marcello, Hroudný, Hladký, Švejda, Jambor, Dymáček, Koblížek, Balaštík, Kratochvíl, Boltvan, Štancl, Gotthard, Šnajnar.

    Rozhodčí: Zdeněk Paulík - Tomáš Kukeně, Ondřej Polák
    bahis siteleri