SHK Hodonín – Nový Jičín 6:3 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
6:3 (1:0, 2:1, 3:2)
HK Nový Jičín
Neděle 06.11.2011, 16:00 • ZS TEZA • Krajská liga juniorů
Partner:
     
    58:55
    Hosté teď mohli ještě zdramatizovat utkání, to by Holáň nesměl zaváhat před brankou Lunera a bát pohotovější v zakončení.
     
    55:04
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Opět branka z brejku! Holáň se s pukem rozhlédl ve středním pásmu a vyslal do úniku kapitána ONDŘEJE HAVLÍKA, který se tváří v tvář Lunerovi nemýlil a poslal mu puk pod vyrážečku. Asistence: Holáň.
     
    50:36
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí střílí branky i v oslabení! MARTIN MIKLÍK individuálně prošel až do třetiny, podíval se kde stojí Kostelecký a umístěnou ranou k pravé tyči zakončuje hattrick! Bez asistence.
     
    49:17
    Čavoj (HOD) dostává 2 min za hrubost + 10 min trest za nesportovní chování, což ho posílá rovnou pod sprchy.
     
    48:55
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic hosté snižují skóre! Po přihrávce Hrušky z pravého rohu se k puku dostal MILAN GAJDOŠ, kterému se podařilo dostat kotouč za Lunera! Asistence: Hruška.
     
    45:44
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí opět využívají přesilovku! Kučera kombinoval s Tomim u mantinelu, ten se najednou rozjel po modré čáře a nahrál MARTINU MIKLÍKOVI. Ten se nerozpakoval, poslal puk za nic nevidějícího Kosteleckého a raduje se již z druhého gólu v zápase! Asistence: Tomi, Kučera.
     
    44:05
    Počet hráčů na ledě se vyrovná. vyloučen Pecha (NJI) za podražení.
     
    42:30
    Šance pro hosty ještě něco udělat s výsledkem. Vyloučen janás (HOD) za podražení.
     
    41:53
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínští chtějí zřejmě rychle rozhodnout zápas a pustili se do soupeře s vervou! Charvát dobře napadal rozehrávku Nového Jičína, zíksal puk, vyjel zpoza branky a poslal pas na najíždějícího MARTINA ADAMCE, který z první napálil puk pod horní tyčku! Kostelecký bez šance. Asistence: Charvát.
     
    39:18
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Velmi laciný gól prakticky z ničeho! Hodonínští beci si nerozuměli v rozehrávce, čehož bleskurychle využil MICHAL HOLÁŇ. Vzal si puk, prohnal se až před Lunera a i s trochou štěstí jej prostřelil mezi betonny. Bez asistence.
     
    35:20
    Vyloučen Holáň (NJI) za sekání.
     
    34:44
    Obrovský závar Hodonína. Puk osamocený poskakoval po brankovišti, ale ani Duchoslav, ani Buřič jej nedokázali dostat do brány!
     
    23:18
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Dva slepené góly teď položily obranu hostů na lopatky. Charvát pálil z kruhu směr Kosteleckého a DAVID POLESNÝ neváhal puk dorazit! Asistence: Charvát.
     
    22:35
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A je to o dvě branky! Duchoslav s Buřičem kombinovali za brankou, puk převzal druhý jjmenovaný a naservíroval puk ADAMU ŠRÁMKOVI, který tahem našel skuliny mezi betony Kosteleckého Asistence: Buřič, Duchoslav.
     
    20:31
    Přestože Hodonín hraje v oslabení, dostává se do šancí! Miklík dobruslil vyhozený puk, parkrát se s ním otočil za bránou a přihrál uplně osamocenému Adamcovi před bránu. Ten trefil puk Kosteleckému do lapačky.
     
    19:53
    Hradil se svými znamenitými individuálními schopnostmi dostal až před Lunera, v prostoru před brankou však skórovat nedokázal!
     
    19:07
    Porpvé se vylučuje na domácí straně. Trest si odsedí Šrámek (HOD) za faul kolenem.
     
    18:03
    Janás chytře obhodil puk kolem beka s odrazem od hrazení, tam si jej po křídle převzdal Čavoj. Rozjel se kolem mantinelu a na úrovni kruhů hledal Kučeru před bránou, ten však promáchl!
     
    15:41
    kapitán hostů havlík se otočil s kotoučem v rohu a křižně naservítoval puk najíždějícímu Javorovi, který jen provětral lapačku Lunera. Pěkná šance!
     
    13:26
    Hradil projel obranou Drtičů jako nůž máslem a jenom špičkou poslal puk na Lunera, který měl s touto střelou značné problémy.
     
    10:00
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí jdou zaslouženě do vedení! Ke Kulykovi se dostal puk na modré, ten našel po modré čáře MARTINA MIKLÍKA, který z osy vypálil příklepem a prostřelil Kosteleckého! Asistence: Kulyk.
     
    8:46
    Vyloučen Holáň (NJI) za podražení.
     
    3:08
    Jakub Tomi z ostrého úhlu napálil puk do první tyčky!
     
    Rozhodčí nastupují na led, vypadá to, že se bude hrát.
     
    Začátek zápasu zatím není znám, hráči obou týmů krouží po hřišti, zatímco rozhodčí řeší problém s vedoucími mužstev.
     
    Utkání se zřejmě o pár minut zpozdí, vedoucí obou mužstev spolu živě diskutují, možná právě kvůli výše zmíněným hráčům. Jejich nastoupení v zápase by totiž mohlo být vyhodnoceno jako jednání proti pravidlům.
     
    Při pohledu do zápisu o utkání je vidět jedna obrovská zajímavost. Na soupisce Nového Jičína jsou dva hráči ročníku 1996 a dokonce jeden hráč ročníku 1997! To znamená že rozdíl mezi hráčem Hodonína a Nového Jičína může být až pět let!

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 10. Miklík (Kulyk), 23. Šrámek (Buřič, Duchoslav), 24. Polesný (Charvát), 42. Adamec (Charvát), 46. Miklík (Tomi, Kučera), 51. Miklík - 40. Holáň, 49. Gajdoš (Hruška), 56. Havlík (Holáň)


    SHK Drtiči Hodonín: Luner (Jež) - Horinka, Polesný - Adamec, Mokráň - Kulyk - Charvát, Tomi, Miklík - Janás, Kučera, Čavoj - Šrámek, Duchoslav, Buřič
    HK Nový Jičín: Kostelecký - Hradil, Bajer, Pecha, Škubala, Gajdoš, Havlík, Hruška, Holáň, Hermann, Grygařík, Bartko
    bahis siteleri